perjantai 2. elokuuta 2019

SARA - tunteiden öljy


SARA

SARA eteerinen öljy on ainutlaatuinen sekoitus 8 eri öljyä, jotka voi auttaa vapauttamaan stressiä ja negatiivisia tunteita. Siinä on seuraavat öljyt: Ylang Ylang, Geranium, Appelsiini, Rose Otto, Laventeli, Seetripuu, Blue Tansy ja Write lotus sekä manteliöljy.

Se on hyvä öljy ihmisille ja eläimille, joilla on ollut käsittelemättömiä negatiivisia tunteita, jotka ilmiantaa itsestään tiedostamatta. 

Minusta öljy on hyvin emotionaalisesti rentouttava ja tasapainottava. On hyvä käydä tunteita läpi, hyväksyä, oppia ja mennä eteenpäin ennemmin kuin syyttää vanhoja kokemuksia siitä, että ne ovat luoneet tämän päivän tavan toimia. Parempi on kohdata ne ja antaa niille tilaa poistua, jotta uudet tavat ja tuulet voivat vallata elämän. Öljy voi tuoda ymmärrystä kohdata asia <3 ja auttaa elimistöä käsittelemään. Erittäin voimakas öljy siis emontionaaliseen toipumiseen.  
Jos tiedät, että olet käynyt hyvinkin rankkoja asioita läpi, niin käänny aina ammattiavun puoleen käsitellessäsi niitä.

Käyttöideoita: 
hyväksyminen, tasapaino, lapsuuden muistot, odotukset, palko, sisäinen tietous, irti päästäminen, vaikeiden asioiden käsittely, painon hallinta (emotionaalinen)

SARA luo rauhan ja vapauden tunteen. Sitä on hyvä käyttää negatiivisten kokemusten kanssa, jotka kumpuavat menneestä. Se auttaa meitä hyväksymään tilanteen (tai muiston) ja tuo sen pintaan, jotta voimme oppia siitä ja vapauttaa sen. Kun voimme rehellisesti katsella tilannetta ilman arvostelua, rakkaudella ja hyväksynnällä, silloin sitä voidaan muuttaa positiivisella tavalla. Kun tämä muutos tapahtuu monet alitajunnasta tulevat tavat muuttuvat ja pääsemme siirtymään eteenpäin positiivisempiin tapoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti