perjantai 2. elokuuta 2019

Lime - joko olet kokeillut?

LIME

Lime kuuluu sitrusöljyihin, joten sillä on hyvin paljon samanlaisia hyötyjä kuin muillakin sitruksilla jotka ovat tunnetumpia, kuten sitruuna tai appelsiini.

Limellä on monia hyötyjä. Se tukee tervettä immuunipuolustusta; ja voi auttaa kirkastamaan mieltä ja vähentämään stressiä. Se tukee myös tervettä ihoa. 

Se on rentouttava ja keskittymistä auttava. Se voi auttaa selkeyttämään mieltä ja vähentämään stressiä. Sen tuoksu on hyvin kohottava niin keholle kuin mielelle. Tuoksu on hyvin kevyt ja auttaa keskittymään.

Se voi auttaa lievittämään ärsytystä, huolta ja stressiä, jotka tekevät ihmisen onnettomaksi. Se auttaa myös maadoittamaan kehon kääntäen energiaa sisäänpäin. Se lisää varmuutta omaan itseensä puhdistamalla auraa ja vapauttamalla mielen negatiivisuutta. Helpottaa solar plexuksen aukeamista ja sydän chakraa, jossa suuri osa henkilökohtaisesta voimasta asuu.

Jostakin myös luin, että Lime voi auttaa vapauttamaan shokin aiheuttamaa solumuistia onnettomuuden jälkeen. Käyttäisin siis tätä öljyä ehdottomasti auto- tai jonkun muun suuren onnettomuuden jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti