maanantai 3. kesäkuuta 2019

MISTER - miesenergiaa tasapainottamaan

MISTER


Mister on merkittävä sekoitus öljyjä ja joka suunniteltiin tasapainottamaan mies energiaa ja tukemaan miesten emotionaalista hyvinvointia. Sen tuoksu on rentouttava ja tasapainottava. Tätä voi käyttää myös naiset. Kuten alla pääset lukemaan sekoituksen sisältävät öljyt - niin huomaat, miten loistava öljy myös naisille.
Se sisältää:
  • Salvia: Se voi auttaa henkisessä väsymyksessä. Sen on huomattu vahvistavan aisteja ja tukevan aineenvaihduntaa. Se tukee hengitys-, lisääntymis-, hermo- ja muita kehon järjestelmiä.
  • Myrtti: tukee hengitysteitä, ihoa ja hiuksien kuntoa. Sen tukea rauhasten epätasapainoon on tutkittu ja se on myös erinomainen meditaatiossa ja hengen kohotuksessa.
  • Laventeli: voi auttaa rentoutumaan sekä lievittämään stressiä. Sen tasapainottavat ominaisuudet luovat rentouttavan tunnelman diffuuserissa käytettynä
  • Fenkoli: Sen vaikutukset juontavat muinaiseen egyptiin asti. Se stimuloi verenkierto-, rauhas- ja ruoansulatusjärjestelmiä. Se voi myös tukea hyvinvointia kuukausikierron aikana
  • Piparminttu: yksi arvostetuimpia yrttejä tukemaan ruoansulatusta sekä sisäelinten toimintaa.
  • Blue Yarrow: voi tukea tervettä rauhasten toimintaa.

Käyttöideoita:
Tasapaino, torjuminen, deodorantti, tukee miesten seksuaalista energiaa ja suoritusta.
Se lisää anteeksiannon, rauhan ja itsensä arvostamisen tunteita. Se auttaa vapauttamaan vihaa ja itsetunnon ongelmia jotka juontavat juurensa ehkä lapsuuden kokemuksista. Tämä öljy auttaa päästämään irti ja antamaan menneelle anteeksi ja arvostamaan oppimisprosessina sen minkä elämässä tapahtuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti