maanantai 3. kesäkuuta 2019

Magnify Your Purpose


Magnify your Purpose

Magnify Your Purpose on erinomainen öljysekoitus ottaa käyttöön silloin, kun jahkailet, asetat itsesi uhrin asemaan tai kylvet itsesäälissä. Se suojaa meitä negatiivisilta tunteilta ja auttaa meitä näkemään ja siirtymään elämässä eteenpäin kohti sen tarkoitusta.
Käytä sitä silloin, kun teet isoja henkilökohtaisia muutoksia. Se auttaa muutokseen sitoutumisessa ja selventää aikeesi sen toteuttamiseen.
Se auttaa energiaa virtaamaan oikeaan aivolohkoon joka on intuition ja luovuuden puoli, joten jos olet aina enemmän jumiutunut vasemmalle, loogiselle aivojen puoliskolle, tämä saattaa olla juuri se mitä tarvitset saadaksesi luovuuden virtaamaan. Se siis vaikuttaa hermostoon stimuloimalla ja nostamalla mielialaa.

Mihin kaikkeen sitä voidaan sitten käyttää? 
välttelyyn, henkilökohtaiseen muutokseen, haaveiluun, pettymyksiin, lannistuneisuuteen, suruun, syyllisyydestä pääsemiseen, avaamaan mieltä, tilapäisiin mielialamuutoksiin, tarkoituksen ja potentiaalin löytämiseen, negatiivisilta tunteilta suojaamaan, motivaatioon ja jahkailuun.

Se auttaa myös niitä joiden täytyy siirtyä eteenpäin uhri ajattelusta. Ne, joita on nöyryytetty ja tuntevat turvattomuutta tai hämmennystä hyötyvät myös tästä öljysekoituksesta. Se auttaa päästämään irti pelosta sitoutua kulkemaan kohti tarkoitusta jotta voimme edetä keskittyneesti ja toimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti