maanantai 3. kesäkuuta 2019

Harmony öljysekoituksella elämä harmoniaan


HARMONY
Harmony on erittäin voimallinen henkinen ja emotionaalinen öljysekoitus, joka sisältää seitsemää eri eteeristä öljyä. Tuoksu on kehoa tasapainottava ja rauhoittava.

Se auttaa lisäämään harmoniaa kaikilla elämän osa-alueilla riippumatta siitä, mikä niistä on epätasapainossa. Fyysinen, emotionaalinen ja henkinen kohomme yhdistyvät luoden harmoniaa ympärillemme. Kun puskemme liikaa jotakin osa-aluetta elämässämme, muut alueet kärsivät.

Harmony auttaa meitä palauttamaan yhteyden tasapainottamalla energiakeskuksia tai chakroja. Se myös helpottaa stressiä ja vapauttaa emotionaalisia lukkoja pehmeästi ja hellästi. Näin energia pääsee virtaamaan kehossamme taas vapaasti ja tunnemme että elämä on enemmän hallinnassa.

Mitkä ovat sen käyttötarkoitukset?
Runsaus, levottomuus, viha, apatia, tasapaino, lukot, chakrat, selkeys, hämmennys, haaveilu, dödönä, pettymys, kehon sähköongelmat, pelko, suru, syyllisyys, emotionaalinen mullistus ja ahdinko, mustasukkaisuus, hetkessä oleminen, levottomuus, stressi, jännittyneisyys ja hyvinvointi ja harmonia.

Harmony on hyödyllinen heille jotka tuntevat tulleensa jätetyksi huomiotta tai murskatuksi elämässään. Se voi myös vapauttaa vihamielisyydestä, rangaistuksen pelosta tai tavasta ruoksia itseään. Useimmat näistä tunteista kumpuavat vähäisestä rakkaudesta tai myötätunnosta itseään kohtaan. Harmony aittaa palauttamaan toivon, empatian ja uskon itseen uudelleen tasapainottamalla emotionaalista kehoa.

Harmony öljysekoitus on myös FEELINGS SETissä. Pääset täältä lukemaan siitä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti