maanantai 3. kesäkuuta 2019

Anna runsauden virrata luoksesi - ABUNDANCE


ABUNDANCE
Abundancella on mausteinen tuoksu ja sitä voi käyttää myös parfyyminä tai partavetenä. Sen mausteinen tuoksu on mielialaa nostattava ja tasapainottava.

Abundance on öljy joka auttaa tuomaan puoleensa vaurautta ja terveyttä elämäämme. Öljyn taajuus on sama kuin aivojemme. Sen tuoksu tulee välittää taajuuksia soluista kehon ulkopuolelle. Tämä tapahtuu aina, kun tuoksuttelet Abundancea ja lähetät ajatuksia menestymisestä universumille. 

Yksinkertaisemmin sanotuna sitä kutsutaan vetovoiman laiksi. Kaikista vetovoimanlain muodoista tämä on yksinkertaisin! Tuoksuttele vain öljyä ja mieti runsautta, tai laita diffuuseriin kotona tai työpaikalla. Ja muista optimistisuus - mitä tahdot vetää puoleesi? Sitä saat!

Käyttö: runsaus, vetovoiman kieltäminen, energia, ilo, puoleensavetävä energia, positiivinen fiilis, puhdistautuminen ja vauraus.

Se auttaa vapauttamaan tuntemuksista ettemme ole riittäviä sekä huolesta. Se auttaa päästämään irti niukkuuden ja köyhyyden ajatuksista. Erinomainen öljy niille joilla on vaikeuksia rahan kanssa ja ovat huolestuneita ja haluavat siirtyä tiedostamaan vaurauden .Ei kommentteja:

Lähetä kommentti