keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Huhtikuu 2019 PromotHuhtikuu tuo hellimistä kauneudenhoitoon ja hellimiseen 
Oletko valmis ottamaan vastaan nämä ihanuudet taas ilmaiseksi, kun tilauksesi arvo ylittää kuvassa näkyvien PV-määrien?

Mitä nämä tuotteet ovat?

 PIPARMINTTU
Tämä on varmasti jokaiselle tuttu. Niin ainutlaatuinen ja monikäyttöinen öljy, ja sen takia jo aloituspaketissakin. Meistä on varmasti jokainen sipaissut piparminttua kielelle hengitystä raikastamaan, sekoittanut veden sekaan virkistämään sekä hieronut ohimoille tsemppaamaan tai diffuuseroinut aamulla huikeeseen tsemppiin päiväksi  Mihin sinä olet käyttänyt?

 MYRTLE
Myrtlea kutsutaan myös hiljaisen tytön öljyksi. Eli Myrtle avaa äänihuulet  ilmaisemaan itseään ja puhumaan. Myrtle on erittäin suosittu öljy puhujien ja laulajien keskuudessa. Eli todellinen ”kurkkuöljy”.

 PEACE & CALMING
Ylivoimaisesti JOKAISEN öljyilijän suosikki! Jos ei vielä kotoasi löydy niin tähän tarjoukseen kannattaa tarttua. Laittaa ostoskoriin tuotteita 190pv edestä, jotta saat tämän ihanuuden kaupanpäälliseksi Myrtlen ja Piparmintun lisäksi. Miksi? Peace & Calming on RENTOUTTAVA JA RAUHOITTAVA. Niin aikuiselle kuin lapsellekin. Sipaisu ranteeseen ja tuoksuttelemalla tai illalla diffuuseriin laittamalla saadaan tunnelma rentoutumaan miltei välittömästi. Kannattaa kokeilla! Tämä tuoksu vie mukanaan….

 RAVINTSARA
Ehkä ei niin tuttu öljy monelle, mutta erityinen se on. Miksi? Se on verrattavissa RC:hen tai Breathe Again öljyihin. Se on avaava, puhdistava ja tukee hermoston toimintaa. Se myös auttaa kirkastamaan aivosumusta ja nostattaa motivaatiota. Kukapa meistä ei tarvitsisi siihen tsemppiä ? Jotkut varmasti miettii, et onhan mulla jo RC, niin sillä pärjään. Suosittelen vaihtamaan öljyjä ja kokeilemaan tietyin väliajoin toisia - vaikkakin ”samaan asiaan”, näin voit saada itsestäsi irti uusia ulottuvuuksia!

 PURIFICATION
Tämäkin aloituspakkauksessa, ja nyt sen saa extrana 15ml pullossa. Tämä öljy puhdistaa haisevat kengät, kodin ilmapiirin ja pyykin kuivausrummussa - tätä käytän itselleni kasvojen puhdistukseen myös, koska minulla on erittäin epätasainen iho. Ainutlaatuinen öljy!

 JOURNEY ON
….matka jatkuu. Hurmaannun tästä öljystä joka kerta kun ajattelenkin sitä. Pullon kyljessä on Cowboy heppansa selässä  Gary. Matka jatkuu…. aah. Tämän öljyn voiman olisi jokaisen päästävä kokemaan.

 AROMAEASE
Vatsalle. Erinomainen, varsinkin jos reagoi vatsalla kaikkiin tunnekiemuroihin. Toimii myös matkustaessa…. Itse en ole kyseisen öljyn suurkuluttaja, mutta olen kuullut ainutlaatuisia kokemuksia monelta, jotka jännittää vatsalla tai ei tykkää autossa matkustelusta. Kannattaa kokeilla!

 <3 BLUE TANSY BLUE TANSY

Tässä kuussa -10%... miten tämä sininen öljy hurmaa!!!! KYLLÄ!!!!!! Tule kuuntelemaan 

Tsekkaa myös youtube video alta, jossa saat paljon enemmän ainutlaatuista oppia näistä öljyistä ! Kannattaa siis AINA tsekata, mikä on tilauksesi PV-määrä, jotta saat nämä öljyt kaupan päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti