sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Tranquil Roll-On

TRANQUIL ROLL-ON

Tranquil eteerinen öljy on suunniteltu rauhoittamaan ja rentouttamaan kehoa ja mieltä. Se auttaa tasapainottamaan tunteita tuoden samalla syvää tyyneyttä.

Tämä Roll-On sisältää 3 eri eteeristä öljyä, ja kaikilla niillä on rauhoittavia ja rentouttavia ominaisuuksia.

Mitä ne ovat?
Seetripuu - sillä on maanläheinen aromi joka tuo turvallisuuden tuntua. Se rauhoittaa puhdistaa ja maadoittaa.
Laventeli – Voi auttaa sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan ennen nukkumaan menoa. Sen tasapainottavat ominaisuudet tuovat harmoniaa ympäristöön kun sitä käytetään diffuuserissa.
Jalosauramo (Roman Chamomile) – tuo sisästä rauhaa. Se on rauhoittava öljy joka sopii yhtä hyvin aikuisille kuin lapsillekin unohtamatta eläimiä. Rauhoittava kaikille ihotyypeille ja sitä käytetäänkin paljon Euroopassa ihonhoidossa. Jalosauramo on myös hyödyllinen hieronta öljyssä käytettynä rentouttamaan lihaksia treenin jälkeen.
Laimennusöljy: Kookosöljy

Mitkä ovat Tranquil - öljyn käyttökohteet? Huono kohtelu, viha, hermostuneisuus, kiistanhaluisuus, henkinen stressi, rauha, rentoutuminen, levottomuus, kostonhalu, edesauttaa luonnollista levollista unta, urheilu, stressi, jännittyneisyys ja trauma.
Mikä sen vaikutus on mielelle? Upea aromi on rauhoittava ja rentouttava.

Vinkkejä käyttöön:
Se on loistava öljy tasapainottamaan elämää stressitilanteessa. Sekä myös juuri ennen nukkumaan menoa laskemaan kierroksia ja rentouttamaan. Levitä niskalle ja tuoksuttele.

Tranquil tulee rollonpullossa mikä tekee siitä todella helpon käsitellä ja lisätä öljyä pieni määrä oikealle alueelle. Täydellinen juuri silloin kun ajat ruuhkassa tai juokset jo seuraavaan tapaamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti