lauantai 26. tammikuuta 2019

GERMAN CHAMOMILE - sinistä elämää!

German Chamomile (Kamomilla Saunio) - Sinistä elämää, vaaleanpunaisessa pullossa!


Öljy tislataan kamomilla saunion lehdistä. 

Sen tuoksu on makea ja ruohoinen. 

Se tukee kehon luonnollista reaktiota ärsytykseen ja vammaan poistamalla kuumuutta kehosta. Tämän vuoksi se myös tunnetaan häivyttävän vihan tunnetta, raivoa ja edistää rauhaa ja kärsivällisyyttä. Rentoutuminen. 

Kamomillasaunio säätelee Chin virtaa tai elämän voimaa kehossa energisesti viilentämällä kehoa. Siksi se rauhoittaa ja viilentää mitä tahansa tilaa jossa on ärsytystä tai tuo kuumuutta (viha, ärsytys, raivo, inho jne).

Kun nämä negatiiviset tunteet on vapautettu, tyyneys ja rauha juurrutettu, tuo se selkeyttä polullemme. Se auttaa meitä huomaamaan että kärsivällisyys ja hoivaaminen ovat arvoja joita meidän tulee opetella ja hallita avataksemme sielumme. Ilman niitä emme voi nähdä tai kuulla vihjeitä joita sielu meille antaa seuraavaan askeleeseen hengellisellä polulla.

Öljy sisältää kamatsuleenia, ja siitä tulee tämän öljyn sininen väri, joka myös antaa sille nämä voimakkaat ominaisuudet. 

Kamomilla saunio tukee myös tervettä ihoa ja puhdistaa mieltä sekä luo rauhaa ja kärsivällisyyttä.

Ja sen upea vaikutus on tiedetty jo pitkään. Se listattiin jo vuonna 78, jep 78 jälkeen Kristuksen syntymän Dioscorides De Materia Medica Europe’s. Se oli ensimmäinen tietokirja luonnon hoidoista.

Mihin chakraan se vaikuttaa? Solar plexukseen ja kurkku chakraan.

Yksi suosikkiöljyistäni sisältää Kamomilla Sauniota, ja se on Endoflex.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti