keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Helichrysum

Helichrysum italicum - nimi yhtä monimutkainen kuin sen moninainen käyttö!

Arvatkaa mitä. Mä oon käynyt siellä, jossa YL Helichrysum kasvaa, jossa se tislataan ja jossa se pullotetaan! Jep - Young Livingillä on ihan ikioma farmi Kroatiassa. Ja sinne ollaan menossa taas maaliskuussa tutustumaan ja kouluttautumaan!

Tästä voit lukea yhdestä reissustani.
Farmilla käynti
Tislaus

Varmasti opit paljon uutta, kun kävit lukemassa yllä mainitsemani postaukset?

Eli ... jos haluat jotakin oppia helichrysumista, niin tule farmille, niin pääset tutustumaan kaikkeen ihan omin silmin :)! Se on se paras tapa oppia!

Mutta kerron sinulle jotakin Helichrysumista. Yksi mikä varmasti ihmetyttää kaikkein eniten on sen aika korkeahko hinta. JEP! Jos katsoit mitä farmilla tapahtuu, miten se kasvaa ja miten tislaus luonnistuu, niin tiedät jo heti, miksi hintakin on korkeampi sekä kun luet eteenpäin niin huomaat miten monta ainutlaatuista käyttötapaa sillä on.

Maailmalla on myynnissä myös halpaa Helichrysumia, mutta sinä teet sen päätöksen haluatko aitoa puhdasta öljyä vai sitä, mihin on laitettu öljyä ja jota on laimennettu hajuttomilla yhdisteillä. Helichrysumia voidaan myös saada samantyyppisistä kasveista, jotka ovat halpa kasvattaa ja tislata ja tuoksuvat samalta kuin paras, aito Helichrysum. Todellisen vastauksen saa siinä, mitä tuloksia öljyllä voi tehdä.

Helicrysumin tunnetaan siis sen elimistöä laajasti tukevista ominaisuuksista, se on myös erinomainen iholle, maksalle ja ennen kaikkea hermostolle.

Mistä tämä tiedetään. Se tiedetään kasvin kemiallisista ainesosista.

Yksi niistä on Esteri, jopa 60%. Mitä se tarkoittaa? Kun eteerisessä öljyssä on estereitä (ja helichrysumissä se on yksi korkeimpia määriä) niin se tarkoittaa sitä, että alkoholi ja happo ovat reagoineet keskenään. Siis tietenkin, kasvin oma alkoholi ja happo. Öljyt, jotka sisältävät estereitä, ovat yleensä rauhoittavia, rentouttavia sekä tasapainottavat toisia eteerisen öljyn ainesosia. Esterit säätelevät hermoston toimintaa - ja helichrysum, on siinä aivan YKKÖSÖLJY!

Bergamot, Roman Chamomile ja Valerian ovat Helichrysumin tavoin korkeita esteri arvoja sisältävät öljyt.

Toinen tärkeä kemiallinen ainesosa helichrysumissa on neryyliasetaatti. Se voi olla jopa 50%! Mikä se sitten on ja mihin se vaikuttaa? Se vaikuttaa ihon ylläpitoon ja korjaamiseen. Sekä ikääntymiseen! Sen nimi tulee "everlasting" eli ikuisesta.

Mihin muuhun se vaikuttaa?
Jos hermosto tarvitsee buustia, niin tämä on se go to - öljy.
Jos haluaa tukea ja helpotusta ikääntymiselle, niin tämä on se go to - öljy.
Jos haluaa antaa tukea verenkierrolle, lihaksille sekä luustolle - niin tämä on se go to - öljy.
Jos haluaa mielelle nostatusta tai päästä yli vihan tunteista ja siirtyä elämässä eteenpäin, tämä on se öljy!
Se tukee terveiden solujen toimintaa. Poistaa vanhoja ja kuolleita soluja ja antaa uusille tilaa kukoistaa.
Tukee pernan toimintaa (erittäin tärkeää!)
Tukee immuunijärjestelmän toimintaa monella eri tavalla.

Joitakin vuosia sitten YL sai lähetyksen, jossa oli vuosien Helichrysum saanti (ennen omaa farmia). Gary Young tuoksutteli sitä ja hän tiesi heti, JO TUOKSUSTA, että öljyn pääainesosa, siis kaikista tärkein, neryyliasetaatti puuttui. Hän lähetti sen laboratorioon testattavaksi, jossa hänen päätelmä todettiin todeksi. Eteerisessä öljyssä ei ollut yhtään neryyliasetaattia.
Gary palautti lähetyksen sen lähettäjälle. Näin YL toimii. Ja tiesitkö, että en tiedä ketään muuta maailmassa kenellä on sellainen experttinenä kuin Garyllä ja tietenkin, tutkimuslaitteilla (ilman nenää.). Ja se palautus tarkoitti sitä, että YL oli ilman helichrysumia todella pitkän aikaa...ja se johti farmin hankkimiseen.
Palautussatsi meni takaisin sen lähettäjälle ja se myytiin toiseen yritykseen, jossa se myytiin aitona. Joten - ole tarkkana mitä öljyjä käytät ja mihin luotat! Mä käytän YL öljyjä, juuri tästä syystä. Koska tiedän, että voin luottaa.

Mistä tietää, että helichrysum on hyvä öljy? Jos sinulla ei ole Garyn experttinenää tai ainutlaatuisia tutkimuslaitteita, että pystyt analysoimaan sen, niin sinä et tiedä. Sun täytyy vaan luottaa. Ja nyt, sinulla on mahdollisuus mennä tutustumaan myös farmille. Koska siellä saat siihen kaikkein vahvimman vastauksen.

Kun ostat YL öljyn, niin sä tiedät, että se on hyvä sekä se on tuotettu rehellisesti. Tarviiko muuta tietää?

Mihin sinä olet käyttänyt Helichrysumia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti