maanantai 4. joulukuuta 2017

Ruusu - yksi parhaista. Tai oikeestaan paras


RUUSU - ROSE
Young Living


Young Livingin sivulla kirjoitetaan näin: Ruusun (rosa damascena) kaunis, vahva ja makea kukkaistuoksu on lähes päihdyttävä ja erittäin romanttinen. Sen stimuloivat ja virkistävät ominaisuudet auttavat tasapainon ja harmonian saavuttamisessa sekä hyvinvoinnin ja itseluottamuksen tunteen luomisessa. Sitä on käytetty ihonhoidossa tuhansia vuosia, ja se sopii erinomaisesti kuivalle tai ikääntyvälle iholle. 

Ruusun ORAC-arvo on noin 1 604 284 (TE/L). TE/L tarkoittaa Trolox-vastaavuutta mikromooleina litraa kohti.


Ruusua on käytetty paljon jo kauan aikaa aromaterapiassa tukemaan kehon hyvinvointia ja mielialaa. Ruusun terälehdet sisältävät hyvin vähän öljyä, joten 5ml Ruusu eteeriseen öljyyn tarvitaan n. 10kg ruusun terälehtiä. Tämän takia, ruusu on myös hinnaltaan arvokas öljy, mutta se ei ole vähentänyt sen suosiota yhtään! Älä pelkää käyttää tätä öljyä. Älä säästä sitä pahan päivän varalle. Olet jokaisen öljytipan arvoinen!
Nyt saat 20 aihetta käyttää RUUSU eteeristä öljyä. Ohjeet ovat koottu Young Living Diamondeilta. Voit myös etsiä internetistä lisätietoa ja löydät satoja muitakin tapoja käyttää tätä arvokasta ja tärkeää öljyä. 

1. Rakkautta pullossa. Kun käyttää tätä öljyä, ei ole pahaa päivää näkyvissä. Saa sydämeni laulamaan.
2. Lisää itsetuntoa, luottamusta ja henkistä tasapainoa, kun olen surullinen
3. Yksi tippa ruusu öljyä....ja AAAAAAAH.... En malta odottaa että saan taas uuden öljyn tilauksessa. Olethan sinäkin jo laittanut sen tilaukseen?
4. Käytin ruusua hajuvetenä joka päivä ja 3kk myöhemmin minusta tuli diamond. Tämä on kokemukseni. (muuta taajuuksiasi. muuta elämääsi)
5. Äitini käytti sitä yhden päivän ja joka ikinen lapsi jonka hän näki niin hymyili ja tuli hänen luokseen. Hän sanoi että se oli ihan mahdotonta! Nuo hullut taajuudet vetää puoleensa!
6. Oletko tajunut sen, että voit käyttää ruusuöljyä kehoosi avaamatta edes pulloa? Mene makamaan ja rentoudu ja laita öljypullo rinnallesi. Pysy siinä niin kauan kun haluat. Ruusuöljy kestää pitkään tällä metodilla!
7. Kokeile. Tämä tekniikka toimii kaikkien Young Livingin öljyjen kanssa.
8. Ihana seerumi kasvoille, kaulalle ja käsille
15ml auringonkukkaöljyä
3 tippaa frankincensea
2 tippa mirhamia
1 tippa ruusua
(Joskus voi teettää hankaluuksia saada pullosta tippa ruusu öljyä. Minulla on keino! Laita pullo rintsikoihin tai taskuun ja lämmitä 5min. Tositarina.)
9. Käytän Abundancea ja Ruusua ja tuoksun miljoonille 
10. Ennen nukkumaan menoa laitan ruusua otsalleni, sydämeeni ja päälauelle sekä nenän alle. Nukun erittäin syvää unta. Kun herään aamulla, niin tuntuu että olen ollut viikkoja lomalla. Huomaan, jos en käytä.
11. Kun olen huonossa kunnossa, tuoskuttelen ruusu eteeristä öljyä. Jos pelaat korttit oikein, niin pullo ei kestä kauan. Jep. Olen sen arvoinen!
12. Rose + Abundance = Tuoksu vangitsee!
13. Tukee ihoa. (Huom. Kokeilkaa myös Rose Ointment - kasvoillenne!)
14. Kun tunnen että olen hukassa, aukaisen Ruusu öljypullon ja tuoksuttelen sitä. Elämä voi taas jatkua.
15. Korkeat taajuudet!!!!
16. Emotionaalinen tuki. Ja siihen keskityn. Aina.
17. Kuvittele kaikki ne tuhannet kimput joita miehesi sinulle tuo (tai toivoisit tuovan) - jokainen tippa on ripaus rakkautta.
18. Tuo rauhaa ja rauhallisuutat.
19. Loistava iholle
20. Täydellinen öljy, kun murehtii menneestä. Se avaa sydämen ja mielen.Ai, sanoko joku, että RUUSU ÖLJY on kallis? Minäpä kerron sinulle jotakin. Young Livingin 100 % aito 5ml ruusuöljy maksaa 228,16€ (siinä on n.85 tippaa). 
Se on niin tujua tavaraa, ettei sitä voi edes nuuhkia suoraan pullosta. No mitä kannattaa tehdä?

Ota tyhjä 5ml öljypullo ja laita sinne YKSI TIPPA RUUSUA ja loput V-6 laimennusöljyä. Saat yhteensä n.85 RUUSU HAJUVESIPULLOA!!! Ja tuoksuu muuten ihan taivaalliselle (voit lisätä myös tipan Jasmiinia tai Geraniumia - jos haluat)

Ja ihan vaan vertailun vuoksi: Ruohonjuuressa on ruusu hajuvetta tarjolla (luonnonmukainen!), ja sen hinta on 44.60€. Ja se sisältää VAIN 0.03% ruusuöljyä! https://kauppa.ruohonjuuri.fi/parfyymi-ruusu/ACOREL-3700343021065/dp
Sinun seos: Sisältää 1/85 tippaa ruusua, jolloin hajuvetesi hinnaksi tulee 2,68€.
Ja muuten tuoksuu hyvälle.
Niin. Ai onko ruusu kallista?????? No ei todellakaan!
#laadukashajuvesi #aitoatavaraa#hurmaaitsesijatoiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti