torstai 6. heinäkuuta 2017

Sensation


Sensation - aah. aivan käsittämättömän hyvä ja vaikuttava öljy!


SENSATION
Sensation on ihana öljysekoitus joka on mieltä nostattava ja herättelevä. Sillä on puoleensa vetävä tuoksu ja sitä tulisikin käyttää parfyyminä!

Viettelevän tuoksun lisäksi se myös tukee tervettä ihoa ja ravitsee sitä. Käytä sitä myös tuomaan energiaan iltaan partnerisi kanssa.


Sensation sisältää:

* Ylang Ylang : Pitkä historia ihon- ja hiustenhoitotuotteissa erityisesti Aasiassa jossa sitä on käytetty lisäämään hiusten elinvoimaa. Se myös tuo itsevarmuutta ja tasapainoa.
* Jasmiini: sen ihana tuoksu lievittää stressiä ja kohentaa mielialaa sekä kehoa! Se on hyödyllinen iholle ja hyvä tuki naisten haasteissa. Sitä on käytetty läpi historian tasapainottamaan naisenergiaa kehossa.
* Palsamipelargoni: Auttaa sinua rentoutumaan ja kaunistamaan ihoasi! Perinteisesti käytetty tukemaan verenkiertoa ja hermostoa ja sillä on kyky tuoda uutta eloa kudoksiin.
* Bergamot: on pitkään käytetty rasvaisen ja ongelmallisen ihon hoidossa. Sillä on rauhoittava tuoksu joka rentouttaa mieltä ja kehoa.
* Korianteri: Sitä on käytetty muinaisen Egyptin ajoista asti. Se voi tukea tervettä ruoansulatusta ja verenkierto elimistön toimintaa sekä haiman toimintaa


Sensation on saatavana myös hierontaöljynä!

Käyttö: lemmenjuomana ja suhteiden parantajana, rakkaus, henkilökohtainen kasvu, romanttinen intiimisyys, nostattaa seksuaalista energiaa (mies ja nais) tukee tervettä ihoa

Tuoksun vaikutus mielelle: emotionaalisesti rauhoittava ja tasapainottava
Se lisää rakkauden tunnetta, intiimiyttä ja luottamusta. Se auttaa vapauttamaan lukoista jotka liittyvät rakkauteen, itsensä rakastamiseen ja rakkauden jakamiseen. Alhaisen seksuaalisen energian kokemuksissa se voi auttaa meitä avaamaan lukkoja jotka estävät meitä hyväksymään intiimisyyttä. Voi auttaa itseilmaisussa ja henkisessä tietoisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti