keskiviikko 11. toukokuuta 2016

6 tapaa liikkua eteenpäin!


Nyt jutellaan. Ja jutellaan voimakkaalla sävyllä, koska tämä on varmasti tuttua monelle. Joka ikinen ihminen on kokenut tämän, myös ne, jotka tulevat kuntosalille - taistelevat ja onnistuvat. Sekä ne, joita seuraat sosiaalisessa mediassa - jotka menevät uudelle tasolle liiketoiminnassaan.
Kuitenkin, joka ikinen on (ollut) joskus jumissa. Joka ikinen. Se on osa elämäämme. Mitä enemmän koet menestystä elämässäsi, sitä tärkeämmäksi tulee hallita mielenvaihtelua ja tunteita, koska ne voivat pilata liiketoimintasi.

Sinä luet tätä, koska ymmärrät sen.

Ymmärrät sen, että elämä on paljon enemmän. Sinulla on toivoa. Olet aloittanut kasvun ja se on jo mielettömän huippu alku! Todellinen sitoutuminen alkaa vasta sitten, kun olet henkilökohtaisesti kokenut olevasi jumissa ja sitten otat itseäsi niskasta kiinni ja menet eteenpäin hinnalla millä hyvänsä. Olet se ihminen, jonka kanssa voin puhua "todellista puhetta".

Verkostomarkkinoinnissa mukana olevat ihmiset voi joskus todeta erittäin sokerisia ja imeliä asioita, kuten:
"Vapaa elämä"
"Ole itsesi pomo!"

Ja ne kuulostavat hyvinkin kiinnostavalta, koska näin se vain on.

Ollaan kuitenkin realistisia tässäkin asiassa, koska ei se aina ole auringonpaistetta ja sateenkaaria.
Miksi? Koska polulle tulee useita esteitä, myös minulle itselleni. Pelkkä ajatus "ole itsesi pomo" saattaa vaikuttaa sinuun moneen eri tavoin. Monet ajattelevat, että "olemalla itsensä pomo" antaa sinulle valtuudet tehdä mitä lystää ja elää holtittomasti.

Minne se tie vie?
Ei minnekkään.

Kun olet jumissa, syytät ihmisiä ympärilläsi. Paheksut heitä ja asut pelossa ja viassa. Epäilet jopa itseäsi. Ajattelet jatkuvasti itseäsi "Miksi minun täytyy tehdä tätä?". Ahdistut. Tulet epävarmaksi. Olet kateellinen toisille, Valitat. Näin voi käydä, kun tuntuu siltä, että on jumissa. Niin on käynyt minullekkin! Se on osa meitä.

Tahdon kertoa sinulle 6 tapaa, miten pääset pois jumistasi ja pääset eteenpäin liiketoiminnassasi - nopeammin!

  1. Keskity missioosi ja visioosi. Muistuta itseäsi aina, miksi aloitit rakentamaan liiketoimintaasi. Se on sinun. Ei kenenkään muun. Olet itsesi pomo, niin paljon tai vähän kun haluat olla. Ja kun olet itsesi pomo, niin tällöin olet itsesi pomo. Se on totuus. Ja se on sinun visio. Koska ihan oikeesti, pomosi on sinun visiosi.
  2. Muuta ympäristöäsi. Mene ulos. Jos seuraat Tony Robbinsia tai jotakin toista henk.koht.kasvun kehittäjää, olen varma, että olet kuullut sanottavan: Muuta ympäristöäsi. Ja tarkoitan sillä, että muuta ympäristäsi fyysisesti, ympäristöllisesti ja emotionaalisesti. Kun olet allapäin, hyppäät kirjaimellisesti ylös ja alas. Joten. Tee punnerruksia. Juokse ympäri taloa. Sano kovaan ääneen asioita, jotka painaa mieltäsi. Anna positiivisen melun vallata pääsi, jotta siellä ei ole valtaa negatiivisille ihmisille, jotka eivät ymmärrä tavotteitasi - joten älä anna heidän kuljettaa sinua pois raiteltasi. Ympäröi itsesi oikeilla ihmisillä, jota aidosti tukevat sinua ja auttavat sinua kehittymään. Löydä kanssaihmisesi. Soita ystäville, jotka pitävät sinut vastuussa tekemisistäsi ja etäänny ihmisistä, jotka vievät vain energiaasi!
  3. Mene tapahtumiin ja ole mukana toiminnoissa, jotka kannustavat sinua. Mene tapahtumaan, joka kohottaa energiatasoasi ja muistuttaa sinua olla kiitollinen. Jos et ole kiitollinen yhdestäkään onnistumisesta ja kaikista mitä olet saanut, niin sinulle ei koskaan anneta enempää.
  4. Tee vaikeimmat asiat aina ensin. Jos sinulla on joku tehtävä, joka lamaannuttaa snua menemästä eteenpäin, tee jotakin pientä, joka voittaa pelon. Sitten jatka eteenpäin, askel askeleelta. Useammat ihmiset aloittavat YL liiketoiminnan osa-aikaisesti. On helppoa katsoa ihmistä, joka tekee täysaikaisesti ja verrata. "Niillä on niin paljon aikaa laittaa, joten ihmekkös se on niin helppoa heille".  Ei kannata. Meni ihan väärään suuntaan. Sinun täytyy katsoa sinun omaa liiketoimintaasi, missä olet nyt ja miten paljon voit laittaa aikaasi. 95% ihmisistä, jotka tekevät tällä hetkellä YL:a täysaikaisesti, aloittivat osa-aikaisesti. Älä tee siitä tekosyytä itsellesi. Tahdon sanoa sinulle; jos et pysty rakentamaan liiketoimintaasi osa-aikaisesti, et varmasti pysty tekemään sitä täysaikaisesti. Ainoastaan silloin, jos opit työskentelemään kurinalaisesti, jossa sinä itse olet se pomo.
  5. Tee itsellesi aikataulu ja pysy siinä. Järjestä tapaamisia. Täytä kalenteri itsellesi ja toteuta mitä päätät tehdä. Jokaisella täytyisi olla kalenterissa aika milloin toteuttaa liiketoimintaansa. On se sitten 1h/illassa tai 3 iltaa viikossa. Se on hyvä alku, eikös?
  6. Auta toisia menemään eteenpäin heidän liiketoiminnassaan. Kuinka sinusta itsestäsi tuntuu tai saattaisi tuntua, kun autat tiimisi leaderiä saavuttamaan uuden tason tai voittamaan pelon? Kuinka sinusta tuntuu, kun autat ystävääsi löytämään jotakin, joka on ollut hukassa heidän elämästään? 
Loppujen lopuksi, kaikki nämä auttavat sinua eteenpäin, mutta todellisuudessa se on se sinun visio, joka antaa sinulle voimaa ja energiaa sekä intoa päästä irti jumista. Se saa sinut herämään joka ikinen aamu aikaisin. Sinun täytyy vain muistaa, että tämä on sinun oma liiketoimintasi. Kun saat sykkeen päälle, kaikki inhottava häviää ympäriltäsi.

Mitä tapahtuu kun olet saavuttamassa tavoitteitasi ja saavutat ne?
Et enää syytä toisia ihmisiä. Et elä enää pelossa. Kun saat sykkeen päälle, niin olet peloton ja sinulta löytyy virtaa. Alat ymmärtämään, että tämä on mahdollista!

Mutta sinun täytyy irrottautua jumista, jotta pääset sinne missä sykkii.

Silloin, kun itse tahdoin irrottautua, tahdoin parantaa elämääni ja terveyttäni. Päätin myös, että menen nopeasti ja täydellä teholla - koska haluan saavuttaa visioni. Se ei tarkoita sitä, etteikös matkalle olisi mahtunut huonoja päiviä tai en enää tuntisi olevani jumissa. Itse asiassa näin tapahtuu joka ikinen viikko, koska sanon itselleni usein "tee kaikkesi tai mene kotia". Sen takia "jumitilanteet" tulee ja menee, hyvinkin nopeasti. Mutta visio on se - joka pitää minut vauhdissa ja liikuttaa minua eteenpäin.  Se määrää työni tahdin. Entä sinun? Siihen voit vain sinä vastata.

Pidä kiinni visiostasi. Pidä kiinni tehtävistäsi. Anna niiden viedä sinua eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti