keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Tadaaa - Suomen uusi maajohtaja :)!

Eihän näin iloisia uutisia voi olla HETI jakamatta :) :) :) nyt me saatiin Suomeen oma maajohtaja - Pii Leskinen! Tämä on onnen aikaa meille suomalaisille, nimittäin saimme nyt suomenkielisen asiakaspalvelun lisäksi suomenkielisen yhteyshenkilön YL:n suuntaan - aaaah. Taas mentiin eteenpäin :) :) :) Tää tietää VAIN hyvää!

Haluatko tutustua tarkemmin, kuka Pii on? 
Minäpä suomennan hänen kirjoituksensa Young Living Europen-facebook sivulta:

Olen Pii Leskinen ja aloitan Suomen YL myyntipäällikkönä. Olen erittäin innoissani uudesta työstäni ja innolla liityn YL tiimiin. Suoramyynti on jo tuttu ala minulle, olen työskennellyt eri suoramyyntiyrityksissä mainonta ja myyntipuolella. Viimeisin työpaikkani oli kosmetiikkayrityksessä, jossa valitsin ja toin tuotteita Suomeen. Olen myös saannut tutustua eteerisiin öljyihin, mutta nyt on vielä suurempi halua oppia lisää.

Tykkään olla ihmisten kanssa, uskon jatkuvaan kouluttautumiseen, että myöskin hyvinvointiin. Se takia olen myös life coach ja NLP-trainer. Vapaa-ajalla valokuvaan luonnossa, urheilen tai olen perheeni kanssa.
Olen mielissäni, että saan työskennellä maailmanlaajuisessa yrityksessä, jolla on erinomaiset tuotteet. Tutustutaan toisiimme ja yhdessä voimme tehdä mahtavia tuloksia ja toteuttaa unelmia! - Pii Leskinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti