maanantai 14. maaliskuuta 2016

Onko käyttämäsi "luonnollinen" deodorantti turvallinen?

Useat deodorantit, mukaan lukien "luonnolliset" deodorantit voivat olla ERITTÄIN vaarallisia. Monet deodorantit sisältävät myrkyllisiä ainesosia alumiinista jäänestoaineeseen. Kaikki, mitä laitamme iholle, menee ihon läpi verenkiertoon ja kudoksiin, ja aiheuttavat myrkkyjen kertymisen elimistöön - joka pitemmässä ajanjaksossa johtaa syöpään, maksan vaurioitumiseen, neurologisiin ongelmiin jne.

Deodorantti on yksi johon kannattaa kiinnittää huomiota. Ei kannata odottaa, kun sairaukset ja ongelmat tulevat, vaan järkevää olisi tehdä muutos jo tänään - kun pystyt vaikuttamaan positiivisesti hyvinvointiisi.

Young Living tarjoaa kaksi deodoranttivaihtoehtoa: 
AromaGuard Mountain Mint (vihreä) 
sekä 
AromaGuard Meadow Mist (sininen).

Minun suosikkini on VIHREÄ deodorantti!
- Sen rakenne on pehmeä ja kiinteä. Valkoinen. Mutta levittäessä, se muuttuu kirkkaaksi.
- Kun sitä levittää kainaloihin, niin se imeytyy heti.
- Ei ole tahmainen, vetinen tai sellainen ällöttävä. Jättää mattapinnan...oikeestaan aika kuivan pinnan..mutta ei liian kuivaa :)
- Tuote todella toimii! Kerron myöhemmin vielä vinkin - mitä kannattaa testata :)
- Ei sisällä vaarallisia ainesosia tai alumiinia. Jos minäkin tajusin tämän, niin kyllä sinäkin - kun hikoilee ja hiki tulee elimistöstä pihalle, niin eihän ulostietä kannata tukkia aineilla jotka estää puhdistumisen! Kuten alumiinitäytteiset deodorantit.
- Mintun tuoksu --- AAAAAAAH. Niin raikas!
- Deodorantti kestää pitkään - vaikka hintaa on enemmän kuin kaupasta ostetut deodorantit - laatu voittaa AINA 100%:sti sekä pitkäaikaisuus!

Mountain Mint deodorantti sisältää seuraavia ainesosia:
Cocos Nucifera (Coconut) oil, White Beeswax, Pure Vegetable Esters, Zinc Oxide, Tocopherols (Vitamin E), Syzygium Aromaticum (Clove)†, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Oil, Mentha Piperita (Peppermint)†, Rosmarinus Officinalis (Rosemary), Eucalyptus Radiata† Leaf Oil, and Abies Concolor (White fir) Oil. Young Living Therapeutic Grade™ essential oil.

Entäpä sitten SININEN deodorantti?
Olen käyttänyt molempia jo kaksi vuotta, ja huomasin että vihreä on se, jonka luokse rantaudun. Sininen deodorantti tuntuu myös hyvälle ja sen rakenne on samanlainen kuin vihreän. Yksi ero jota olen huomannut, niin tuoksu. Tuoksu muistuttaa enemmän "vihreältä"...hmm, tiiäkkö sateen jälkeen, mille nurmikko ja metsä tuoksuu? Sellainen tuoksu tästäkin lähtee :)
Muuten, molemmat tuotteet ovat aikalailla samanlaiset - aitoja, kemikaalivapaita, alumiinivapaita - jotka oikeesti tukevat hyvinvointiamme!

Meadow Mist deodorantti sisältää seuraavia ainesosia:
Cocos Nucifera (Coconut) oil, White Beeswax, Pure Vegetable Esters, Zinc Oxide, Tocopherols (Vitamin E), Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium)† Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary)† Leaf Oil, Aniba rosaeodora (Rosewood)† Wood Oil, Lavandula angustifolia (Lavender)† Oil, Melaleuca Alternifolia† (Tea Tree) Leaf Oil, Melaleuca Quinquenervia Oil (Niaouli) Oil and Syzgium Aromaticum (Clove)† Oil. Young Living Therapeutic Grade™ essential oil.

Tässäpä pieni esitys deodoranteista - kun on löytänyt parhaan - sitä ei vaihdeta enää mihinkään! Tee sinäkin muutos - KOKEILE!
Tässä yksi syy, miksi olen mukana Essential Rewards-ohjelmassa. Saan kaikista tilauksista 20% pisteinä takaisin. Kyllä! Pystyn panostamaan perheemme hyvinvointiin ja saamaan suurimman osan tuotteista samasta paikasta ja vielä saamaan huiput edut siitä takaisin! Käy tsekkaa lisää Essential Rewards-ohjelmasta!

Lisävinkki:
Netistä poimittua:
Toimiiko sinun deodoranttisi näin?
"Cherie Ross suositteli eräässä konferenssipuhelussaan käyttämään YL Meadow Mist tai Mountain Mint deodoranttia iltaisin. Hän sanoo, että se on erittäin voimakas imunestejärjestelmän puhdistaja. Cherie sanoi, että ihmiset jotka käyttävät sitä päivisin, hikoilevat enemmän , koska elimistön suodatusjärjestelmä ei toimi kunnolla kehon puhdistuessa. Öljyt, joita kyseiset deodorantit sisältävät puhdistavat imunestejärjestelmää. Mutta jos nämä suodatuselimet ovat tukossa, eivätkä toimi kunnolla, niin hiki tulee ulos ihon läpi ja todella tuoksut pahalle edelleen, vaikka käyttäisit näitä deodorantteja!

Cherie sanoo, että parasta mitä voit tehdä on käyttää jompaa kumpaa deodoranttia öisin. Laita kainaloihin, kurkulle, solisluuhun, rintalihasten päälle tai rinnalle. Laita polviin eteen ja taakse, nilkkoihin, lonkat ovat myös yksi paikka, jossa on valtavasti imusolmukkeita. Käytä deodoranttia iltaisin ja tulet huomaamaan valtavan muutoksen olossasi, koska alat puhdistautua. Ja tärkeää on juoda paljon hyvää vettä, jotta myrkyt tulevat ulos virtsan mukana aamulla, koska sen haluat tapahtuvan. -Theresa B"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti