lauantai 26. maaliskuuta 2016

Mitä eroa on Frankincensella ja Sacred Frankincensella?

Frankincense (Boswellia carterii) on suurimmalle osalle erittäin tuttu, koska se on osana aloituspakettia.
Toiseksi tunnetuin Frankincense on Sacred Frankincense (Boswellia sacra) - joka on itse asiassa ilmaistuote maaliskuussa. On olemassa myös monia muita Frankincense lajikkeita. 
Young Living myy niistä neljää.

Kysymys kuuluu: Mitä eroa on Frankincensella (Boswellia carterii) sekä Sacred Frankincensella (Boswellia sacra)?Näin YL vastaa asiaan: Frankincense (Boswellia carterii) on erittäin suosittu aromaterapiassa sekä paikallisesti käytettynä. Se on myös yksi pääainesosa ART-ihonhoito tuotteita sekä Boswellia Wrinkle-voiteessa.

Sacred Frankincensea käytetään yhdessä frankincensen kanssa tai ilman meditaatiossa, joogassa tai rukoillessa, kun halutaan saada syvempi hengellinen yhteys.

Ja nyt tulee tärkeää tietoa:
Sacred Frankincensea saa VAIN Omanista. Young Living on ainut yritys koko maailmassa, jolla on oikeus tuoda Sacred Frankincensea Omanista muualle. Sacred Frankincense tislataan Boswellia Sacra-puista. Gary Young sai erikoisluvan viedä eteeristä öljyä maasta pois. Kukaan muu ei ole koskaan saannut tehdä niin, ainoastaan Saudi-Arabian kuninkaallisilla on ollut oikeus ostaa sitä. Joten tämä todistaa sen, että Sacred Frankincensea saa ainoastaan Young Livingiltä, ei mistään muualta.

Käänsin teille otteen Cole Woolleyn päiväkirjasta, joka toimi tutkijana Young Livingillä.

2.2.2015 
Olen juuri saapunut kotiin Omanista ja olipa se matka!
Tämä on 10. reissu Omaniin 5.vuoden sisällä auttamassa Young Livingin farmin perustamisessa ja tislaamon pyörittämisessä. Siellä todellakin tuotetaan Sacred Frankincensea, eli Pyhää Frankincensea. Helmikuussa, 5v. sitten Gary lähetti minut Omaniin aloittamaan tislaamoa, jotta voitaisiin saada Sacred Frankincense eteeristä öljyä.

Jäin Omaniin 4kk, ja kuukauden välein kävin 1vk kotosalla ja samalla toin Sacred Frankincense öljyeriä, joita olimme tislanneet Omanissa. 
Alussa onnistuimme tislaamaan vain pieniä eriä, kuten 3l, mutta 4kk kuluttua lukema 10-kertaistui. 
Kesällä 2010 meillä oli Sacred Frankincense eteeristä öljyä tarpeeksi varastossa, joten pystyimme ottamaan sen markkinoille. Se oli erittäin mielenkiintoista aikaa, koska toimme tullessamme Omanin huiveja,rahaa ja lippiksiä YL jäsenille Conventioniin.

3.2.2015
5000v sitten ihmiset ovat korjanneet ja keränneet Boswellia Sacran juuria ja hartsia, joita vaihdettiin varakkaiden kuninkaiden, kuningattarien, Egyptin hallitsijoiden, Juudean, Intian ja Mesopotamian ihmisten kanssa. Aasikaravaanit veivät hartsikuormia kaukaisiin maihin. Lopulta aasien tilalle tuli kamelit, ja matkoja voitiin pidentää ja kuormia isontaa. Oman rakensi laivoja ja lopulta Sacred Frankincensea vietiin itään, länteen ja etelään.
Omanissa on paljon historiallisia kohteita, joissa voit ihan itse kokea mielettömiä kokemuksia!

Young Livingin Co-Op farmi ja tislaamo on ollut kolmessa eri paikassa. Kesällä 2011 löysimme vihdoin farmin Salalahista, Omanista, missä lääkäri Suhail ja minä rakensimme tislaamon ja istutimme Sacred Frankincense-puita.

Silloin kun hankimme farmin, niin siellä kasvoi banaanipuita. Me keräsimme banaanit, pystitimme aidan farmin ympärille ja aloitimme rakentamaan Sacred Frankincense tislaamoa. Vuosien varrella olemme istuttaneet kukkia ja puita farmin ympärille tuomaan kauneutta ja viihtyisyyttä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti