tiistai 29. maaliskuuta 2016

Idaho Blue Spruce vie kertakaikkisesti mennessään!

Idaho Blue Spruce - Idahon Okakuusi

TÄMÄ TÄYTYY LÖYTYÄ JOKAISESTA KODISTA!

Yleistä:
Idaho Blue Spruce sisältää ison määrän alfapineeniä ja limoneeniä. Se kohottaa henkistä yhteyttä ja tietoisuutta. Öljy tislataan Young Livingin omalla farmilla, St.Mariessa, Idahossa.
Yksi lempiöljyistäni, Transformation, Young Livingin öljysekoitus, sisältää Idaho Blue Spruceä.

Historia:
Intiaanit käyttivät Blue Sprucea hengelliseen yhteyteen sekä myös käytännöllisiin syihin. Sitä laitettin kylpyveteen lihaksia rentouttamaan sekä rituaalisissa toimenpiteissä.

Latinalainen nimi:
Picea pungens

Miksi tämä on tärkeä tieto?
On olemassa monia eri kuusilajeja. Lisäksi käytetään eri puun osia, joten on tärkeää tietää, mikä on eteerisen öljyn lähtökohta. Monet yritykset lisäävät tai yhdistävät eri lajia, joten kun tiedät, mitä tuote varmasti sisältää, tulet saamaan myös parhaimman hyödyn. Ne voi tuoksua hyvälle, mutta terapeuttinen taso ei ole samaa luokkaa. Young Living seisoo aina puhtauden ja laadun takana. Juuri siksi on turvallista käyttää Young Livingin eteerisiä öljyjä.

Mistä nimi on peräisin? 
Se tulee ranskankielisestä sanasta "pruce", joka tarkoittaa "prussia. Sen tarkoitus on raikastaa ja puhdistaa. Myös sana "pungens" tulee latinankielen sanasta ja tarkoittaa terävää. Neulaset ovat 4-osaisia, joissa on erittäin terävä pää, joten se on syynä lajin nimeen.

Mitä kasvin osaa käytetään tislauksessa?
Oksia ja neulasia

Mitkä ovat kasvin hyödyt?
Se on rentouttava ja maadoittava

Mitä käyttötarkoituksia on dokumentoitu eteerisestä öljystä?
Saattaa rentouttaa lihaksia urheilusuorituksen jälkeen.

Miten eteerinen öljy vaikuttaa tunnepuolelle?
Se maadoittaa ja rentouttaa. Siina on puinen ja ikivihreä tuoksu, joka myös virkistää. Se luo syvää rauhallisuutta ja turvallisuutta. Se vahvistaa meitä olemaan se ihminen, joksika meidät on luotu.

Seiso selkä suorana ja ole kuka olet - älä pelkää erottua joukosta. Olet ainutlaatuinen ja meillä jokaisella on tarkoitus täällä maanpäällä. Kun yhdistät mielesi ja sydämesi, mikään ei pysäytä sinua toteuttamasta asioita, jotka ovat tarkoitettu sinulle.

Idaho Blue Sprucessa on erittäin korkeat taajuudet - kaikkein korkeimmat mitä ollaan löydetty, 580mHz.

Mihin sakroihin eteerinen öljy vaikuttaa?
sacral, kruunu ja sydän

Mikä on sakraväri?
Pinkki

Kuinka eteeristä öljyä käytetään?
Laimenna 50:50
- Laita 2-4 tippaa iholle
- Käytä sakroihin/vitaflexiin
- Hengitä suoraan pullosta/kämmeneltä
- Diffuuseroi

Tärkeää huomioitavaa:
Suosittelen vain YL eteerisiä öljyjä yllä olevin ohjein. Opi tunnistamaan käyttäytymisesi öljyjä kohtaan. Jos tarvitset laimentaa, laimenna.
- Vain terapeuttisen luokan eteerisistä öljyistä saat parhaimman tuloksen.
- Jos olet raskaana, imetät, lääkityksellä tai sairas, ota ensin yhteys terveyshuollon ammattilaiseen ennen kuin käytät öljyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti