keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Onko aika ottaa pikku NIIIIITROT???????

NingXia Nitro on täysin luonnollinen lisäravinne, joka antaa lisäenergiaa ja terävöittää ajattelua. NingXia Nitro on helppo ja nopea tapa parantaa keskittymiskykyä ja tehostaa fyysistä suoritusta.

NingXia Nitrot tulevat paketissa, jossa on 14 yksittäistä tuubia. Ne ovat suunniteltu niin, että ne otetaan suoraan tuubista, sekoittaa NingXia Redin tai veden sekaan. NingXia Nitron on tarkoitus tukea NingXia Redin toimintaa, ei korvata.

Candice McKenzie, Toukokuussa 5päivä 2014
Isälläni on anemia, ja hän on aina ollut erittäin väsynyt ihminen, mutta viime vuosina väsymys on tullut ylivoimaiseksi. Hän ottaa päiväunia väh.1kerran päivässä ja usein jopa 2-3kertaa.
Hän kävi ottamassa B-vitamiini piikkejä teini-ikäisestä alkaen, ja viime aikoina sitä suositeltiin jopa viikottain. Jatkuva väsymys rupesi ärsyttämäään häntä ja ajatteli että myöntyy ottamaan NingXia Nitroa, joka aamu yhden. Viikon kuluttua, hänellä oli enemmän energiaa, teki enemmän asioita kotonaan ja olo oli paljon parempi. 2Vk sen jälkeen olimme hänen luona käymässä, hän kokkasi keittiössä, oli täynnä energiaa ja osallistui kaikkiin keskusteluihin ja kun laitoimme lapsia päiväunille, isäni meni ulos tekemään pihatöitä. Hän oli aivan eri henkilö. Kaikki hänen ympärillään huomasi muutoksen ja olemme erittäin onnellisia, että meillä on energinen isä. Nyt hän on lopettanut myös mielialalääkkeet - 6viikon käytön jälkeen!
Candice sanoo omasta kokemuksestaan näin: Itse en pysty käyttämään mitään tuotteita, joissa on kofeiinia, mutta voin käyttää Nitroa, enkä saa mitää sellaisia vaikutuksia kuin muissa kofeiinituotteista. Mieleni selkeytyy ja energia taso nousee!

Mitä NingXia Nitro sisältää?

Nitro mehutiiviste: 
sisältää hedelmiä ja tiivistettä, joissa on erittäin korkea C3G tasot (syanidiini - Glukosidi3), kirsikkaa, mustaherukkaa, mustikkaa, vadelmaa, mansikkaa, karpaloa, kiwiä ja acerolaa

 • C3G: sitä löytyy kaikistä näistä hedelmistä joita on tiivisteessä, mutta ei kiwissä ja acerolassa. C3G suojaa aivojen hermosoluja, pysäyttää rasvanmuodostumista, tulehduskipuun, avustaa glukoosinotossa ja tasapainottaa verensokeria, tukee normaalia rasva-arvoja (kolestrolia), tukee silmien terveyttä sekä pystyy menemään veriaivonesteen ohitse.
 • KIRSIKKA: siinä on runsaasti kversetiiniä ja c-vitamiinia ja flavonoideja jotka suojelevat maksaa, estää tulehdus entsyymien muodostumista kuten COX1 ja 2 - , vähentä kipua = 45 kirsikkaa on sama asia kuin 1 Viox ilman sivuvaikutuksia = kipulääke siis! parantaa muistia, kirsikoissa on myös antosyaaneja joilla on iso vaikutus aivojen toimintaan, parantaen verenkiertoa ja lisää hermosolujen kykyä kommunikoida tehokkaammin,  sisältää antioksidantti melatoonia, joka vapautuu, kun nukumme ja auttaa meitä vuorokausirytmissä laajalti tutkittu ja osoitettu että ne alentaa kehon painoaa, vähentää rasvaa vatsasta ja kolestrolia tasoittaa. Mahdollisesti estää rasvan imeytymistä kehoon ja kontrolloi veren kolestrolitasoa. kirsikat toimii erittäin hyvän vähentämään päänsärkyä ja migreeniä, että ne ovat todellut yhtä tehokkaita kuin aspiriini ja ibuprofeeni. kirsikat sisältävät perillylialkoholia, joka on aine, joka on osoitettu estävän kasvain-solujen kasvua.
 • MUSTAHERUKKA: Erittäin korkea C3G - tummat pigmenttihedelmät laskevat verensokeria, aktivoivat sokeria ja käyttävät rasvaa lihasten energian tarpeeseen. tukee laihduttamista, lisää adiponektiinien (lihaksille antaa voimaa, vähentää rasvaa verestä) ja leptiinitasoja (lisää energian hyödyntämistä), vähentää nivelkipuja sekä lihasten väsymistä.
 • KIWI: kuitua, flavanoideja ja karotenoideja, alentaa verensokeria lisää hapen ottoa, parantaa liikuntasuorituskykyä, laajentaa verenliikehdintaa ja lisää hematokriittia, joka on punasolujen osuus veressä. Jos hematokriitti on alhainen - silloin viitataan anemiaan.
 • ACEROLA: Hedelmien tuottama C-vitamiini imeytyy paremmin ihmiseen kuin synteettiset ascorbic hapot. stimuloi kollageenia ja haavan paranemista (vähentää ryppyja ja parantaa joustavuutta jne), sekä sitä on käytettu parantamaan urheilullista suorituskykyä
Nitro energiasekoitus: 
D-Riboorisokeri, Vihreätee uute, Mulberry lehtiuute ja Kora Ginseng uute
 • D-riboorisokeri: YL käyttää samassa muodossa kuin urheilijat. Se alentaa verensokeria, korottaa ATP-tasoa ja energian tasoa urheilusuorituksen jälkeen, lisää kestävyyttä, vähentää väsymystä ja parantaa solujen energiatasoa.
 • Mulberry lehtiuute: lisää adiponektiinien tasoja, laskee ruokahalua ja rasvan varastointia
 • Vihreä teeuute: se moduloi adiponektiinia ja leptiinia, laihtumiseen, tukee aivojen ja lihasteen toimintaa. 4 kuppia vihreää teetä parantaa suorituskykyä 20%. 
 • Kora Ginsengin uute: se kasvattaa adiponektiinia, moduloi glukoosinottoa ja vauhdittaa rasvanhajottamista sekä auttaa lihaksia käyttämään hiilihydraatteja energiana, vähentää insuliiniresistenssiä, edistaa aineen vaihduntaa, lisää lihasten toimintaa, kestävyttä ja energiaa sekä vaikuttaa sukupuolivietteeseen.
Ja nyt tulee mielenkiintoinen tieto: 
Ne, jotka ovat käyttäneet säännöllisesti kaupassa myytäviä energiajuomia ovat herkistyneet kofeiinin vaikutukselle, mutta NingXia Nitro, he tuntevat parannusta, 
tämä aika varmasti johtuu, NingXia Nitrossa olevasta D-riboorisokerista.


Nitro Alert öljysekoitusta: 
wolfberry siemenöljy, vanilja- suklaa- yerba mate-, minttu-, piparminttu-,muskottipähkinä-, mustapippuri eteerisiä öljyjä sekä luonnollisia terveitä makeutusaineita: kookosmettä ja Steviaa, B-vitamiinia ja koliinia
 • Wolfberry siemenöljy: Tukee henkistä hyvinvointia
 • Vaniljaöljy: Vähentää ruokahalua, antaa aivoille suojaa, vahva antioksidantti, stimuloi hormoneja normaaliin seksuaaliseen käyttäytymiseen, edistää rentoutumista ja tukee normaalia kuukausikiertoa
 • Suklaa eteerinen öljy: kofeiinia ja teobromiinia (alhaiset tasot), vähentää ruokahalua, lisää energiaa, lisää sukupuolivietettä.


Vanilja ja suklaa vaikuttavat välittäjäaineisiin, jotka stimuloivat onnellisuutta ja positiivisuutta. 
Hmm, eikös ole sellainen sanonta että suklaa tekee onnelliseksi?
 • Yerba mate öljy: Ennen aikaan Etelä-Amerikassa sitä on käytetty teenä. YL on ensimmäinen, joka on tehnyt yerbasta eteeristä öljyä. Se sisältää kofeiinia, normalisoi kolestroliarvoja, laskee LDL ja nostaa HDL - tasoja, vähentää rasvan muodostumista, vähentää rasvan muodostumista kudoksiin sekä ruokahalua vähentävä. Urheilijat käyttävät yerbaa Etelä-Amerikassa vähentämään- se maitohapon kertymistä, vahvistamaan immuunijärjestelmää, puhdistamaan kehoa, lisäämään ravinteiden ja hapen saantia, lisää energiaa ja keskittymistä sekä kohottamaan mielialaa.
 • Minttuöljy: Lisää aineenvaihduntaa, tukee ruoansulatusta, tukee rauhaisia ja nostaa energiaa,
 • Muskottipähkinäöljyä: tukee lisämunuaisia, energisoi, 
 • Piparminttuöljy: energisoi ja tukee ruoansulatusta 
 • Mustapippuriöljy: stimuloi aineenvaihduntaa, energisoiva.
 • B vitamiini ja koliini: ne antavat energiaa, tukevat verisoluja sekälisävät hapenottokykyä. B12 vitamiini on erittäin tärkeä myeliinieristeen luomiseen ja ylläpitoon hermostossa, myeliinieristeen ovat kuin johdon eriste, jos on huono eristys, johdot kuluvat. B-vitamiini niasiiniamidi: parantaa mielialaa. Koliini, esiaste ACTH - adrenokortikotrooppinen hormoni, joka on tärkeä muistille ja neurotransmissiolle. Koliini toimittaa myös muutamia asioita kehossamme, rakentaa solukalvojen suojaa, suojaa maksaa rasvan muodostumiselta, voi parantaa muistinmenetystä ikääntyessä, koliini on myös osoittanut että se suojaa maksaa tietyntyyppisissä vaurioissa ja voi auttaa korjaamaan vahingon, lisäksi se voi auttaa alentamaan kolestrolia.
Kaliumjodidi
Tukee kilpirauhasen toimintaa (T3 & T4)

Kofeiini 
40mg luonnossa esiintyvää kofeiiniä/Nitro tuubi. lähde: vihreä tee ja suklaan eteerinen öljy, L-teatiini Nitrossa parantaa kognitiivisia vaikutusta mutta myös lieventää sen vaikutusta. D-riboosi vähentää kofeiinin haittavaikutusta kuten hermostuneisuutta. 

Kookosmesi
Se on erittäin alhainen glukeeminen makeutusaineneste, joka on otettu kookospähkinän kukan mahlasta, se luonnollisesti sisältää vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja muita lisijä (mukaan lukien c-vitamiinia)

Stevia
Sen glukeeminen indeksi on 0. sitä on käytetty vuodesta 1970 makeutusaineena japanissa.

Minulla on yleensä paljon energiaa ja olen erittain onnellinen, toiveikas henkilö muutenkin, mutta kun aloin käyttää NingXia Nitroa päivittäin, olen huomannut, että pystyn keskittymään enemmän (päivänasiat tulevat valmiiksi eikä hajamielisyys yllätä niin helposti) ja toinen onnellisuuden sijaan olen ollut ”ns.kuplivan onnellinen” se on kyllä huomattu ja tätä muutosta on arvostettu paljon. Tuotteen Ennaltaehkäisevä voima antaa minulle rauhan tulevaisuuden varalle!

Ja kaikki tämä tieto on tarkoitettu vain opetustarkoitukseen. Nämä tiedot eivät korvaa ammattilaisen neuvoja - joten jos sinulla on ongelmia, ota yhteys ensin ammattilaisiin.

Lähteekö NingXia Nitro paketti seuraavaan tilaukseen?
KYLLÄ!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti