lauantai 20. helmikuuta 2016

NingXia Red - Energiaa päivääsi!

NingXia Red - Antioksidantti juoma

Ningxiajuoma on tehty ningxiamarjoista. Ningxiamarjat ovat lähtöisin kiinalaisen lääketieteen laaksosta Ningxian maakunnasta Himalayan vuoristosta. Luonto siellä on saasteista kaukana ja maaperä on rikasta. Ninxiamarjat ovat pohjana tälle antioksidanttinektarille. Ningxia marjasoseseen on käytetty koko marja; mehu, kuori, siemenet ja hedelmät. Se on tuotettu patentoidulla menetelmällä, jonka ansiosta nektarissa on pystytty säilyttämään korkein ORAC-arvo verrattuna muihin hedelmiin tai mehuihin .

NingXia Red sisältää myös muita terveyttä edistäviä aineksia; mustikkaa, marja-aroniaa, kirsikkaa, granaattiomenaa, ja luumumehua, luonnollista stevia -uutetta, viinirypäleiden siemenuutetta, aitoa vaniljauutetta, ja 

NingXia Red sisältää myös muita terveyttä edistäviä aineksia; mustikkaa, marja-aroniaa, kirsikkaa, granaattiomenaa, ja luumumehua, luonnollista stevia -uutetta, viinirypäleiden siemenuutetta, aitoa vaniljauutetta, ja 
Sitrusöljyt sisältävät suuria määriä voimakasta antioksidanttia, d-limoneenia, jolla on tärkeä merkitys bioaktiivisuudelle. Tämä edistää terveyttä kehon toiminnoille.
Lyhyesti sanottuna, NingXia Red palauttaa kolesterolin normaalitasolle, normalisoi ruoansulatuksen, parantaa vastustuskykyä, parantaa aivotoimintaa, ja tukee sydämen toimintaa.

Ningxiamarja on yksi kuitupitoisimmista raakaruoista ja se sisältää kreaksantiinia, karotenoidia, joka on tärkeää hyvän näkökyvyn ylläpitämiseksi.
Tässä on muutama syy, miksi sinun kannattaisi juoda NingXia Red antioksidanttijuomaaa:
* NingXiamarjassa on runsaasti antioksidantteja, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää.

* Tämän marjan antioksidantit taistelevat valtimonkovettumistautia ja ateroskleroosia vastaan ja tukevat verenkiertojärjestelmää, myös sydäntä.
* Ningxiamarja on tehokas parantamaan maksan toimintaa. Maksa on yksi tärkeimmistä elimistä, se on meidän "puhdistuskone".
* Parantaa terveiden silmien toimintaa. Hyvä kaihiin, glaukoomaan, ja näöntarkkuuuteen. Ningxiamarjassa on suurin määrä karotenoideja verrattuna kaikkiin tiedossa oleviin elintarvikkeisiin. Beetakaroteeni on tunnetusti paras ravintoaine verkkokalvon terveydelle.
* Kivennäisaineet ja vitamiinit, joita löytyy NingXia Red juomassa, toimivat entsyymeinä ja välittäjinä ruuansulatuksessa.
* Kiinalaisille eläkeläisille teetetty tutkimus tuotti hämmästyttäviä tuloksia (monet ihmiset elävät yli 100 vuotiaiksi Ningxiamarjan kasvualueilla). Kohonneita arvoja Super Oksiidi Dismutaasia(SOD) ja kohonnutta hemoglobiinia havaittiin kaikkien osallistujien seerumissa. Toisin sanoen Ningxiamarja voi hidastaa vanhenemisprosessia.
* Tasapainottaa verensokeria
* Vahvistaa aivojen välittäjäaineita, jotka taistelee vapaita radikaaleja vastaan.
* Edistää hyvinvoinnin tunnetta.
* Sisältää B-vitamiinejä, jotka on välttämättömiä kehon toiminnoille.
* Antaa voimakkaan vastustuksen sieni- ja bakteerikasvustolle koska se sisältää solvetivone aminohappoa.
* Ningxiamarjassa on enemmän proteiiniä kuin täysjyvävehnässä.
* Ningxiamarja, toisin kuin useimmat marjat, sisältää E-vitamiiniä- joka on kudoksia korjaava antioksidantti.Yhdessä pullossa on 750ml, jos päivittäinen annostuksesi on n. 30ml, yksi pullo riittää yhdeksi kuukaudeksi.
Jos haluat nähdä tuloksia, niin suosittelen käyttämään NingXia Rediä vähintään 2-3kk. Sitten huomaat, miten vahvasti se on vaikuttanut yleiseen hyvinvointiisi.
NingXia Redin päiväannostukseksi suositellaan 30ml/päivä tai niin usein, kun on tarpeen. Jos puhdistat elimistöä tai vahvistat immuunijärjestelmääsi, niin kannattaa juoda väh.60ml/päivä tai enemmän.
30ml NingXia Rediä on sama asia kuin...
34 isoa sipulia
100 appelsiinia
814 mustikkaa
22 keskikokoista porkkanaa
4.9kg pinaattia
25kg manteleita
59 parsakaalia
73 keskikokoista mansikkaa
93 omenaa
tai 130 tomaattia.

NingXia Rediä on mahdollista tilata seuraavin annostuksin:


2 x 750ml
4 x 750ml 
6x 750ml 
8 x 750ml 
Singles 60ml (30pussia)
Singles 60ml (60pussia) 
Singles 60ml (90pussia)
Young Livingin tarjoaa NingXiaa myös muissakin muodoissa:
NingXia Nitro
NingXia Zyng


NingXia Wolfberries (dried) - Kuivatut marjatEi kommentteja:

Lähetä kommentti