keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kuka olen?

Hei! Olen Savolaisen Emilia.

Olen 6 lapsen äiti. Minulla on vilkas mielikuvitus. Innostun helposti sekä lähden toteuttamaan asioita super vauhdilla! Olen InJoy tiimin perustaja. Ja olen erittäin ylpeä jokaisesta tiimimme jäsenestä, koska he ovat osana vaikuttaneet, kuka minä olen nyt. He ovat vaikuttaneet myös monen ihmisen elämään heidän ympärillään - kertoen Young Livingin ihanista tuotteista toisille. Voisin antaa suuren rutistuksen joka ikiselle! Ja sitten ne tuhannet kokemukset, joita kerromme toisillemme. Elämää muuttavaa!

Kyllä - tällä energialla minä menen eteenpäin ja koko ajan vauhti kovenee.
Rakastan tehdä töitä kotoa käsin. Juoden NingXiaa ja käyttäen öljyjä. Sekä siivoon kotiani ahkerasti Thieves tuotteilla ja tehdään ihania spa iltoja Young Livingin kasvojen hoito tuotteiden avulla. Kyllä. Tämä on elämäntyyli. Ja tästä en ikinä luovu.

Elämä on rikasta!

Tule mukaan. Sillä omalla tempollasi. Meillä on tilaa jokaiselle. Halataan kun tavataan!!!

Tykkään siitä, että Young Living tuli osaksi perhettämme. Sen kautta olemme oppineet keskittymään sairauden sijasta hyvinvointiin, kodistamme on hävinneet kemikaalit, ihanat, moninaiset tuoksut ovat vallanneet joka kolkan sekä tietenkin, ne kaikki ihmiset, joiden kanssa saan työskennellä yhdessä. Young Livingistä kertominen toisille on antanut enemmän elämäämme kuin olisin uskonut.

Kiva kun poikkesit. Tule uudestaan. Sivua päivitetään koko ajan.

suomenkielinen websivusto: www.injoysuomi.com
englanninkielinen websivusto: www.injoylounge.com

Nähdään taas!

Terkuin,
Emilia
Young Living Gold #1411002
savolainenemilia@hotmail.com


Neljä vuotta. Neljä vuotta sitten tein yhden isoimman päätöksen elämässäni. Se oli päätös, jota en ikinä unohda. Ja siksi tahdon kirjoittaa siitä teille.
Ystäväni Trisha kuunteli vuodatuksiani Uudenvuoden päivänä 2013 - halusin tehdä muutoksen elämässäni. Halusin jotakin uutta. Jännittävää. Omaa. Vapautta. Auttamista. Tarkoitusta. Ja hän antoi minulle vastauksen: "Emppu, rupee tekemään Young Livingiä." Minä? Siis minä, joka ei ole kokeillut kuin pari hassua öljyä elämänsä aikana..miten minä voisin saada Young Livingistä itselleni työn, koska en ole edes sellainen "hörhö"? Mutta onneksi tajusin sen heti, että minullakin on mahdollisuus oppia. 
2.1.2013 aamulla kello 10 soitin pomolleni vaateliikkeeseen ja irtisanoin itseni erittäin hyvästä työpaikasta. Sitten soitin brianille ja hypin innosta kattoon "brian, mä rupeen tekemään Young Livingiä!!!!" Brian oli puhelimessa et TÄH? Mitä se on? Siitä vasta kuukauden päästä tilasin itselleni ensimmäiset omat Young Livingin tuotteet (kuvassa oik.alareuna) ja voi mitä ihmetystä se oli - vieläkin muistan sen jännityksen tunteen. Mitä nämä ovat?
Se päivä, kun tein päätöksen, muutti koko elämäni. Tein päätöksen, että hyppään kohti tuntematonta, tahdon oppia uutta ja auttaa ihmisiä ympärilläni - enkä ikinä lopeta, vaan annan kaikkeni, aina. En todellakaan tiennyt sitä, mitä Young Living oikeasti toisi elämääni...en pystynyt edes kuvittelemaan. Nyt, sydämeni valtaa kiitollisuus. 

Mieleeni tulee KOLME asiaa.
1. Olemme saaneet oppia valtavasti hyvinvoinnista. Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Olemme saaneet koko perhe nauttia öljyjen tuomasta ilosta fyysisiin sekä emotionaalisiin asioihin. Oeln ylpeä itsestäni, että olen avoin ja valmis oppimaan - koska joka ikinen päivä hämmästelen sitä, miten ainutlaatuinen yksilö ihminen onkaan. Ja olen kiitollinen siitä, että saan kasvattaa lapseni Young Livingin elämäntyyliin. Ja että saan auttaa ystäviäni löytämään helpotuksen ja ilon elämään...se jos mikä, antaa minulle suurta iloa!
2. Päätökseni todella antoi tarkoituksen elämälleni. Se antoi tarkoituksen koko perheellemme. Se päätös on saannut tulta alleen myös monissa muissa kodeissa. Luoja on luonut meidät joka ikisen, tarkoituksella tähän maailmaan. Meillä jokaisella on oma tarinamme, Sinullakin. Arvostamme toisiamme yksilöinä ja inspiroidumme opettajana ja oppilaana. Rakennamme yhdessä vahvan kokonaisuuden, jossa jokaisella on tilaa unelmoida, elää ja kehittyä. Olemme saaneet tuhansia (kyllä!tuhansia) uusia ystäviä rinnalle, joista en olisi osannut uneksiakkaan.
3. Elämäämme on siunattu runsaudella. On onnellista elää ja nähdä asioista se hyvä puoli. "Onko lasi puoliksi tyhjä vai täynnä?" Runsaus tarkoittaa rahan lisäksi myös paljon muuta. On mieletöntä, että mieheni pystyi TASAN kaksi vuotta sitten jäämään omasta työstään pois. Young Living on antanut perheellemme taloudellisen hyvinvoinnin ja siitä kiitollisena, tahdomme auttaa koti kodilta saavuttamaan saman ja enemmänkin. Olemme saaneet ajallisen vapauden tehdä sitä, mitä haluamme. Saamme olla siellä, missä on sillä hetkellä hyvä olla. Elämämme ei ole ruusuista, kuten olet nähnyt, meille jokaiselle annetaan vastoinkäymisiä tarkoituksella. Ja ehei - emme nosta jalkoja pöydälle ja syleksi kattoon, koska meillä on unelmia. Saamme toteuttaa niitä ja tavoitella niitä, vapaasti.
Tahdon, että pysähdyt hetkiseksi itsesi kanssa ja mietit, onko elämäsi muuttunut viimeisen neljän vuoden aikana. Oletko mennyt eteenpäin ja toteuttanut asioita, joista nautit? Nauratko ääneen? Itketkö vapaasti? Koetko, että elämälläsi on suurempi merkitys? Onko ympärilläsi ihmisiä, jotka tukevat sinua? Onko sinulla vapaus tehdä mitä haluat?
Toivon sydämestäni, että tämä vuosi toisi tullessaan hyvinvointia elämäsi jokaiselle osa-alueelle. Saisit nauttia runsaudesta, niistä asioista, jotka helpottavat ja vapauttavat elämääsi sekä löytäisit vielä suuremman tarkoituksen ja ilon, jotta elämällesi tulee vielä suurempi merkitys. 
ILOA PÄIVÄÄSI!
Love,
Emppu
3.1.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti