tiistai 23. helmikuuta 2016

Haluatko aloittaa öljyilemään? Lue tämä ensiksi!

Eteeriset öljyt muuttivat elämäni. Usko minua. Olin ehkä skeptinen aluksi - ajattelin että ihmiset täytyy olla vähän hulluja, kun nuuhkivat pulloja. Ja avaavat pullot aina uudestaan ja uudestaan :). Niin ajattelin ystävästäni Trishasta. Mutta en pilkannut. Annoin hänen rauhassa nuuhkia ja öljyillä. Kunnes sitte koitti päivä, jolloin ymmärsin :)!
Ennen kuin kerron sinulle miksi eteeriset öljyt ovat upea lisä elämään, tahdon kertoa sinulle mitä ne oikeasti ovat.

Mitä ovat eteeriset öljyt?

Käydään läpi ihan yksinkertaisesti perusasiat (internetistä löydät enemmän syvempää lisätietoa...) Eteeriset öljyt ovat lähtöisin kasveista. Niitä kutsutaan "essential (välttämätön)", koska ne ovat kasvien elämän lähde. Ilman eteeristä öljyä, kasvit kuolevat. Jokaisella kasvilla on erilainen kemiallinen koostumus ja sen takia, jokainen kasvi sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia. Ne ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita me voidaan käyttää joka päiväisessä elämässämme! Öljyt ovat uutettu kasvista eri tavoin, kaikkein suosituin menetelmä on höyrytislaaminen, jossa Young Living on kirjaimellisesti maailman paras. Öljyjen molekyylit ovat erittäin pieniä. Ne ovat niin pieniä, että niitä voi käyttää 3 eri tavalla (saksalainen, englantilainen ja ranskalainen - koulukunnat):
1. voit hengittää sisään, "aromaattisesti"
2. voit käyttää niitä iholle, "paikallisesti"
3. voit käyttää niitä nielemällä, "sisäisesti"
Kun käytetään eteerisiä öljyjä, niitä tarvitaan kerralla aivan pieni määrä. Nämä pisarat liikkuvat joillakin yllä olevista tavoista verenkiertoon, reagoivat kehon toimintaan ennätysajassa. Öljyjä voidaan yhdistellä, tällöin niitä kutsutaan "blends (sekoitukset)" tai laittaa kerroksittain optimaaliseen ja räätälöityyn käyttöön juuri sinulle.

Kuinka eteeriset öljyt voi tukea terveyttä ja hyvinvointia?
En ole kemisti (ja ehkä et sinäkään), joten kerron sinulle yksinkertaisesti selkokielellä miten eteeriset öljyt ovat tulleet osaksi perheemme hyvinvointia.

* Rauhallinen yöuni
Kun diffuuseroin Peace & Calming öljysekoitusta lasteni huoneessa (itse asiassa he vaativat diffuuserin pöhisemään). He nukahtavat rauhallisemmin ja levollisemmin. Ja nopeammin. Jopa 15min. diffuuserointi on se mitä he tarvitsevat. Itse rakastan levittää Laventelia ja Seetripuuta ympäri ämpäri kehoani ja nukahtaa hyvään uneen

* Kauneus
Teen itse useita kauneus- ja ihonhoitotuotteita. En ole ennen ollut ollenkaan kiinnostunut tee-se-itse tuotteista, mielestäni ne olivat vaan aikaa vieviä, mutta Young Living muutti senkin. Olen kokenut, että säästän näin rahaa sekä saan tuotteita, jotka ovat kemikaalivapaita sekä aitoja. Enää ei tarvitse kävellä pahalle tuoksuville käytäville kaupassa (jes!!!!) Tammikuussa otin käyttööni myös Young Livingin ihonhoitosarjan. Voih, olisimpa tajunnut aloittaa käyttämään niitä jo heti alussa! Kasvojen hoitorutiini on saanut jyrkän käänteen kohti parempaa. Haluan, että ihoni näyttää hyvältä myös 20vuoden päästä - joten nyt on oikea aika tehdä sen eteen töitä.

* Energian tuoja
Ketä muuta väsyttää kesken päivän? Minua väsytti. Vaikka tiedän, että olen erittäin energinen ihminen ollut aina - niin kyllä minulle päiväunetkin ovat maistuneet - vaikka joka päivä! Kun pyörittää isoa perhettä, täytyy keretä joka suuntaan. Äääh. Ja en todellakaan halua olla se ärhentelevä, väsynyt äiti. Vaan tahdon olla energinen ja intoa täynnä. PING! Ja tiedän nyt, mistä sitä energiaa saa! NingXia Red-tuotteet! ELÄMÄNI PELASTUS! Sekä Piparminttu! Tippa kämmenelle, kädet hierotaan yhteen ja asetetaan kupiksi suun/nenän päälle ja syviä sisäänhengityksiä....AAAAAH, elämä kirkastuu ihan uuteen ulottuvuuteen! 

* Iloa elämään
Voih. Jos sinulla on lapsia tai olet lapsiperheiden ympäröimänä, tiedät ettei elämä aina ole ruusuilla tanssimista. Vaikka lapset tuovat paljon iloa elämään niin hyvänen aika - kyllä ne osaa laittaa äidin laskemaan myös kymmeneen :)! Ja voiko olla mukavampaa, kuin laskea kymmeneen hengittäen samalla Joy-öljyä tai Idaho Blue Sprucea. Ja totta kai, sipaisu öljyä lapsen niskalle - niin ei mene kauaan kun hymy tulee huulille ja päivä saa taas aivan uuden käänteen. Stress Away öljy on ollut pelastus myös moneen otteeseen. Pari tippaa ranteelle ja syvää sisäänhengitystä - öljy tekee nimensä mukaan tehtävänsä

* Vastustuskyvyn ylläpitäjä
Tiedätkö, että olen erittäin ylpeä siitä että v.2013 lähtien perheessämme ei ole ollut suurimpia vastaiskuja sairauksien suhteen. Kun "tuntuu", että nyt jotakin tulee, aloitamme öljyillä extra buustauksen ja tadaa - päihitämme vihollisen, ennen kuin se astuu ovesta edes sisään.
Säännöllinen öljyily takaa että vastustuskykymme saa buustia ja pysyy "viivan yläpuolella".

* Tässä vain muutama esimerkki....
....koska eteeriset öljyt ovat korvanneet monet kodinhoitotuotteemme, joihin tuhlasin paljon rahaa. Ja jotka sisälsivat VAIN myrkkyjä!Voinko käyttää ihan mitä tahansa öljyjä?
Mielestäni, ET. Ennen kuin aloitin öljyilemään, etsin paljon tietoa ja kysyin itseltäni ja toisilta: "Mistä löydän parhaimmat öljyt?" Haluan nimittäin aina parasta. Ja pakko sanoa, että YOUNG LIVING tuli aina ykköseksi.

Ja tiedän, että sinäkin haluat vain parasta. Nyt olet löytänyt. 
YOUNG LIVING.
On monia syitä miksi Young Livingin tuotteet ovat parhaita, mutta aion kertoa sinulle vain muutaman:

1) Kannattaa ottaa selvää, mistä tuotteet ovat lähtöisin
Yksi tärkein asia, mitä olen oppinut tällä matkalla on se, että enemmän on väliä mistä tuote tulee, miten se on kasvatettu ja käsitelty, kuin sillä mikä se tuote on. Me voidaan puhua öljyistä, mustikoista, lehmän maidosta tai T-paidasta. Mistä tuote on lähtöisin - sillä on merkitystä.

Kun etsin tietoa eri yrityksistä, jotka markkinoivat eteerisiä öljyjä, Young Living nousi kärkeen heti. Pystyn 100% luottamaan yrityksen toimintaan ja tuotteisiin, jotka ovat aina puhtaita ja aitoja.

Mistä tiedän että ne ovat AINA puhtaita ja aitoja? Young Living on tehnyt lupauksen, Siemenestä Sinettiin. Se on erittäin vaikuttava kokonaisuus alusta loppuun.  Voit käydä katsomassa sen täältä.

Young Living on ainut eteeristen öljyjen valmistaja koko maailmassa, joka omistaa farmeja. Ja joka ikinen Young Livingin jäsen on tervetullut farmeille. Mieheni Brian, oli helmikuussa 2016 tislaamassa Idaho Balsam Fir-öljyä Idahossa, Usassa viikon.
Tästä näet kuvakokoelman heidän viikosta:


2. Tulet osaksi isoa, ystävällistä yhteisöä.
Kun tulet mukaan öljyilemään, tulet automaattisesti osaksi isoa öljyperhettä, jossa sinulle annetaan tuki ja tieto, jota itse haluat ja tarvitset. Sydäntä lämmittää ajatus, että kenenkään ei tarvitse öljyillä yksin :)! Matkaan on tullut mukaan äitejä, ekspertteja, mummuja ja vaareja - moninaisia kokemuksia

Olen itse käyttänyt öljyjä jo muutaman vuoden, mutta vielä tänä päivänäkin käännyn ystävieni puoleen ja kysyn kysymyksiä ja ajatuksia.

Meillä on suuri facebook ryhmä, jonne sinut kutsutaan heti, kun tulet jäseneksi. Se on erittäin aktiivinen ryhmä öljyilijöitä, jossa saat vapaasti kysyä kysymyksiä ja jakaa kokemuksia, sekä saada vinkkejä toisilta.
Sekä tulet automaattisesti saamaan 2-3viikon sähköposti
perehdytyksen perusasioista Young Livingistä, öljyistä ja muista tuotteista jne.

3. Young Livingin aloituspakettin on paras tapa aloittaa öljyily ja tutustuminen Young Livingiin PLUS se on paras vaihtoehto kukkarollesi!

Young Living tarjoaa upean aloitusmahdollisuuden!

Kun menet tilaamaan öljyt, niin valitse "wholesale member"-tili. Näin tulet saamaan automaattisesti 24% halvemmalla tuotteet asiakashinnasta. Se ei tarkoita ostopakkoa tulevaisuudessa, saat tilata niin usein tai harvoin kuin haluat!
OLETKO VALMIS OSTAMAAN ALOITUSPAKKAUKSEN?

Tulet saamaan:

  • 10 näytepulloa (1ml), 
  • AromaGlide-roll-on-pallo, 
  • 2 NingXia Red Single- yksittäispakkausta, 
  • Stress Away-öljy (5ml), 
  • Käyntikortit (10kpl), 
  • 10 näytepakkausta, jotka sisältävät suosituimpia öljyjä ja öljysekoituksia, 
  • Kirjallisuutta suomeksi
  • Dewdrop Diffuser- diffuuseri
  • 12 eteeristä öljyä (5ml): Laventeli (Lavender), Piparminttu (Peppermint), Sitruuna (Lemon), Frankincense, Copaiba, Thieves, PanAway, Purification, DiGize, RC, Stress Away & Orange+
Tässä kuva aloituspakkauksesta:Pikainfo aloituspakkauksen öljyistä:TERVETULOA!
Nyt se vasta alkaa :), ihanaa kun tulit mukaan!Miten avaat jäsentilin? Katso video!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti