Kasvojen ja ihonhoito

Todellinen kauneus löytyy meidän kaikkien sisimmästä. Nyt voit säteillä kauneutta, kun valitset luonnolliset tuotteet, jotka paljastavat syntymälahjaksesi saamasi sisäisen hehkun.

Young Livingin kauneudenhoitotuotteissa ei ole lainkaan monien tavanomaisten kosmetiikkatuotteiden sisältämia haitallisia kemikaaleja, vaan ne sisältävät vain luonnollisia ainesosia ja eteerisiä öljyjä. Näiden kallisarvoisten eteeristen öljyjen ihoa hoitavat vaikutukset on tunnettu vuosisatojen ajan.

Eteeriset öljyt ja kauneustuotteeet kulkevat käsi kädessä.

Mikä on kauneus?
Onko se täydellisyyttä tai symmetrisyyttä?
Kauniit kasvot = terveet ja elävät
Kauneus muuttuu koko ajan. Media ja sosiaalinen kanssakäyminen muuttaa sitä. Me menemme ajan mukana. Ja kauneus voi usein vääristyä. 
Mikä on oikea kauneus? Se on sitä, kun tunnet ja koet olevasi terve. 
Sisäinen kauneus (persoonallisuus,viehkeys, viehättävä, ystävällinen, älykkyys) ja ulkoinen kauneus (yleensä fyysisiä tekijöitä, kuten terveys, nuorekkuus ja iho

Mistä johtuu, että mietimme joskus, kuinka 70-vuotias näyttää nuorelta tai 30-vuotias vanhalta? 
Ei voida sanoa, kuka on kaunis. Tai mikä on oikea kauneus. Meissä jokaisessa elää kauneus. 

Kauneuden historia ulottuu jo tuhansien vuosien taakse. Kauneus on ollut osana ihmiselämää niin kauan kuin ihmisiä on ollut maapallolla. Ei se ole mihinkään hävinnyt. 

Art L'Briante Lip Gloss - huulikiillot
Hiilisaippua
Huulirasvat
Wolfberry Eye Cream - silmänympärysvoide

Young Living tarjoaa kemikaalivapaat kylpy - ja kehonhoito tuotteet. On tärkeää huomioida, mitä laitat elimistöösi; mitä syöt ja mitä laitat ihollesi. Kaikk ituotteet jotka laitat ihollesi menee mukaan verenkiertoosi. Kannattaa katsoa purkkien kylkeen mitä ne sisältävät. Yllätyt kovasti. Suositten vaihtamista aitoihin ja kemikaalivapaisiin tuotteisiin. Ikinä ei ole liian myöhäistä. Tee muutos tänään.
Tässä tietoja tuotteista, joita YL tarjoaa sinun ja perheesi parhaaksi.

Bon Voyage Kit- matkasetti
Kylpy- & Suihkugeelit
Shampoot & Hoitoaineet
Lavaderm Cooling Mist - suihke
Saippuat
Kutsutaanko itseään hoidattavaa ihmisistä  turhamaiseksi tai pinnalliseksi? 

Onko pinnallisuus sitä, että halutaan pitää itsestä huolta ja ehkä näyttääkkin hyvältä? Tuskin! Itsestään kannattaa pitää huolta sisältä ja ulkoa.

Kun ihminen hehkuu sisäistä kauneutta, se näkyy. Se vaikuttaa ulkoiseen kauneuteen. Se näkyy kasvoillamme, liikkeissä ja puheissa.


Jos meitä hävettää ulkonäkömme, tai koemme olevamme heikompia tai rumempia, se vaikuttaa sisäiseen kauneuteemme, josta se heijastuu taas tekemisiimme. Ja se taas johtuu, kun vertailemme johonkin "parempaan".


Jokainen meistä on kaunis.Sisäinen ja ulkoinen kauneus voidaan laittaa samaan pakettiin. 
Kauneutta ajatellaan todella suppeasti. Kun ihmiset kuulee sanan kauneus - useasti se vie ajatukset kasvoihin. "Olenko kaunis?" "Se on kaunis" jne.


Kauneutta on joka puolella. On myös kaunista hoitaa itseään. Tuotteilla, jotka on tehty luonnosta. Luonnon kauneudesta. 
On kauneutta nauttia hemmotelusta.

Mutta kaikkein kauneinta on se,kun uskallat olla aidosti oma itsesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti