maanantai 1. heinäkuuta 2019

HEINÄKUUN PROMOT
🍈🍑🍋🍊 HEINÄKUU 2019 YL-promot 🍈🍑🍋🍊Muista tsekata siis PV-määräsi, ennen kun laitat tilauksesi menemään. Olisiko tämä kesäinen kuukausi sitruksinen, iloa ja valoa tuova kuukausi? Ainakin sitä tämän kuukauden promot ovat; sitruksinen, joka on maustettu hyvin seesteisillä öljyillä. 🍑 Sekä -10% GLF-öljysekoitus. Lue lisää siitä täältä.
🍈 Sitrusöljyjä kun käyttää kesällä, niin kannattaa AINA muistaa niiden reagointi auringon kanssa, eli jos laitat niitä IHOLLE, niin vältä ehdottomasti suoraaa auringonkosketusta väh.12-24h sen jälkeen. Suosittelen, ettei kannata käyttää kesällä iholle ollenkaan, jottei tule inhottavia kokemuksia. Koska talvella niitä voi kyllä täällä Suomen maassa käyttää ihan yllinkyllin!
🍈 Kuvasta näet Promorajat - eli kun tilauksesi ylittää tietyn PV-määrän, saat tietyt tuotteet kaupan päälle. Mitä tämän kuukauden promot oikein ovat ja miten niitä olen käyttänyt?
Tämä on ylivoimaisesti lemppari sitrusöljy, toinen on Jade Lemon. Greippi ei ole Euroopassa (vielä) luokiteltu ravintolisäöljyksi, mutta USAssa on, joten meidän perheemme käyttää tätä hyvinkin aktiivisesti vedessä aromina. Tämä öljy auttoi mua juomaan taas normaalimäärän vettä - jättää niin hyvän jälkimaun. Greippi on myös oiva diffuuserissa. Kokeileppa. Se todella antaa hellän raikkauden koko kotiin. Monet käyttää greippiä myös painonhallinnassa.
Greippi mehua ei saa juoda tiettyjen lääkkeiden kanssa, mutta greippi eteerinen öljy on aivan eri asia. Eli sillä ei ole samanlaisia haittavaikutuksia lääkkeiden kanssa, kuin greippimehulla. Lindsey Elmore kirjoittaa siitä erinomaisesti täällä: https://lindseyelmore.com/grapefruit-oil-and-medications/
Orange eli appelsiini on greipin tavoin erittäin suosittu öljy! Miksi? Varmaan seuraava lause kertoo kaiken: se tuo iloa ja valoa ja aurinkoa elämään. Jos et ole koskaan sitä tuoksutellut tai käyttänyt, niin.... mene heti laittamaan se tilaukseen! Mutta koska se kuuluu aloituspakkaukseen, niin se on varmasti monelle tuttu. Orange tuo lohtua ja rauhaa. Tasapainottaa. Siksi se on loistava diffusserissa laventelin kanssa, kuten myös saunatuoksuna. Kokeile. Mun mies Brian vannoo sen kombon nimeen. Juuri jätimme vuokramökillekin kiitokseksi Laventeli-Appelsiini pullot saunaan.

...Jos et tiedä mitä sitrusöljyä valitset - valitse CITRUS FRESH ! Siinä on kaikki ne upeudet sekoitettu mukavasti samaan öljypulloon! Aaah. Citrus Fresh on usein meidän diffuuserissa sekä sekoitan sitä tipan myös kuivausrumpuun. Citrus Fresh on "kesäkassi" !
Hihih - just äsken levittelin tätä poikamme isoon pattiin/mustelmaan kun kaatui kivikkoon ja löi päänsä. PanAwaytä tarvitsee kyllä kesällä! Se on loistava rauhoittamaan ihoa sekä tietenkin, paras LIHASTUKI! PanAwaytä ollaan käytetty myös useasti lasten jaloille levitettynä - kun ovat valittaneet kasvuun liittyvissä haasteissa. PanAwaytä kannattaa laimentaa - jotta on helpompi levittää lihaksille. Ja ihan vaan levittää jo pelkästään siksi päivittäin, koska se sisältää Helichrysumia.
Tätä öljyä kutsutaan myös punaiseksi ruohoksi. Sillä on hyvin paljon samanlaisia puhdistavia ja desifioivia vaikutuksia kuin Lemongrassilla. Meidän kotona tämä öljy ei ole tullut aktiiviseen käyttöön - vaikka hyllyssä onkin - taidan ihan käydä hakemassa sen ja saada kokemuksia! Oletko sinä käyttänyt tätä öljyä?
Ocotea öljy on hyvä öljy, jonka hyödyistä ei tiedetä tarpeeksi! Se on yksi parhaimmista öljyistä verensokerin tasapainottamiseen. Monet ystäväni käyttää sitä tippa kielen alle, silloin kun on tarvis. Ocotea tulee Ecuadorista, pääsimme kuulemaan hyvin läheltä sen tuottamisesta.
Hong Kuai on puhdistava ja mieltä kohottava öljy. Siinä on erittäin korkeat seskviterpeenitasot. Itikat ja ötökät eivät tykkää Hong Kuain tuoksusta, joten sitä kannattaa levitella kesäiltana! Taiwanissa, se on myös erittäin arvostettu öljy rentoutuksessa ja sitä käytetäänkin usein kylpyhetkissä. Se vapauttaa olotilaa ja edistää luottamuksen ja selkeyden tunnetta.


Katso Youtube video promoista:
TULE MUKAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti