keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Elokuun Promot


Elokuun aurinkoiset promot!

Elokuussa taas hellitään meitä, kuten kuvasta näet. Ovatko tuotteet tuttuja sinulle? 
Tässä muutama idea ja vinkki tuotteiden käyttöön:

Tämä tahna on ollut alusta lähtien mun lemppari - ja on edelleen vaikka olen kokeillut eri hammastahnoja, mitä YL tarjoaa. Aina käännyt takaisin AromaBrighteen, koska todella tykkään siitä miltä se tuntuu hampaissa. Mutta tärkeämpänä se, mitä se on tehnyt hampailleni monien vuosien hammashaasteiden kanssa! Suosittelen kokeilemaan ja testaamaan mikä käy sinulle parhaiten. Tämä on minun ylivoimainen suosikkini <3.

Elemiä sanotaan "köyhän miehen frankincenseksi". Miksi? Koska siinä on samanlaisia ainutlaatuisia ominaisuuksia mitä Frankissa, mutta kuten näet hinnoissa, niin tämä on edullisempi öljy, 
Itselleni tämä ei oikein napannut aluksi, tuoksu muistutti liikaa nuoruuden ihonhoitotuotteita :) kappas vain, olihan mulla haasteita sillä alueella. Elemiä käytetään nimittäin ihon hyvinvointiin. Ja on erinomainen lisä seerumeihin yms.

Lime on limetti. Lime on yksi sitrusöljyistä, ei niin suosittu ja tunnettu, mutta se ei tarkoita ettei se olisi toimiva ja hyvä öljy. Itse laitoin sitä joskus veteen tipan ja pakko sanoa että se ON voimakkaan makuinen. Vähemmän on enemmän :) oikeesti. Limella on samanlaiset vaikutukset kuin muillakin sitrusöljyillä; puhdistaa, elävöittää, raikastaa, tuo iloa ja valoa jne. Kannattaa lisätä sitrusvalikoimaan!

Sara on kaunis öljy. Sen vaikutukset ovat nähty erityisesti tunnepuolelle. Sara auttaa purkamaan ja käsittelemään vastoinkäymisiä, joita ei ole elämässä pystynyt ehkä kohtaamaan ja käsittelemään. Joillakin ne ovat pieniä ja toisilla suuria. Jos tiedät, että elämässäsi on ollut niin suuria vastoinkäymisiä, että tarvitset ammattiauttajan tukea, niin käänny aina heidän puoleeen niitä purkiessasi. Sara öljy on ihana rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Sen tuoksu on hyvin kukkainen ja raikas, höystettynä metsällä. Hyvin tasapainottava.

Tätä öljyä en ole käyttänyt muuhun kuin itse tehtyyn aurinkosuojaan. Se on ainut kokemukseni tästä öljystä, ja nyt ei sitäkään tarvitse enää tehdä, kun YL toi markkinoille oman aurinkosuojan. ONNEKSI! Joten vinkkejä kaipailen tämän öljyn käyttöön - mihin sinä tätä käytät?

Kunzeassa on sellainen vahvan pistävä tuoksu, sellainen elävöittävä ja raikas! Olen käyttänyt tätä öljyä diffuuserissa sekä hartioille rentouttamaan olotilaa. Kunzeassa on jotakin sellaista jännää, jota en ole vielä selvittänyt, mikä on "meidän suhteemme tila" :) öljyistä aina saa irti uusia juttuja. Nytkin se tuoksuu sellaiselle mausteisen herkulliselle, jonka vois vaan syödä! Ihan käsittämätöntä!

Tämän kanssa menee mulla totutellessa, koska jotenkin ajattelen sen yksittäisenä öljynä, mutta se on sekoitusöljy! Sen kautta ymmärrän, miksi sitä sanotaan sateenkaariöljyksi. Siinä vaan kaikki loksahtaa paikalleen. Kuranya on ollut mulla diffuuserissa paljon. Se levittää sellaista ihanaa olotilaa jokapaikkaan. Kyllä. Käytän öljyjä paljon diffuuserissa ja niitä meillä onkin varmaan 10kpl ympäri taloa. Ja ne pyörii kaikki. Tätä kutsutaan helpoksi koko perheen öljyilyksi!

Cistus oli mulle OK öljy siihen asti, kunnes eräs kesä oltiin kesälomareissulla asuntoautolla ja siellä haisi pahalle. Laitoin LIIKAA Cistusta diffuuseriin ja sain siitä hervottoman päänsäryn, josta en ole vieläkään toipunut :) vieläkin etoan sen tuoksua. Se vei kyllä pahan hajun pois, mutta käytin sitä pikkuisen liikaa, joten mun suhde Cistukseen on uudelleen rakennusvaiheessa. Monilla on tästä öljystä upeita kokemuksia ja rakastan lukea niitä. Katsotaan, milloin itsellä tulee taas OK suhde tähän öljyyn.

Klikkaa nimistä lisätietoa kyseisen öljyn kohdalle, niin tulet oppimaan taas uutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti