tiistai 2. heinäkuuta 2019

CITRUS FRESH - kaikki sitrukset samassa paketissa!

Citrus Fresh

Citrus Fresh on upea öljysekoitus, joka raikastaa ilmaa ympäristön epäpuhtauksilta ja tukee tervettä ihon väriä. Se sisältää luontaisesti esiintyvän yhdistelmän limoneeniä, beta-pineeniä ja linalolia.

Tunnepuolelta katsottuna sillä on tasapainottava vaikutus; se voi olla hyvin rauhoittava ja rentouttava ja voi auttaa vähentämään pelkoa sekä rauhoittumaan ennen nukkumaan menoa. Se voi myös avustaa parempaan keskittymiseen ja valppauteen.
Fyysisesti se on puhdistava ja auttaa myrkkyjen poistossa.

Jos pidät sitrusöljyistä sekä mintusta tulet rakastumaan tähän sekoitukseen.
Se sisältää viittä eri sitrusta:
  • sitruunaa, 
  • mandariinia, 
  • tangeriinia, 
  • appelsiinia ja 
  • greippiä sekä 
  • viherminttua.
Käyttö:
valppauteen, rauhoittava, puhdistava, luovuuteen, pelkoon, satunnaiseen levottomuuteen, rentoutumiseen. Käytä iholle säilyttämään terve ihon väri.

Tuoksun merkitys: 
Sillä on puhdas ja mieltä kohottava tuoksu joka on rauhoittava ja rentouttava.
Mielenkiintoinen seikka on, että Citrus Fresh stimuloi oikeaa aivopuoliskoa, joka vastaa luovuudesta ja intuitiostamme. Samalla kun kaikki sitrusöljyt auttavat keskittymään paremmin ja tuovat selkeyttä. Nämä taas ovat suurelta osin vasemman aivopuoliskon hallitsemia.
Citrus Fresh siis toimii molemmilla puolilla aivoissamme auttaen meitä vapauttamaan pelkoa ja stressiä. Koska se tasapainottaa kehoa sekä tuo tasapainoa mielelle, se voi olla samaan aikaan olla erittäin rentouttava ja rauhoittava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti