keskiviikko 1. toukokuuta 2019

TOUKOKUU 2019 promot🌹🌹🌹 TOUKOKUU 2019 🌹🌹🌹
Miten Young Living palkitsee meitä tilaajia tässä kuussa? Katso kuvasta - jokainen tuote lisää kauneutta ja hyvää mieltä - jota jokainen ihminen ansaitsee 🌹
Kun täytät ostoskorisi haluamillasi tuotteilla, tarkista PV-määrä, jotta saat myös ilmaistuotteet mukaan.
Mitä nämä upeudet ovat?
🥀 LEMONGRASS 15ml
Täydellinen ILMAISTUOTE juuri kesän kynnykselle. Se miten se vaikuttaa ihonhoitoon on häikäisevää. Mutta myös levittämällä sitä vaatteisiin ja iholle ennen metsään lenkille lähtöä, voi antaa sinulle rauhan kävellä ja nauttia - kokeilepa! Sen raikas ja jopa vahva tuoksu on hurmaava. Tämä öljy ei ole sitrusöljy, vaikka nimi voisikin siihen viitata - joten ei tarvitse pelätä miten se käyttäytyy auringon kanssa.
🥀 DIGIZE 15ml
Hih! Monelle tämän öljyn tuoksu on aluksi todella ankea! Ja yleensä tätä öljyä sanotaankin aloituspaketin pahimmaksi tuoksuksi. Mutta entäpä sen vaikutus??? Se on asia erikseen! Nimittäin jokainen joka tahtoo antaa tukea vatsalle ja suoliston toiminnalle - niin kuljettaa tätä öljyä aina mukana. Tämä öljy on pelastanut monesta öklötystilanteesta!!! Kuten Gary sanoi aina, hän on tehnyt tuotteet toimivaksi ja käyttöön, ei tuoksun vuoksi. Ja tämä öljy osoittaa sen!
🥀 LONGEVITY 15ml
Longevity on suomeksi PITKÄÄ IKÄÄ. Joko olet tietoinen, mitkä ovat vapaat radikaalit ja mitä ne tekevät elimistössä? Jep - longevity öljy on yksi vastaisku vapaille radikaaleille. Kuten myös NingXia Red. Longevity on saatavilla myös ravintolisänä tämän öljyn lisäksi. Tämä öljy antaa antioksidanttista tukea elimistölle.
🥀 Patchouli 15ml
Tilasin tämän ihan alussa ja kauhistuin sen vahvasta, jopa tunkkaisesta tuoksusta. Ihmettelin, miksi ihmiset messuilla/tapahtumissa kyseli tämän öljyn perään. Muutama vuosi sitten lähdin tutkimaan lisää tämän öljyn vaikutusta, ja sitten ymmärsin miksi: tämä öljy vetää varallisuutta ja taloudellista hyvinvointia puoleensa. Siksi tätä öljyä on myös Abundance öljy sekoituksessa. Siitä lähtien tämä on ollut yksi ykkösöljyistäni - ja rakastan sen tuoksua! Se on tahmeahko öljy ja erittäin ihana myös iholle!
🥀 Raven 5ml
Monelle teistä on tuttu RC eteerinen öljysekoitus, joka tulee myös aloituspaketissa. Raven on vaihtoehto RC:lle. Eli tukee normaalin hengitysjärjestelmän toimintaa ja on avaava ja raikas öljy. Super ihana diffussa!
🥀 GeneYus 5ml
Herppaantuuko keskittyminen joskus? Jep - GeneYus on vastaus siihen! Tämä on valmiiksi laimennettu öljysekoitus, ja kuuluu lasten kokoelmaan...mutta totta kai aikuisetkin voi tätä käyttää. Tämän öljyn tuoksulla on keskittymistä ja terävöittämistä selkeyttävä vaikutus.
🥀 Geranium 15ml
Tätä öljyä on vuosien saatossa käytetty paljon kauneudenhoitoon ja ihon hyvinvointiin. Se on erittäin kaunis kukkainen öljy, joka todella laittaa ihon hehkumaan....ja tuo naisellisuuttakin esille. Tätä öljyä kannattaa lisätä omaan kauneudenhoitorutiineihin - ja tadaa - mitäs tapahtuu?
🥀🥀🥀🥀🥀 JA ARVATKAA MIKÄ ÖLJY ON -10% TOUKOKUUSSA 🥀🥀🥀🥀🥀?

Se on... 🌹🌹🌹 R.U.U.S.U. 🌹🌹🌹

tämä öljy kuuluu vain JOKAISELLE. JOKAISELLE. Älä epäröi tilata, koska nyt se on -10% ja tulet huomaamaan heti, miten se valtaa koko sydämesi, mielesi ja elämäsi. Yhellä tipalla saa jo valtavan upean hajuveden - joten pullosta riittää sinulle pitkäksi aikaa   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti