sunnuntai 5. toukokuuta 2019

PAKKOTILAUS - onko sitä?


Keskustelin juuri tänä aamuna erään jäsenen kanssa, jolla on menossa tili vanhaksi ja sen pohjalta heräsi ajatus kirjoittaa tännekin - ONKO YOUNG LIVINGILLÄ PAKKOTILAUSTA?
PERUSTIEDOT:
🌟 Voit avata YL jäsentilin (lukee tilinavauskohdassa jälleenmyyjätili) ilman tilausta.
Young Livingin tilin avaaminen EI MAKSA MITÄÄN.
🌟 Jos et tilaa mitään 12kk:een, niin tilisi menee passiiviseen tilaan ja lopulta häviää YL listoilta ja organisaatiosta ja et ole enää mukana YL toiminnassa jäsenenä. Ja tästäkään ei tule mitään lisämaksua tai velvotteita. Jos tahdot tilisi menevän pois käytöstä, sinulla on siihen TÄYSIN MAHDOLLISUUS.
🌟 Tilin aktiivisena pitäminen VELVOITTAA väh.50pv (n.60€) KERTATILAUSTA. Eli kun teet väh.50pv tilauksen esim. tänään, YL tilisi on voimassa seuraavat 12kk ajan.
🌟 Kenelläkään jäsenellä EI ole pakkoa tilata joka kuukausi. Voit tehdä ihan itse tilauksen JUURI SILLOIN kun tahdot normaalitilauksen kautta.
ASKEL ETEENPÄIN:
🌟 Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus aloittaa ER-kuukausitilausohjelma, joka on myös täysin VAPAAEHTOINEN. Siihen EI OLE mitään pakkoa!
🌟 Jotta ER-ohjelma pysyy aktiivisena, saat joka kuukausi valita IHAN ITSE haluamasi tuotteet ostoskoriisi. ER-tilauksen minimi tilaus on 50PV:tä. Ja tämä on kuukausittainen tilausohjelma, jossa on myös PALJON etuuksia esim. edullisemmat postikulut sekä pistejärjestelmä, jopa 25% tilauksesi arvosta saat takaisin.
🌟 ER-ohjelma on tarkoitettu VAIN niille, jotka tahtovat ottaa YL tuotteet päivittäiseen käyttöön ja nauttia niiden tuomasta hyvinvoinnista, eduista ja luonnonmukaisuudesta.
🌟 ER-ohjelma EI VELVOITA edelleenkään jälleenmyyntiä eikä sponsorointia. ER-ohjelma on YL etuusohjelma jokaiselle jäsenelle
(Esim. Voit käydä S-ryhmän kaupoissa ihan milloin vaan ja ostaa ihan mitä vaan. Suurin osa ihmisistä ovat S-ryhmän jäseniä, koska tahtovat osallistua Bonusjärjestelmään ja vinguttavat S-korttia aina siellä käydessään, jotta bonukset kertyvät. ER-ohjelma on sama asia kuin S-ryhmän bonuskortti, mutta mielestäni parempi!!!!)
🌟 ER- ohjelman tilaukset tehdään ER-Essential Rewards linkin kautta virtuaalitoimistossa ja normaalitilauksen kautta tehdään ER-pistetilaukset sekä halutessaan lisätilaukset.
JA VIELÄ YKSI ASKEL:
🌟 Jos sinulla on jäseniä tiimissäsi, niin silloin ota huomioon seuraavat kaksi asiaa:
🌟 Kun teet 50-99pv tilauksen, saat Aloituspakkaus sekä Fast Start Bonukset, kun olet uusien jäsentesi enrolleri
🌟 Kun teet 100+pv tilauksen, saat sponsorina KAIKKI palkkiot ja bonukset jotka sinulle sponsorina kuuluvat.
🌟 VAIKKA SINULLA ON TIIMIÄ, JA ET TEKISI TILAUSTA, NIIN SE ON MYÖS OK. Sinä tulet menettämään KAIKKI sinulle kuuluvat palkkiot ja bonukset, ja ainut pettymys siitä tulee vain sinulle. Mutta edelleen sulla ei ole mitään pakkoa tilata, jos näin tahdot.
YHTEENVETO:
🌟 YL tarjoaa vapautta! Saat aivan itse valita mitä tahdot ottaa YL:lta itsellesi.
Otatko...
a)Jäsenyyden
b)Jäsenyyden ja ER-ohjelman
c)Jäsenyyden ja sponsoroinnin
d)Jäsenyyden, ER-ohjelman sekä sponsoroinnin
🌟🌟🌟 Jos et tahdo mitään, tilisi menee vanhaksi ja that's it. Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni 🌟🌟🌟
Se tekee koko Young Livingista ainutlaatuisen, koska se ei pakota ketään mihinkään.
Se tekee koko tästä meidän InJoy tiimistä erityisen, koska jokainen täällä olija on täällä omasta tahdostaan jakamassa kokemuksiaan, ideoita ja kysymyksiä.
🌟 Se tekee koko YL sponsori/leader porukasta erityisen, koska jokainen on omasta tahdosta viemässä hyvää eteenpäin ja auttamassa ihmisiä voimaan paremmin elämän jokaisella osa-alueella; niin hyvinvoinnissa, tarkoituksessa ja runsaudessa
- auttamalla ihmiset saamaan tuotteet käyttöön monipuolisesti, jotta terveydellinen tila kohentuisi,
- inspiroiden ihmisiä löytämään elämään lisää sisältöä ja merkitystä, jotta jokaisen elämä olisi entistä rikkaampaa sekä
- tukemaan ihmisiä antamaan työkalut taloudelliseen hyvinvointiin, joko omat tuotteet maksetuiksi aina loppuelämän sisältävään ainutlaatuiseen YL työhön saakka.
 valitset mitä tahdot - me olemme kaikki täällä toisiamme varten 
🌟 ONKO YOUNG LIVINGILLÄ SIIS PAKKOTILAUSTA?
= EI OLE.
Selvenikö?
Heräsikö lisäkysymyksiä tai ajatuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti