maanantai 13. toukokuuta 2019

Longevity - piiitkää elämää(kö)?

LONGEVITY

Longevity eteerinen öljy on voimakas antioksidanttituki, joka auttaa neutralisoimaan vapaita radikaaleja. Öljysekoituksen ORAC arvo on 1,500,000 µTE/100g. Se on enemmän kuin yhdenkään ruoan tai yksittäisen eteerisen öljyn!

Miksi sitä kannattaa käyttää? Mikä aiheuttaa ikääntymistä?
Tästä on monta koulukuntaa, mutta tiedämme että oksidatiivinen stressi tai vapaat radikaalit ovat yksiä vahvimmista. Teoria perustuu siihen tosiasiaan, että jatkuva oksidatiivinen stressi aiheuttaa ikääntymistä normaalia ikääntymisprosessia enemmän. Me kaikki altistumme päivittäisen oksidatiivisen stressin aiheuttamalla vahingolle. Hyvä uutinen on se että voimme pienentää oksidatiivisen stressin määrää lisäämällä antioksidanttien saantia.


Mikä on ORAC arvo?
ORAC arvo kertoo ruoan antioksidanttien määrän. Sen kehittivät USDAn tutkijat Tuftin yliopistossa Bostonissa. Useimmat meistä uskovat että marjoilla kuten mustikalla ja mansikalla on korkea antioksidanttiarvo; monet eteeriset öljyt kuitenkin ohittavat nämä arvot kirkkaasti.

Tässä muutamia esimerkkejä: 
· Ningxia Wolfberries = 30,300 µTE/100g
· mustikka = 2,400 µTE/100g
· pinaatti = 1,400 µTE/100g
· porkkana = 210 µTE/100g

Ei huono, mutta katsopa näiden eteeristen öljyjen arvoja:
· Longevity = 1,500,000 µTE/100g 
· neilikka = 1,078,700 µTE/100g 
· mirha = 379,800 µTE/100g 
· fenkoli = 238,400 µTE/100g

Nyt näet, että Longevityn ORAC-arvo on suuri! Pitäisikö päivittäiseen porkkanoiden ja vitamiinien syöntiin lisätä motto:  Oletko ottanut päivittäiset öljysi?

Young living uskoo, että antioksidantit ovat niin tärkeitä että niitä tulisi saada joka päivä. 
Longevity on siihen yksi loistava vaihtoehto, joko öljynä tai sitten ravintolisänä.

Miksi antioksidantit sitten ovat niin tärkeitä?
Antioksidantit saattavat suojata ihoa vapailta radikaaleilta, joka minimoi mahdolliset haittavaikutukset ja on tärkeää nuorekaalle iholle.

Itse käytän Longevity kapseleita. Otan väh. yhden Longevity kapselin päivittäin. Ja enemmän, jos olen stressaantunut tai jos teen paljon töitä tietokoneella. Tai mitä vain haasteellista joka poikkeaa normaaleista rutiineista. 


Mitä Longevity eteerinen öljy sisältää?
Se sisältää 4 eri eteeristä öljyä:
- Frankincense, jossa on paljon seskviterpeenejä jotka auttavat nostamaan mielialaa sekä tukevat rentoutumista.
- Appelsiini, jossa on paljon d-limoneenia ja se voi tukea solujen toimintaa. Sillä on myös rauhoittava vaikutus ja sitä voidaankin käyttää rauhan tunteen saavuttamisessa.
- Neilikka, joka tukee trevettä immuunipuolustusta sekä voi tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tärkeä osa Thieves sekoitusta
- Timjami, joka on yksi voimakkaimpia tunnettuja antioksidantteja. Se tukee monia kehon järjestelmiä kuten imuuni- hengitystie-, ruoansulatusjärjestelmää sekä muita kehon toimintoja. Tunnettu lääkeyrttinä jo antiikin ajoilta. Se sisältää suuria määriä thymolia

Longevityä käytetään antioksidanttitukena sekä ihon terveyden tukena.

Miten sen tuoksu vaikuttaa?
Sen yrttinenaromi voi olla mieltä kohottava. Se voi auttaa heitä jotka tuntevat tukehtuvansa elämässään se voi johtua rakkauden puutteesta tai syvästä surusta sydämessä. Tämä öljy voi auttaa päästämään irti noista negatiivisista tunteista ja ottamaan vastaan positiiviset tunteet kuten toivon, ilon ja anteeksiannon.

1 kommentti:

  1. Viidettä päivää Longevity käytössä. Kapseliin olen laittanut ja nauttinut sisäisesti sekä iholle illalla (ihon huomaan jo tasoittuneen). Innolla odotan, mitä pidempiaikainen käyttö saakaan aikaan! :)

    VastaaPoista