torstai 4. huhtikuuta 2019

Blue Tansy


BLUE TANSY

Öljy on väriltään upean sinistä. Se tulee kamatsuleenista, jota syntyy eräässä tislauksen prosessissa. Joten ei kannata hämmästyä kun laitat öljyä tipan käteesi ja levität sitä kasvoillesi.... sinusta tulee SMURFFI! Blue Tansyssä on makea ja yrttinen aromi - joka rauhoittaa ja rentouttaa. 

Missä sekoitusöljyissä on Blue Tansyä?
Acceptance, Valor, Dream Catcher ja Australian Blue.

Mitä hyötyä on öljystä?

1. Tuoksuttelemalla:
Sen tuoksulla on hermostoa rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Se vapauttaa vihan ja kontrollin tunteista, jolloin elämä soljuu paremmin.
Se rauhoittaa silloin, kun olet ylirasittunut ja tuntuu siltä että menetät elämän hallinnan. Ja tässä yhteydessä ymmärtäisin sen auttavan myös addiktioissa ja negatiivisissa tavoissa, jotka ovat itsetuhoisia keholle ja mielelle. Eli se rentouttaa ja rauhoittaa hermoston toimintaa tasapainottaen.
Se voi auttaa sinua löytämään sen mikä kutkuttaa tai luo ärsytystä elämääsi.

Sillä on todella korkea energia resonanssi, joka tekee siitä korkea värähtelyisen öljyn.

2. Iholle
Jos tahdot olla SMURFFI kerran elämässäsi, niin nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Blue Tansy öljy on tummansininen. Jos levität sitä kasvoillesi, niin saat nauttia eksoottisesta väristä hetkisen. Blue Tansy öljyä käytetään ihon hyvinvoinnin tukemiseen. Se on oiva sekoittaa itsetehtyihin kasvoseerumeihin esim.V-6 kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti