torstai 7. maaliskuuta 2019

3 Wise Man

3 Wise Man - Kolme viisasta miestä

Se on hyvin henkinen öljy joka sisältää santelipuuta, frankincensea, kuusta ja mirhaa. Kaikkia näitä on käytetty tuhansia vuosia avaamaan ja lisäämään henkistä keskustelua luojan kanssa.

Sekoitus avaa kruunu chakraa ja suojelee negatiiviselta energialta ja "pommitukselta". Se on hyvä öljyhieronnan, reikin ja raindropin tekijöille.
Se avustaa vapautumaan emotionaalisista lukoista, traumasta ja negatiivisista lukoista. Kun teemme tämän meidän on helpompi mennä eteenpäin henkisellä polulla ja avautumaan uusille mahdollisuuksille.

Se sisältää viittä eteeristä öljyä:
* Santelipuu: rauhoittava ja henkisesti tasapainottava ja sitä on käytetty stressiin ja rentoutumiseen. Sitä kutsutaan myös nimellä Aloes.
* Mirha: erittäin voimakas antioksidantti. Tukee tervettä ihoa
* Kuusi: maadoittava ja vapauttava
* Kataja: voi toimia puhdistajana ja myrkyn poistajana, hyödyllinen iholle ja tukee virtsateitä
* Frankincense: sillä on korkea sesquiterpeenitaso. Auttaa kohottamaan mielialaa ja rentouttaa. Voi auttaa tukemaan tervettä ihoa. Hyödyllinen myös hieronnassa käytettynä liikunnan jälkeen.
Laimennusöljy: manteliöljy


Käyttö: hyväksikäyttö, apatia, tasapaino, lukot, puhdistus, keskittyminen, unelmointi, nöyryytys, trauma, anteeksianto ja unohtaminen, turhautuneisuus, suru ja sureminen, muutos, suojautuminen negatiivisilta tunteilta tai muistoilta, positiiviset tunteet, surullisuus, henkinen tietoisuus, stressi, trauma, tavoitteiden visualisointi

Tuoksun vaikutus mielelle: aromikas, suitsukkeen tyyppinen tuoksu on maadoittava ja kohottava

Henkinen vaikutus; vapauttaa negatiivisia pelon, uupumuksen ja turhautumisen tunteita. Voi auttaa avaamaan ilon, innostuneisuuden tunteita ja henkilökohtaista muutosta. Kun voimme poistaa traumoja ja emotionaalisia esteitä on paljon helpompi päästä eteenpäin henkisellä polulla.
Tätä öljyä käytetään yleisesti energia työssä koska se suojaa kantajaansa toisten negatiiviselta energialta ja tunteilta.

Tämä on tärkeää kun teemme intuitiivista työtä. On tärkeää pysyä tasapainossa ja suojattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti