maanantai 4. helmikuuta 2019

Garyn tarinoita


Tarinoita Garystä

Yksi Garyn todellisista mentoreista oli Henri Viaud. Gary oli kuullut hänestä tarinoita 1985 vuodesta asti ja kertoi tämän olevan paras “tislaaja” kautta aikojen.

Gary halusi palavasti oppia häneltä, mutta kesti viisi vuotta ennen kuin he tapasivat. Gary kertoi miten jännittävää se oli kun he tapasivat vuoristossa. Ranskan farmin johtaja Jean-Noël Landel kutsui Garyn illallisella koska tiesi Garyn koittavan saada yhteyden Viaudiin. Viaud viimein suistui tulemaan illalliselle Jean-Noëlin ja Janen kotiin sinä iltana tapaamaan amerikkalaista joka epätoivoisesti halusi tavata hänet.He istuivat pöytään ja Viaud istui Garyn vasemmalla puolella. Tämä on totta, pitkä ranskalainen illallinen juustoineen viineineen, jälkiruokineen, koko kattaus. Viaud ei puhunut Garylle koko aikana; hän puhui vain muille pöydän ääressä olleille.

Kun kaksi tuntia oli kulunut ja ruoka oli syöty, Viaud laski kätensä Garyn käsivarrelle ja nosti sormensa kysyen, “ Gary, mitä eteeriset öljyt sinulle merkitsevät?”
Kertoessaan tätä Gary kysyi meiltä “ Miettikää jos tämä kysymys kysyttäisiin teiltä, mitä vastaisit?”
Garyllä oli tunne, että hänellä oli vain yksi mahdollisuus vastata oikein, mutta hän ei löytänyt vastausta. Hänen mielessään vilisi tuhat asiaa. Viimein nämä sanat pomppasivat hänen suustaan, “ Viaud, Uskon eteeristen öljyjen olevan lähin, fyysinen käsin kosketeltava aine, joka kantaa Jumalan henkeä maan päällä.”

Viaudilla oli edelleen sormi ylhäällä, hän heristi sitä Garyn nenän edessä ja vastasi “ Olet aivan oikeassa ja jokainen, JOKAINEN joka pelleilee niiden kanssa häntä tulisi kohdella rikollisena!” Sitten hän sanoi, “Minä lähden” ja ryntäsi ulos ovesta.

Gary luuli tehneensä virheen eikä voinut ymmärtää mitä hän sanoi väärin. Hän tunsi itsensä nöyryytetyksi ja laski päänsä käsiensä varaan. Jean-Noël kehotti Garya menemään nukkumaan, taputti häntä selkään ja sanoi “Viaud haluaa sinut vuorille kuudelta aamulla.”

Gary ei muistanut miten hän pääsi sänkyyn ja hänestä tuntui kuin hän olisi kellunut loppuyön. Hän kertoi sen olleen hänelle upea alku. (Tämän tarinan Gary kertoi Silver retriitillä kesäkuussa 2015 - Bethany B)

Lähde: https://www.dgaryyoung.com/blog/2018/legacy-gary-member-stories-meeting-henri-viaud/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti