torstai 10. tammikuuta 2019

Kuntoilu ja öljyt
Kuntoilu

Kuinka moni teki uuden vuoden lupauksen, joka liittyi liikkumiseen? Urheiluun? Kuntoiluun?

Aika moni. Ja hyvä niin <3 tää uuden vuoden vaihdos on aina ihmeellinen, koska silloin moni meistä tekee suuria käännöksiä elämässämme.

Joskus pelkäämme tehdä tavoitteita, koska mietimme mennyttä, miten useasti sen tavoitteen onkaan tehnyt ja kuitenkaan sitä ei ole saavuttanut. Miksi näin? ...koska tavoitteiden tekoon tarvitaan muutakin kuin teko = toimintasuunnitelma niiden saavuttamiseksi! Ajatuksen muuttaminen on helppoa, mutta tavan muuttaminen...SE VAATII YOUNG LIVINGIN TUOTTEITA KAVERIKSI <3. 

Kuntoilu herättää lihakset - ja lihakset alkaa ihmettelemään, että mitäs nyt? Ja päättävät mennä jumiin tai juntturaan, niin ei jäädä makaamaan siihen, vaan otetaan öljyt kehiin, jotta saadaan prosessista tehokkaampi!

Tähän on koottu TOP5 suosituimpia YL tuotteita urheilusuoritusta tukemaan <3 ja kuntoilun iloa ylläpitämään:
  1. Piparminttu+ . Miten monesti kuullaan tarinoita siitä, miten paljon energiaa se lisää ja antaa tukea hapenotto kyvylle  - ja sitä jokainen tarvitsee urheillessa! Sitä tippa lasipulloon, ja ottaa hörpyt urheillessa, sitä ennen ja sen jälkeen. Kokeile, niin huomaat eron itsekin.
  2. Deep Relief. Nimensä veroinen ”Syvä Rentoutus”. Tätä kun valelee työtä tehneille lihaksille, niin sen vaikutuksen tuntee ihan siellä syvimmässä lihaksessa. Ja valmis Roll-On pää - kulkee näppärästi mukana ja helppo käyttää
  3. Cool Azul. Deep Reliefin veroinen. On saatavilla niin öljynä kuin urheilugeelinä. 
  4. Ortho Sport - hierontaöljy. Valmiiksi laimennettu. Sisältää pumpun, joten helppo levittää. Tekee siis lihaksen huollosto entistä yksinkertaisemman.
  5. PanAway. Jokaiselle tuttu aloituspaketista. PanAway antaa lihasten lisäksi loistotuen myös luustolle ja nivelille. 

Tässä vain viisi esimerkkiä - mikä on sinun lempparisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti