torstai 3. tammikuuta 2019

Juva Flex - maksan ystävä

JUVA FLEX

JuvaFlex eteerinen öljy on erityisesti suunniteltu tukemaan tervettä maksan toimintaa, lymfaattista järjestelmää sekä ruoansulatusta.

Tiesitkö, että maksa on tärkein kehomme myrkkyjen poistaja?
Kyllä, se on. Maksa suodattaa kaikki myrkyt, jotka ovat kosketuksissa kehomme kanssa. Tämä pitää sisällään kaiken sen mitä me syömme, juomme, hengitämme tai mitä imeytyy ihomme kautta! Jos suodatin on tukossa, tiedämme ettei se voi toimia.
Kaikki se mitä kehomme ei pysty puhdistamaan tai tunnistamaan varastoituu kudoksiin tai rasvaan. Pertrokemikaalit ja raskasmetallit ovat haitallisimpia syyllisiä kehon myrkyttäjänä.Mitä JuvaFlex oikein on?
Se sisältää kuutta eri terapeuttisen asteen eteeristä öljyä:

  • Italian olkikukka (Helichrysum italicum) tunnetaan vahvistavista ominaisuuksistaan ja se tarjoaa hyvän tuen iholle, maksalle ja hermostolle.
  • Palsamipelargoni (Pelargonium graveolens) auttaa sinua rentoutumaan ja tukee tervettä ihoa! Perinteisesti sitä on käytetty tukemaan verenkiertoa ja hermostoa. Kyky elävöittää kudoksia.
  • Jalosauramo (Chamaemelum nobile) luo sisäistä hauhaa. Se on rauhoittava öljy, joka puhuttelee aikuisia, lapsia sekä eläimiä. Rauhoittaa kaikentyyppistä ihoa. Hyödyllinen lisä hieronta öljyyn liikunnan jälkeiseen epämukavuuteen.
  • Fenkoli(Foeniculum vulgare) Fenkolin hyödyt juontavat juurensa aina muinaiseen Egyptiin asit. Se stimuloi, verenkierto-, rauhas-, hengitystie- sekä ruoansulatusjärjestelmiä. Se voi myös tukea hyvän olon tunteita kuukautiskierron aikana.
  • Rosmariini (Rosmarinus officinalis CT cineol) On ollut yksi laajimmin käytettyjä kasveja kautta aikojen. Tukee tervettä elämäntyyliä ja yleistä hyvinvointia. Tuo kirpeän lisän moniin liharuokiin, lisäkkeisiin ja kastikkeisiin. Rosmariini sisältää luontaisesti esiintyvää eucalyptolia ja alphapineeniä.
  • Sininen pietaryrtti (Tanacetum annuum) Hieman makea, yrttinen aromi. Pietaryrttiä on useampia lajikkeita. Tätä kutsutaan myös Moroccan Chamomileksi tai Annual Tansyksi. Hyvä öljy kamppailussa vihaa ja negatiivisia tunteita vastaan. 
  • Jatkeöljynä käytetty seesamiöljyä.JuvaFlexin käyttökohteita? 
Viha, myrkkyjen poisto, sillä voi olla maksaa, ruoansulatusta ja lymfaattista järjestelmää tukevia vaikutuksia.

Entä henkinen vaikutus?
JuvaFlex puhdistaa syytöksen, arvostamattomuuden, köyhyyden ja vihan tunteita. Se auttaa vaalimaan positiivisia tunteita kuten arvostusta, kannustusta, tyytyväisyyttä ja anteeksiantoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti