keskiviikko 2. tammikuuta 2019

10 yleisintä Uuden Vuoden lupausta

 UUSI VUOSI YOUNG LIVINGIN KANSSA 

Teetkö uuden vuoden lupauksia? Uskon, että tämä aika on suurimmalle osalle ihmisistä tavoitteiden tekemisen aikaa ja mielessäsi sanot "tällä kertaa pidän niistä varmasti kiinni!!!". 

Itse rakastan tehdä uuden vuoden lupauksia (heh. teen tavoitteita ympäri vuoden!). Suurin osa ei tykkää tavoitteiden teosta, tai kyllästyy niiden toteuttamiseen...koska tavoitteiden tekoon tarvitaan muutakin kuin teko = toimintasuunnitelma niiden saavuttamiseksi! Ajatuksen muuttaminen on helppoa, mutta tavan muuttaminen...SE VAATII YOUNG LIVINGIN TUOTTEITA KAVERIKSI .

Tänään haluan jakaa, miten Young Living voi auttaa saavuttamaan 10 yleisintä uuden vuoden lupausta:🍀 1. KUNTOILU
Eteeriset öljyt ja niitä sisältävät tuotteet voivat auttaa kuntotavoitteissasi. Treenin jälkeen lihaksille hyviä ovat Deep relief, CoolAzul tai Ortho Sport.
Voit hankkia upean Active & Fit setin avuksi vielä kovempaan treeniin ja parempaan palautumiseen.
Yhdistä n. 1dl kookosöljyä 10 tippaa , PanAwaytä, Copaibaa ja piparminttua luodaksesi elvyttävän hieronta öljyn lihaksille.

🍀 2. PAINONPUDOTUS
Young Livingillä on kokonainen tuoteperhe, Slique- sarja joka on erityisesti suunniteltu terveeseen painonhallintaan. Siinä yhdistyvät helpot käyttömuodot kuten öljy, patukat sekä tee. Ja ei unohdeta sitrus+öljyjä - niitä kapselissa ja veden seassa päivittäin - BUM!

🍀 3. MUREHDI VÄHEMMÄN
Ymmärrän, elämä voi olla stressaavaa. Työ, perhe, laskut, velvollisuudet... ne voivat kasaantua ylivoimaiseksi. Seuraavat öljyt ovat suosikkejani, kun tarvitsen hetken hengittää: Frankincense, Laventeli, StressAway

🍀 4. TUPAKOINNIN LOPETTAMINEN
Ei ole helppoa lopettaa, mutta se voi olla paras lupaus itsellesi ja läheisillesi. Eteeriset öljyt ovat apuna: Black Pepper, Purification, Peace & Calming, Thieves - oih, ja NingXia Red!

🍀 5. BUDJETTI
Onko sinulla jokin iso asia johon säästät? Lasten koulutus? Eläke? Unelmien loma? Young Livingillla on eteerisiä öljyjä jotka auttavat ajatuksia asettumaan uomiinsa kun on kyse rahasta, kuten Abundance, Patchouli.
Otetaan muutama esimerkki öljyjen ulkopuolelta.
Nykyiset jäsenet: Jos et ole vielä liittynyt ER-ohjelmaan, mieti sitä! Saat 10-25% takaisin ostoistasi jotka voit käyttää tuotteiden ostoon. Jos olet säännöllisesti tilannut tuotteita, sinun kannattaisi tehdä se ER- ohjelman kautta ansaitaksesi “ilmaista rahaa” öljyihin.
Jos olet jo jäsen ja jaat rakkauttasi öljyihin saatat huomata, että muut haluavat tietää niistä enemmän tai ostaa öljyjä sinulta. Young Living maksaa sinulle siitä mitä jo teet.... jaat rakkauttasi öljyihin! Voit tutustua palkkiojärjestelmään tästä: https://issuu.com/yleurope/docs/compensationplan_v1_fi

🍀 6. RAKKAUDELLISUUDEN TAKAISIN SAAMINEN
Niin se on, joskus intohimon liekki hälvenee ajan saatossa. Työ. Lapset, askareet ja arkielämän stressi saattavat tulla romantiikan ja intohimon tielle.
Sensation on hurmaava tuoksu, voimakkaan romanttinen sekoitus, joka on erityisen mieltä nostattava ja virkistävä. Se kehitettiin nostattamaan nautintoa erityisissä tilanteissa. Käytä kannattaja öljyn kanssa luodaksesi romanttisen hieronta öljyn!
Ylang Ylangissa on mieto kukkaistuoksu ja sitä on yleisesti käytetty lemmenlääkkeenä. Toimii sekä iholle levitettynä että diffuuserissa.

🍀 7. KESKITY / OLE LÄSNÄ
Tämä on minulle iso asia! Suurperheen pyörittäminen ison liiketoiminnan rinnalla voi olla haasteellista. Unohtamatta harrastuksia yms yms yms....keskittyminen on elintärkeää. Eteeriset öljyt voivat tehdä ihmeitä parantamaan keskittymistä, muistia ja motivaatiota. Sitruuna, Piparminttu ja Rosmariini.
Young Livingillä on tähän myös hyviä ravintolisiä! Joskus päiväruoan aikaan otan usein hyödyn irti kognitiota tukevista ravintolisistä.
NingXia Nitro on täydellinen herättäjä ilman sokeria tai kofeiinin liikasaantia. Eteeristen öljyjen, kasviuutteiden, D-riboosin ja koreanginsengin sekä vihreän teen yhdistelmä tukee terävyyttä sekä kognitiivista ja fyysistä kuntoa. Se on vaan NIIIIIN hyvää!

🍀 8. SEURAA INTOHIMOASI
Jos sinusta tuntuu että poljet paikallaan tai jos kadut ettet tehnyt jotain itsellesi tärkeää edellisinä vuosina, 2019 on se vuosi jolloin toteutat sen. Ehkä olet aina halunnut palata kouluun tai tehdä harrastuksesta itsellesi työ tai oppia jonkin uuden taidon!
Muutama öljysekoitus on suunniteltu stimuloimaan juuri tätä elämän osa-aluetta. Gary kehitteli Build Your Dream sekoituksen 2014 juhlistamaan 2 vuosikymmenen merkkipaalua Young Livingin asettamille standardeille laadusta, puhtaudesta. Tämä ainutlaatuinen juhlasekoitus sisältää merkittävät öljyt, jotka alleviivaavat Young Livingin 20 vuotisen matkan auttamassa ihmisiä löytämään syvän ja pysyvän muutoksen, parantamaan terveyttään ja muuttamaan monen ihmisen elämän ympäri maailman! Ei unohdeta Dream Catcher öljyä - sekin on loistava tähän tarkoitukseen.
Ehkä eteeriset öljyt on sinulle intohimo ja harrastus. Pidä öljyilta! On mukava kokoontua ystävien kanssa ja jakaa tietoa.

🍀 9. SYÖ TERVEELLISESTI
Young Living ei ehkä ole ensimmäisenä mielessäsi kun puhutaan terveellisestä ruokavaliosta, mutta kyllä, siihen löytyy 2 tai 3 öljyä! Näiden öljyjen lisäksi löytyy myös ravitsemuksellisia tuotteita.
Terveellinen ruoka lähtee tuoreen ruoan valmistuksesta keittiössä. Voit lisätä eteerisiä öljyjä suosikki resepteihisi joissa mainitaan kuivatut yrtit, mausteet tai hedelmämehut. Korvaa vain yksinkertaisesti nämä aineet sopivalla eteerisellä öljyllä. Pidä mielessä eteeristen öljyjen voimakkuus, joten paljon pienempi määrä on usein jo tarpeeksi. Aloita pienellä määrällä öljyä ja lisää sitten maun mukaan.
Young Livingillä on myös ravintorikkaita juomia parantamaan fyysistä ja henkistä toimintakykyä. NingXia Red on päivittäinen lisä terveydelle ja hyvinvoinnille. Gojimarja pyreen, hedelmämehujen ja tiivisteiden lisäksi siinä on appelsiini, Yusu, sitruuna ja mandariini eteeristä öljyä. Juoma on oiva koko kehon immuniteetin tuki!
NingXian hyötyjä:
* Antioksidantti suoja
* Painonhallinta
* Terve ruoansulatus
* Muistin tuki
* Terve näkökyky
* Immuunipuolustuksen tuki
* Ikääntymisen tuki
* Lihasten ja luiden vahvistamisen tuki
* Parantunut unenlaatu
* Lisääntynyt energia

🍀 10. PAREMPI UNI
Entä jos kertoisin että on tapa jolla huomattavasti voi parantaa fyysistä, emotionaalista ja henkistä terveyttä ilman että nostat sormeakaan? Vastaus on UNI!
Yksi parhaista tavoista saavuttaaksesi unelmasi tänä vuonna on aloittaa hyvillä yöunilla. Tutkimus on osoittanut että ihmisillä, jotka eivät saa riittävästi unta on suurempi ruokahalu (hyvästit painonpudotus lupauksille) ja että 16 tunnin yhtäjaksoinen valveillaolo vähensi toimintakykyä yhtä paljon kuin veressäsi olisi ollut .05% (laillisuuden rajoilla!)
On helppo havaita miten herääminen hyvin levänneenä auttaa huomattavasti saavuttamaan liikunnalliset tavoitteesi ja samalla antaa buustin järjestelmällisyyteen tai tupakoinnin lopettamiseen. Valitettavasti perusteellinen uni on helpommin sanottu kuin tehty, mutta tsekkaa luonnolliset vaihtoehdot Young Livingiltä!
Laventelia on pitkään markkinoitu lepäämiseen ja rentoutumiseen. Koita muutama tippa diffuuseriin tai sipaise jalkapohjiin ja korvien taakse helpottamaan nukahtamista. Käytä sitä Epsom suolan kanssa rentouttavaan kylpyyn ennen nukkumaan menoa. StressAway on myös loistava sekoitus diffuuseriin nukkuessa.
Kokeile Seetripuuta. Tämä oli yksi ensimmäisistä öljyistä, jonka ostin aloituspakkauksen jälkeen ja laitan sitä yhä diffuuseriin joka ilta nukkuakseni levollisemmin.
Tranquil Oil on valmiiksi sekoitettu ja laimennettu sekoitus roll on-pullossa. Nopea sipaisu korvien taakse ja selkärankaan ja olemme valmiita untenmaille!

Ja BONUKSENA... se, joka kaipaa ystäviä, ihania uusia sellaisia - laita viestiä   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti