keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Joy to the world.... sitä tämä pullo antaa!

Joy (ilo)

Se on öljysekoitus, joka sisältää seuraavia eteerisiä öljyjä: Bergamot, Ylang Ylang, Geranium, Rosewood, Lemon, Mandarin, Jasmine, Roman Chamomile, Palmarosa ja Rose.
Erittäin vahva kukkaistuoksu.

Sen tuoksu tuo takaisin muistoja menneisyydestä, kun koit olevasi rakastettu, sinua pidettiin sylissä ja kaikkia niitä onnellisia olotiloja. Se nostattaa tunteita ja avaa niitä lukkoja, jotka ovat lukittaneet meidät antamaan sekä vastaanottamaan rakkautta. Tai rakastamista itseään kohtaan. Mehän rakastamme toisia niin paljon, kun rakastamme itseämme...joten, tämä öljy on todellinen öljy jokaiselle. Koska rakkaus on suurin kaikesta.

Surun kohdatessa imukudokset ja adrenaliini rauhaset lopettavat toimintansa. Joy aukaisee nämä rauhaset. Joten, niin hullulta kuin se kuulostaa...Joy on juuri se täydellinen öljy tuoksutella surun hetkellä, hautajaisissa jne.

Tämä on minulle itselleni myös ainutlaatuinen öljy, koska tiimimme nimi tulee tämän öljyn myötä. Alussa en yhtään sietänyt sen tuoksua. En sitten en ollenkaan! Kunnes tuli päivä, jolloin rakastuin. Ja näin meidän tiimin nimeksikin tuli InJoy "ilossa". Joten jos tuoksusta ei tykkää, niin se voi aika varmasti johtua tunnelukoista - ei anna itselleen tilaa johonkin. Ja tämän öljyn kohdalla se on just rakkaudesta.

Miten käytetään?
Levittämällä sydämelle, korville, kaulalle, ohimoille ja ranteisiin. Ja ennen kaikkea tuoksuttelu. Se on se tärkein.

Joyssä on korkeat taajuudet, n. 188MHz - joten se todella vie sinut uudelle ulottuvuudelle.

Itse käytän tätä melkeimpä päivittäin, hajuvetenä. Ei ole tarvis käyttää mitään kaupan tuoksuja, kun Joy on ottanut niiden paikan, ja samalla saa vielä mielettömiä, positiivisia vaikutuksia omaan tilaani, enkä kuormita itseäni myrkyillä ja huonoilla aineilla.

JOY - se tuo iloa maailmaan!!

Miten ja missä tapauksissa sinä käytät sitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti