maanantai 4. joulukuuta 2017

Ginger - inkivääri

Ginger - Inkivääri
(Zingiber officinale)

Se on höyrytislattu inkiväärin juuresta. 
Sen lämmin rauhoittava tuoksu antaa energiaa. Sillä on myös vatsan toimintaa tukeva vaikutus (katso alta lisää Ginger+). 

Historiaa: Se on ollut kautta aikojen erittäin suosittu mauste, ja kuten edellä mainittiin jo, niin vatsantoimintaa tukeman. Inkivääriä on käytetty pipareissa jo yli 4 000 v. sitten Kreikassa, Egyptian merialuksilla epidemioiden taltuttamiseen sekä Roomassa viinin sekaan sen sukupuoliviettiä kiihottavasta vaikutuksesta sekä Intiassa, teen sekaan, tasoittamaan vatsan toimintaan ja Kiinassa piristämään, vahvistamaan sydämen toimintaa. Hawaiilla öljyä on käytetty  shampoiden sekaan ja hierontaan.

Se siis vaikuttaa VATSAN sekä HERMOSTON toimintaan.

Tuoksu puolestaan vahvistaa fyysistä energiaa, rakkautta, seksiä, rahaa ja rohkeutta.

GINGER+  - ravintolisäöljy
Ginger+ -öljyä voidaan käyttää sekä keittiössä mausteena että terveyttä edistävänä lisävalmisteena. Se on ainutlaatuinen ja monipuolinen öljy, joka kannattaa pitää käden ulottuvilla. 
Ginger+ -öljyn terveysvaikutukset ovat peräisin siinä luonnollisesti esiintyvistä ainesosista zingibereenistä ja beeta-fellandreenistä, minkä ansiosta se on erittäin tärkeä raaka-aine DiGize™-, Digest & Cleanse™-, ICP™- ja Essentialzymes-4™-tuotteissamme. Huolimatta siitä, onko kyseessä makea vai suolainen ruokalaji, Ginger+ erottuu edukseen. 
Ginger+ -öljyn käyttötavat: 
– Lisää tippa teehesi, jotta voit nauttia miellyttävästä ja rauhoittavasta juomasta. 
– Kasta hammastikku Ginger+ -öljyyn ja lisää sitten tikku wokkipannulle eksoottisen makusäväyksen aikaansaamiseksi. 
– Ginger+ on mahtava lisävalmiste! Lisää tippa kasvipohjaiseen geelikapseliin normaalin ruoansulatuksen, luonnollisen vastustuskyvyn, verisuonten normaalikunnon, hengityselimistön optimaalisen toiminnan ja lihasten, luiden ja nivelten normaalin toiminnan tukemiseksi. 
– Piristä tuttua klassikkoa lisäämällä siihen uutta makua! Kokeile lisätä muutama tippa Ginger+ -öljyä kulholliseen kotitekoista limonadia. 
– Sekoita muutama tippa Ginger+ -öljyä marinadeihin ja salaattikastikkeisiin lämpimän ja mausteisen aromin lisäämiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti