maanantai 13. marraskuuta 2017

Northern Lights Black Spruce

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE 
(Picea Mariana)

Tämä on minun lemppariöljy - onhan se suoraan Kanadan farmilta tuotettu :)! Se höyrytislataan koko puusta.  Se on siro ja pineikokoinen havupuu, jolla on kauniin tuuheat, sinertävät neulaset. Se selviää karuissakin olosuhteissa. Rakenteeltaan vahvan ja kevyen mustakuusen puuaineksesta on valmistettu köyttä ja sen pihkasta parantavia voiteita. Puun kuusenkerkistä ja neulasista on tehty teetä, keripukkien torjumiseen.

Historiassa tätä öljyä ollaan käytetty yhdistäytymään korkeamman voiman kanssa. se luo symboolisen vaikutuksen sateenvarjosta, joka suojaa maata ja tuo energiaa universumista. Iltaisin elämet käpertyvät puun suojaan turvaan, latautumaan ja voimaantumaan - koska sitä mustakuusi heille antaa. Mitä se antaa sitten meille?

Mustakuusta siis käytetään tunteiden tasapainotteluun, hengitys sekä hermoston toimintaa tukemaan. Se on keuhkoja avaava ja huoneilmaa desinfioiva öljy. Virkistää ja vahvistaa. Se auttaa tehokkaasti väsymystiloissa ja antaa uutta energiaa. Se auttaa päästämään irti tunnelukoista.

Sitä voidaan käyttää tuoksuttelemalla ja iholle, kuten etiketin kyljessä lukee.

Samankaltaisia öljyjä ovat: mm. Frankincense ja Helichrysum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti