torstai 30. marraskuuta 2017

Miten herätän kiinnostuksen ihmisissä? Mitä kysymyksiä kysyn?"Miten kummassa herätän ihmisten kiinnostuksen YL tuotteita kohtaan? Moneen olen ottanut yhteyttä ja kaikilla on kiire tai ei kiinnosta....jne"
Kamppailetko saman asian kanssa?

Arvaa mitä. Se on ihan normaalia. Ajatella sentään! Sinusta tulee yhtäkkiä "yksi niistä", jotka tyrkyttää, mainostaa ja varastaa vapaa-aikaa ihmisiltä! KYLLÄ! Niin ihmiset sen näkevät! Niin minäkin näin monta monta vuotta. KUNNES, ystäväni kuunteli ja vastasi tarpeeseeni. Ja BUM - se oli siinä!
Me voidaan olla niitä tyrkyttäviä verkostomarkkinoijia sekä niitä, jotka täyttävät ihmisten joka röörin kaikella mikä liittyy YL:een. Onko siitä hyötyä? OIKEESTI, ONKO SIITÄ HYÖTYÄ? Tiedätkö, mitä siitä seuraa? Se sama oravanpyörä, joka ei ainakaan johda hyviin lopputuloksiin.

Meille on tarkoituksella annettu 1 SUU ja 2 KORVAA. Miten me niitä käytetään kaikkein tehokkaimmin tässä liiketoiminnassa? Miten saat liiketoimintasi kukoistamaan? Miten saat luotua luottamuksen ihmisten kanssa? Miten saat ihmiset juoksemaan perässäsi? Mistä tiedät, että alku on aina haasteellista, mutta tulokset seuraa perässä?

Nyt tarkkana - 3 asiaa:
1. KYSYMÄLLÄ KYSYMYKSIÄ. Tämä pätee niin tuntemattomien kuin tuttujen kanssa. Kysymällä kysymyksiä. Alla on "FORM" - malli. Kyseisistä asioista (perhe, työ, huvi) kun kysyt kysymyksiä, saat selville SIGN - asiat (vahvuudet, kiinnostukset, tavoitteet ja TARPEET).
TARPEET. Kuulkaas - juuri niitä sä haluat kaivaa ihmisistä esiin! MITÄ HEILTÄ PUUTTUU? MITÄ HE HALUAVAT?

Mitä enemmän harjoittelet tätä, sitä paremmaksi siinä tulet. Sitä automaattiseksi tekemisesi muuttuu. Ihmiset RAKASTAA puhua itsestään. Ihmiset RAKASTAA kertoa mitä heillä EI ole hyvin. Kokeile vaikka!
Sitten toistat perässä heidän sanomansa. Sä saat henkilön mielestä maailman PARHAAN keskustelun aikaiseksi ja sinusta tulee MAAILMAN KIINNOSTAVIN ihminen, kun vaan kysyt kysymyksiä ja kuuntelet. Ja et ole sanonut sanaakaan omasta elämästäsi. Kyllä. Tää on mielenkiintoista. TODELLA MIELENKIINTOISTA.

2. Missä vaiheessa Young Living, tuotteet ja elämäntyyli tulee esille?
Katso mihin keskustelu johtaa. Saattaa olla ettet siinä tilanteessa sano mitään YL:sta. Ehkä ei kannatakkaan. Mutta mitä voit tehdä? Kiinnittää huomiota niihin asioihin, joilla ihmisillä on tarve. Ja etsiä sille täyttö.
Esim. Ihmisillä on super kiire tänä päivänä. Kaikilla on KIIRE (huoh. Inhoan tuota sanaa!), mutta suurimmalla osalla ihmisistä näin on. Olet käynyt juuri keskustelun läpi ihmisen kanssa, jolla on KIIRE (huomaat, että kun kysyt kysymyksiä -FORM- niin ihmisellä häviää kiireys). Jos hän on sun fb-kaveri (jos ei niin tulkaa kavereiksi), niin voit seuraavan viikon tai kahden aikana postata kirjoituksen tai kuvan, miten tasapainotat vauhdikasta elämää öljyillä ja mitä se antaa sinulle. Puhut itsellesi (ja samalla tälle toiselle). Suurin osa ihmisistä etsii helppoa elämää.
Postaukseen ei tarvitse liittää myyntipuhetta (laita YV jos haluat lisätietoa) EI tarvitse, nämä ihmiset ottaa yhteyttä. Sitten tee uudestaan. Ihmiset tarvitsee TOISTOA!

Meille tulee kakkaa niskaan joka suunnalta. Emme tiedä mihin luotamme, mikä on oikeesti hyvä ja mikä ei! Olemme HETI epäileväisiä kaikkia asioita kohtaan. Eikö niin? Joten muodostetaan LUOTTAMUS ensin! Se on se vahva kulmakivi, joka kantaa. Ja luottamus muodostuu, kun olemme AIDOSTI kiinnostuneita ihmisistä.

* LISÄYS*
Ota huomioon, että kaikki ei etsi LUONNONMUKAISTA ELÄMÄÄ. Jotkut etsii VAPAUTTA, toiset UUSIA YSTÄVIÄ, HAUSKUUTTA, HAASTEITA, RAUHAA...jne. Kysymällä ja kuuntelemalla saat selville, mitä ihminen tarvitsee.

3. Tarkoitus on, että ihmiset tulevat sinun perässäsi, eikä niin, että sinä juokset ihmisten perässä! He juoksevat aina nopeammin  (sorry). Ole myös rohkea tarjoamaan, mitä sinulla on, kun sen aika tulee. Älä peräänny siinä, älä piilota. Älä mene syrjään. Se on hetki, jolloin muutat ihmisen elämää lopullisesti. Ota ohjat käsiisi! Tiedät, mitä teet! Kysy edelleen kysymyksiä ja johdata ihmistä ottamaan tuotteet käyttöönsä (sä tiedät nyt miten, koska olet kysynyt niin paljon kysymyksiä (form) ja saanut vastaukset (sign). TEE SE IHMISILLE HELPOKSI!!!! AUTA!!!! Jos sitä et tee, niin käytät tikkaria vaan heidän nenän edessä ja sitten laitat omaan suuhusi. AUTA HEITÄ SYÖMÄÄN SE TIKKARI !
Onko se nyt tyrkyttämistä? NO EI TODELLAKAAN! Ihminen on valmis, ja sulla on jotain, joka muuttaa hänen maailmansa. TARJOA ja KUUNTELE, mitä hän haluaa. Mitä tuotteita? Mihin tarkoitukseen? Mikä budjetti? Miten saa kaikkein eniten ja edullisimmin?

... ja sitten se vasta alkaa!!! Tämä oli vasta alkua 

Tiivistetään homma pakettiin:
- OLE KIINNOSTUNUT IHMISISTÄ
- KYSY KYSYMYKSIÄ
- KUUNTELE
- TOISTA
- TARJOA

1 kommentti: