maanantai 13. marraskuuta 2017

Aroma Life

AROMA LIFE

Aroma Life on sydänöljy. Siinä yhdistyvät seuraavat eteeriset öljyt: Cypress, Marjoram, Helichrysum ja Ylang Ylang. Vaikuttavat öljyt! Tässä öljysekoituksessa on myös kantavaöljy mukana eli seesaminsiemenöljy.

Laajan tutkimustöiden tuloksena on kyseiset öljyt päätyneet tähän sekoitusöljyyn. Niiden todetaan vahvistavan ja tukevan verenkiertojärjestelmää, imusuonten toimintaa sekä tietenkin, sydämen toimintaa. Tämä öljysekoitus voi myös alentaa verenpainetta, tasapainottaa stressitilaa sekä helpottaa peräpukamien kanssa taistelevaa.

Miten tästä öljystä saa parhaimman vaikutuksen? Levittämällä sydämen päälle. Voidaan laimentaa laimennusöljyllä, jos annetaan hierontaa koko keholle. Myös tuoksuttelemalla antaa hyvän vaikutuksen.

Tätä öljyä voi myös yhdistää Joy öljysekoituksen kanssa, varsinkin jos sydämessä on tunnemöykkyjä ja haluaa hallita stressiä tai sitten  Valorin kanssa, jos haluaa antaa sydämelle rohkaisua. Greipin kanssa yhdistettynä tämä öljy tukee vahvemmin verenkiertoa ja kuluttaa rasvaa nopeammin.

Myös Helichrysum, Rosemary tai Ylnag Ylang ovat hyviä kumppanuus öljyjä.

Huom. Tämä öljy voi toimia myös luonnollisena hemostaattina ja kelatoivana aineena. Merkit iholla voivat olla merkki biotiinin puutteesta. Jos näin käy, niin Super C - eli C-vitamiini on silloin todella hyödyllinen ottaa käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti