torstai 8. kesäkuuta 2017

Stress Away - nimensä arvoinen tuote!

- nimensä veroinen tuote.

Haluatko kuulla kokemuksia?

Tämä riittäneekö kokemukseksi.. 

Meidän kotoa kuultua noin neljä vuotta sitten... Aika jolloin aloituspaketti rantautui meille .. :
" sä oot äiti ihmeen rento nykyään.." 
" hei lait äiti sitä ress eveitä ko nyt tuntuu et hiuka kiristelis tunnelmaa..." 
Toinen öljy tämän kanssa oli Peace&Calming..
Välillä tämä öljy on ahkerassa käytössä ja tekisi mieli kylpeä siinä.. 
Välillä taas ei käy, ei yhtään. 
Aina on oltava Stress Awaytä käden ulottuvilla.. kun tilanne iskee päälle mikään muu ei sitten käy, vaikka vaihtoehtoja kyllä löytyy monia. 
Ihana rauhoittava öljy. Välillä ihan "tuoksuvetenä" käytän.
Helmikuussa olin öljyillassa ja tilasin itselleni aloituspaketin. Olin kiinnostunut niin fyysisen terveyden ylläpidosta, kuin henkisestä kasvusta ja ahdistusoireideni helpottamisesta. Toivottavasti kokemuksestani on hyötyä jollekulle toisellekin. 
Noin vuoden olen ryvennyt todella vaikean masennuksen kanssa, josta öljyillyt noin puolet. Perjantaina lääkäri ehdotti lääkkeiden muutosta ja että minulla on enää "vain" helppo/keskivaikea masennus.
Yksi isoimmista asioista, joka paniikkioireiden ja masennuksen rinnalla on kulkenut on tietyt öljyt. Erityisellä suurkulutuksella ovat olleet Citrus fresh sekä Stress away, jotka kummatkin ovat jääneet suosikeiksi vaikka olen päässyt nuuskuttelemaan montaa muutakin. Stress away on helpottanut useampaa kuin yhtä hyperventilaatioon johtanutta paniikkikohtausta (toimii itselläni paremmin kuin rauhoittava lääke joka jättää tokkuraisen ja unisen olon). Ilman näitä olisi tämä elämäni vaikein jakso ollut varmasti vieläkin vaikeampi.

Mua niin siunaa, kun öljyt vaikuttaa mielialoihin ja jopa ajatuksiin niin konkreettisesti. Murrosikäisellä tyttärellä mieliala vaihtelee varsinkin kuukauden "strategisten" päivien aikana melkoisesti 😁. Eilen oli taas sellanen päivä. Minä kehotin menemään öljypulloille ja laittamaan stress away, peace and calming sekä frankkia. Sain säyseän tytön hetken kuluttua! 😊👍

Minua on seksuaalisesti hyväksikäytetty lapsena ja olen kärsinyt eri tyyppisistä oireista noin 15-vuotiaasta asti. Diagnooseina on ollut syömishäiriö ja masennus, lisäksi eri ahdistuneisuusoireita, paniikkioireita, unettomuutta ja vakavia dissosiaatio-oireita. Kokeilin lähes 50 eri kemiallista lääkettä (masennus- ja ahdistuneisuus, antipsykootit, rauhoittavat sekä unilääkkeet), joista mikään ei tuonut apua. Lääkkeiden seurauksena immunitettini laski todella pahasti, oli päiviä jolloin en saanut poistua sairaalasta matalien valkosolupitoisuuksien takia. Lisäksi sain n.kerran kuukaudessa hikirauhasen tulehduksen, johon söin antibiootteja lääkkeiden vaikutuksesta (yheensä 80 pv). Koska vastustuskykyni oli niin heikko, olin viikossa sairaana useammin kuin terveenä, sain kaikki mahdolliset flunssat ja vatsataudit mitä ikinä liikkeellä olikaan. Pelkäsin koulunkäyntiä erittäin paljon, enkä halunnut käydä missään, ellei ollut pakko. 
Öljyihin sain ensikosketuksen tämän vuoden alussa. Olin taas kerran kipeänä.. Ystäväni kysyi otanko tipan thievsiä, ja vastasin vain että ei kai siinä mitään menetä. Kaikki vaan tänne jos on edes pieni mahdollisuus että se auttaa. Olin sen jälkeen kuukauden terveenä ja aivan ihmeissäni mistä se johtui. 
Illat ovat aina olleet pahimpia hetkiä minulle. Olen pelännyt nukkumaan menoa painajaisten vuoksi todella paljon. Siihen olen saanut öljyistä erittäin paljon apua. Olen käyttänyt frankinscensea iltaisin (ranteisiin, jalkapohjiin, kasvoille, niskaan, korvan taakse, mihin milloinkin tuntuu parhaimmalta). Myös lavenderia olen laittanut ranteisiin iltaisin. Käyn keskustelemassa kokemuksistani noin kerran viikossa, mihin mennessä läträän itseni täyteenstress awaytä, frankinscenseä ja valoria. Näin pystyn helpommin puhumaan vaikeista asioista. 
Stress away, frankinscense, valor ja lavender ovat kaikki päivittäisessä käytössä tällä hetkellä, koska koen saavani niista itsevarmuutta kohdata asioita ja työstää niitä. Valoria käytän jalkapohjissa tai niskassa, muita öljyjä useimmiten ranteissa tai kasvojen lähettyvillä. Öljyjä käyttäessä olen myös alkanut itkemään (!!), mikä on ollut hyvin vaikeaa ennen. Ylipäätään tunnepuoli tuntuu olevan enemmän balanssissa kuin koskaan. Minun on öljyjä käyttäessä helppo hyväksyä omat tunteeni ja odottaa, että ne menevät itsestään, omalla painollaan ohi. Väsymys (peppermint & lemon juotuna) on myös helpottanut, ja jaksan sekä haluan nähdä kavereita, käydä koulussa ja liikkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti