perjantai 4. marraskuuta 2016

Young Livingin kasvonaamiot


ART Beauty Masque - naamio
Sisältää: Stress Away eteeristä öljyä sekä luonnosta saatavia kasvipohjaisia ainesosia.

ART Beauty-naamio on kallisarvoinen, orkideakukka pohjainen naamio, joka on tehty ravitsemaan ihoa ja antamaan iholle terveen, sätelevän lopputuloksen. Naamio muodostuu orkideakukista ja puhtaista eteerisistä öljyistä. Käy kaikille ihotyypeille.

- Kuorii vahingoittamatta ihoa
- Kosteuttavia ainesosia
- Pienentää ihohuokosiaART Creme Masque - naamio
Tämä ylellinen voide syväpuhdistaa ja kosteuttaa kasvoja. Kun naamio kuivuu kasvoille, voit pestä sen pois tai jättää halutessasi vaikka yön yli. Jotta saat parhaimman lopputuloksen, käytä naamion jälkeen ART Renewal Serumia kasvoille ja kaulalle. Jonka jälkeen kosteutat ihoa lempikosteutusvoiteella.
- Syväpuhdistava ja kosteuttava
- Jättää kasvot samettiseksi ja sileäksi

Sisältää: Vetiver, Davana, Roman Chamomile, Ylang Ylang, Geranium, Vanilla, Ocotea ja Jasmine eteeriset öljyt sekä kasvipohjaisia ainesosia

Omat kokemukseni: Art Beauty Masque on aivan loistavan tuntuinen kasvoille. Helppokäyttöinen ja suorastaan unohtuu kasvoille. Rentouttava, mutta silti virkistävä. Ylellistä hemmoittelua! Art Creme Masque on todella riittoisaa. Se on kermamaista ja sitä on todella helppo levittää iholle. Kannattaa ottaa ihan vain pieni määrä kerrallaan ja lisätä tarvittaessa. Se imeytyy ihoon, ja näyttää siltä ettei kasvoilla edes ole mitään...mutta se tuntuu. Se on voimakas ja saattaa vähän nipistellä, tekee siis tehtäväänsä!


Oma suosikkini on itsetehty suklaanaamio:

Tee Se Itse Suklaanaamio 
laventeli & frankincense eteerisillä öljyillä
1tl kookosöljyä2tl tummaa suklaata (jauhettuna)5 tippaa laventeli & frankincense eteeristä öljyäSulata kookosöljy kattilassa, lisää suklaa. Kun seos on sekoittunut, ota pois liedeltä ja sekoita eteeriset öljyt jäähtyneeseen seokseen.


Mitä hyötyä on iholle suklaasta?
- Erittäin korkea antioksidanttipitoisuus

Saksalaistutkimus vahvistaa, että suklaassa on korkeampi antioksidanttipitoisuus kuin vihreässä,mustassa teessä tai punaisessa viinissä. 
- Suklaanaamio parantaa ihonrakennetta ja voi korjata rikkoutuneita soluja. 
- Se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.
- Kasvattaa verenvirtausta

Suklaan flavonolit parantavat ihon kosteustasapainoa, sileyttä sekä antaa UV-suojaa iholle, koska pintaverenkierto vilkastuu. 
- Vitamiinirikas

Tumma suklaa sisältää A, B12, B-yhdistettä, D ja E vitamiineja, jotka ovat ehdottomia kalsiumin imeytymiselle, kudosten kasvulle sekä energian tuotantoon.
- Mineraalirikas

Suklaa sisältää kuparia, rautaa, mangaania, magnesiumia ja sinkkia solujen ja kudosten uusiutumiseen sekä ravintoaineiden saamiseen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti