perjantai 4. marraskuuta 2016

Young Livingin kasvojen puhdistustuotteet

Kasvoilta puhdistetaan varovasti ympäristönmyrkyt, meikit, hikoilut ja kuolleet ihohuokoset. Young Living tarjoaa kaksi eri puhdistustuotetta, jotka ovat helliä puhdistajia ja toimivat tehokkaasti.

1. ART Gentle Cleanser - puhdistusaine
- Ensimmäinen askel kauniimpaan ihoon
- Poistaa varovasti lian, rasvan ja meikin
- Rauhoittaa ihoa
- Sopii kaikille ihotyypeille
- Orkideauute tunnetaan upeana tuoksuna, 
mutta myös kosteutta antavana


Sisältää: Sandalwood, Frankincense, Lavender, Melissa ja Lemon eteeriset öljyt, Orkidea kukkauutetta sekä kasvipohjaisia ainesosia

2. Orange Blossom Facial Wash - kasvojenpuhdistusaine
- Ei sisällä saippuaa
- Erittäin mieto
- Sopii herkälle iholle
- Ihoa kosteuttavia ainesosia


Sisältää: Lavender, Patchouli, Lemon ja Rosemary eteeriset öljyt, MSM (rikkikomponentti), Wolfberry siemenöljy, Kehäkukkaa, Appelsiinikukan uutetta, Ginkgo biloba, rypäleen siemenöljyä


Oma kokemukseni:
ART Gentle Cleanser-puhdistusaine on siitä ihana, koska sen pystyy tilata setissä. Saa kaikki ihanat, tarvittavat aineet yhdessä...ja ovat laadukkaita ja upea tuoksu. Se on myös valmiiksi pumppupullossa, joten helppo käyttää.
Itse tykkään Orange Blossom Facial - kasvojenpuhdistusaineesta. Miksi? Se on riittoisaa (kukkarolle hyvä!) Olen ottanut tyhjän Thieves pumppusaippuan, laittanut pohjalle puhdistusainetta ja täyttänyt lopun vedellä. Näin minulla on aina valmis vaahto puhdistukseen. Sekä se on myös säästöä. Se on ihanan appelsiininen, jättää raikkaan lopputuloksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti