perjantai 4. marraskuuta 2016

Kasvojen kuorinta

Iho uusiutuu itsestään joka 30-60.päiväKuorinnalla voit nopeuttaa prosessia poistamalla kuolleita soluja ja antamalla tilaa uusille soluille kukoistamaan. Se myös edistää ravitsevien seerumeiden ja kosteusvoiteiden imeytymistä ja nuorentaa ihoa.

Kuorinta sana (exfoliate) tulee latinankielestä sanasta ”exfoliare”, joka tarkoittaa ”lehtien tippuminen”. Useat kuorintatuotteet tekevät ihosta tasaisemman ja nuoremman, mutta YL Satin Facial Scrub Mint on erityinen, koska se myös uudistaa ihoa. 
Suosittelemme kuorintaa 2krt/viikko, mutta päätä itse, mikä on parasta sinulle. Voit testata laittamalla puhtaan, kirkkaan teippipalasen otsallesi. Paina se iholle ja ota pois. Jos teippiin tulee mukaan hilseilevää ihoa, on tarve kuorinnalle.


MINT SATIN FACIAL SCRUB - kuorintavoide

- Kuorii vahingoittamatta ihoa
- Kosteuttavia ainesosia
- Pienentää ihohuokosia


Sisältää: Peppermint, Roman Chamomile ja Rosemary eteeriset öljyt, MSM (rikkikomponentti), Aloe Vera, Jojobaöljy, Merileväuutetta ja kasvipohjaisia ainesosia.

Oma kokemukseni: Ehdottomasti parhain kuorintavoide, mitä olen ikinä kokeillut. Edullinen verrattuna siihen, miten riittoisaa se on! Pieni määrä riittää. Kannattaa kastella kasvot kosteiksi ja sit levittää kuorintavoide kasvoille. Siinä on piparminttua, joka antaa todella raikkaan ja eläväisen olotilan. Kokemisen arvoinen tuote!

Tee Se Itse Hunajamerisuolakuorinta 
sitruuna & piparminttu eteerisillä öljyillä
1/2dl hunajaa
1/2 dl hienoa merisuolaa
1/2dl kookosöljyä
10 tippaa sitruunaa ja 10 tippaa piparminttu eteeristä öljyä
Sekoita tasaiseksi tahnaksi haarukalla ja hiero kasvoille. 
Huuhtele haalealla vedellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti