perjantai 14. lokakuuta 2016

KOLMEN ÖLJYN VOIMA


1. Cedarwood (Cedrus atlantica)
Käyttö: Laita tippa kämmenellesi, hiero käsiäsi yhteen ja levitä niskalle. Öljy imeytyy ja menee limbiseen järjestelmään aivoissa ja stimuloi käpylisäkettä vapauttamaan mlatoniinia. Melatoniini on hormoni, joka rentouttaa mielen ja auttaa pääsemään uneen. "Healing Oils of the Bible"-kirjassa sanotaan, että Cedarwoodilla on kaikkein suurin seskviterpeenipitoisuus, jopa 98%. Jos soluissa on väärää informaatiota, seksviterpeenit voi ohjelmoida solut uudestaan.
Sisäänhengitys: Öljyjä tuoksuttamalla saadaan eri vaikutus elimistöön kuin iholle laitettuna. Tuoksuttamalla öljyjä, ne menevät nenän kautta suoraan aivoihin. Aivot vastaanottavat nämä pienet molekyylit ja alkavat välittää viestiä ympäri kehoon.
Tavoite: Kun tuoksuttelet Cedarwoodia kämmenitäsi, anna sille mahdollisuus tyhjentää vanhat ajatusmallit ja menneisyyden. Kun öljyt menevät limbiseen järjestelmään, vaikutus on pysyvämpi, koska öljyt ovat fyyssiä ja Cedarwood tunkeutuu ihon läpi, menee verenkiertoon ja soluihin ja ohjelmoi uudelleen väärän informaation, jota soluissa on.

2. Frankincense (Boswellia carteri)
Käyttö: Laita tippa kämmenellesi, hiero se chakrapisteisiin; kruunuchakra (crown chakra), otsachakraan (3rd eye chakra) ja kurkkuchakraan (throat chakra). Frankincensen taajuus on 147MHz ja terveen elimistön taajuus on 62-78% (informaatio otettu Bruce Tainiolta). Frankincense täytyy hieroa ylächakroihin, koska se on hengellinen öljy ja näin ollen se vetää hyviä energioita kehoon sitä kautta.
Sisäänhengitys: Frankincensesta saa parhaimman hyödyn sisäänhengittämällä. Tuoksuttamalla öljyjä, ne menevät nenän kautta suoraan aivoihin. Aivot vastaanottavat nämä pienet molekyylit ja alkavat välittää viestiä ympäri kehoon.
Tavoite: Kun tuoksuttelet Frankinc
ensea, sulje silmäsi ja rauhoitu. Frankincense on erittäin älykäs öljy ja ohjelmoi DNA:ta


sekä samaan aikaan muuttaa sitä niin, että muutoksen kautta elimistösi toimii vieläkin tehokkaamin. Mieti, mihin tahdot mennä.

3. Joy (öljysekoitus)
Käyttö: Hiero öljyä kämmenillesi. Kosketa öljyisillä käsilläsi paikkoja, jotka tarvitsevat huolenpitoa. Esim. Jos koet, että juokset asioiden perässä, niin hiero jalkojasi. Jos koet surua, levitä sydämellesi. Joy (ilo) on vastakohta onnettomalle, surulliselle. Se voi auttaa pääsemään yli syvästä surusta tai alakuloisuudesta.
Sisäänhengitys: Joy öljyssä on vahva, pitkäkestoinen tuoksu, koska siinä on ihania kukkia, sitrushedelmiä, lehtiä ja juuria eteerisen öljyn muodossa. Kun tuoksuttelet Joyta, se on kuin kävelisi puutarhassa, jossa kaikki nämä tuoksut toivottavat sinut tervetulleeksi. Tuoksuttelemalla olet osana tätä turvallista puutarhaa ja voit luoda sen aina uudestaan ja uudestaan.
Tavoite: Kun tuoksuttelet Joyta, hymyile. Laita muutama tippa sydämellesi. Cedarwood on jo poistanut DNA-virheitä, Frankincense ohjelmoinut DNA:n uudelleen ja nyt on tilaa Joylle, joka yksinkertaisesti täyttää sydämesi.

3:n öljyn voima tiivistys:
1. Hiero Cedarwood öljyä ja tuoksuttele - poistaa vaurioituneet DNAt
2. Hiero Frankincensea ja tuoksuttele - ohjelmoi DNAn uudelleen
3. Hiero Joyta ja tuoksuttele - se tuo iloa takaisin elämään.

1 kommentti: