sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Voinko luottaa Young Livingiin?
VOINKO LUOTTAA YOUNG LIVINGIIN?

Kun luemme internetistä juttuja jutun perään käärmeöljyistä jne, meillä saattaa nousta mieleen kysymys "Voinko luottaa Young Livingiin?". Se on erittäin hyvä kysymys.

Ja minulla on sinulle siihen vastaus.

Kuka tahansa voi kirjoittaa mitä haluaa internetissä ja väittää, että se on totuus - kunnes joku vie oikeuteen todistamaan toisin. Joten miksi sinun täytyisi uskoa, mitä minä kirjoitan? Koska alla olevat faktat tukevat minun päätöstäni.

Takaisin kysymykseen: Voitko luottaa Young Livingiin? Vastaus on kyllä. Voit luottaa Young Livingiin ilman mitään epäilyksiä. Nyt todistan sen, miksi!

1.TOTUUS: VAKAA PERUSTA
Young Living perustettiin v.1993 D.Gary Youngin toimesta. Ennen yrityksen perustamista, Gary opiskeli ravitsemusta, biokemiaa ja eteerisiä öljyjä eri puolella maapalloa. Nyt hän johtaa Young Livingia yhdessä vaimonsa ja asiantuntijaryhmän kanssa. Alla luettelen muutamia avain henkilöitä:

R-Michael Buch - PhD
Dr. Lindsey Elmore - PharmD, BCP
Christi Bonds-Garrett - MA, MD
Clell M. Fowles - RPH, BA, BS
Peter Minke - PhD
Carlos Orozco - BS, MD, MS, PhD, ND
Tom Reed - DPM, DABPS, DABPM, FACFAS
Olivier C. Wenker - MD, MBA, ABAARM, DEAA
Voit lukea lisää yksityiskohdista täältä: Young Livingin tieteellinen neuvontakomitea. Kuten näet, Young Livingilla on monia alan ammattilaisia mukana.


Young Livingia ei perustanut liikemies. Sen perusti henkilö, joka omistautui etsimään tietoa terveydestä ja luonnon antimista, niin paljon kuin vaan pystyy löytämään ja jatkaa vielä tänäkin päivänä täydellä teholla. D. Gary Young etsii uusia farmeja, istuttaa, tislaa ja tekee tuotteita meidän käyttöömme, tarkoituksella.

OMA NÄKEMYS: Jos olet googlettanut edes pikkuisenkin aiheesta voiko Young Livingiin luottaa, olet varmasti törmännyt moneen eri sivustoon, kuten Quack Buster, jotka iskevät erittäin kovalla piikillä Young Livingia ja/tai Gary Youngia kohtaan. Itse en tuhlaa yhtään sekuntia aikaani tähän, mutta halusin kirjoittaa sen tähän, koska puhutaan faktoista.

Mitä itse ajattelen? Kannattaa katsoa asian toiselle puolelle. Kannattaa etsiä totuutta. Esimerkiksi. Quack Busters-sivustoa on huhuttu hoitavan henkilö, jonka nimi on Stephen Barrett. Kannattaa käydä katsomassa, mitä hän on miehiään. 

Jokainen menestynyt ihminen Amerikassa ja muualla saa vastaansa kriittisyyttä, kuten Gary Young. Esim. jos googletat Abraham Lincoln, niin löydät artikkeleita, jossa häntä ylistetään sankariksi että myös tyranniksi.

Loppujen lopuksi, meistä jokaisesta löytyy inhottavia asioita, koska olemmehan kaikki ihmisiä. Se mitä he tekevät - on se juttu. Olen itse tavannut Garyn useita kertoja; pienessä pöytäkeskustelussa, isossa tapahtumassa sekä farmeilla. Kaikki kokemani on ollut erittäin hyvää, ja kunnioitan suuresti hänen työtään ja elämää.

2. TOTUUS: LAATUTUOTTEITA
Young Living ei anna periksi laadusta. Olemme nähneet sen monesti, kun Young Livingin suosituimpia tuotteita ei ole saatavilla, esim. Valor öljysekoitus. Se loppui, koska Blue Tansy ei ollut saatavilla. Tämä tuli maksamaan yritykselle miljoonia dollareita. Monet sanoivat Garylle, että muuta öljyseoksen sisältöä, niin hän ei kuitenkaan sitä tee. Hän mieluummin menettää miljoonat, kuin muuttaa sekoitusta, jonka hän on tehnyt tiettyyn tarkoitukseen.

Se kertoo jo paljon, miten seisomme aitouden ja puhtauden takana. Kerro minulle, tunnetko sinä ketään, joka uhraa miljoonia dollareita puhtauden takia? Nyt tiedät kuka - ja silti kokee jatkuvaa menestystä uskollisten asiakkaiden osalta.

Young Living ei luovu laadusta myös kysynnän vuoksi. Jos kysyntää on enemmän kuin tarjontaa - tuote loppuu. Jos tarvitset tiettyä tuotetta, niin varaudu ostamaan varastoon silloin kun on satokausi. Tämä ei ole tyypillinen kauppa, jossa öljypullot täytetään laboratorioissa myrkyillä. Synteettisiä tuotteita on aina saatavilla. "Anna minulle nyt ja heti" - ajatus on kaukana. Mutta sanon sen, että on joka ikinen öljypullo on odottamisen arvoinen.


3. TOTUUS: SIEMENESTÄ SINETTIIN / MAATILAT
Jos en tietäisi Young Livingistä mitään muuta kuin sen, että heillä on omat maatilat, niin se vakuuttaa jo minut luottamaan heihin. Young Living ei ainoastaan omista maatiloja, vaan käyttävät kaiken perustana Siemenestä Sinettiin- lupausta, jota ei ole kenelläkään toisella eteerisen öljyjen valmistajalla.

(Alla olevassa on mieheni, Brian Savolainen yhdessä toisten YL jäsenten kanssa Idaho Highland Flats-farmilla tislaamassa)


Lyhyesti sanottuna, Siemenestä Sinettiin tarkoittaa sitä, että koko prosessi siemenestä öljypulloon on tehty oikein. Jos eteeristen öljyjen maailma on täysin uusi sinulle, niin tahdon kertoa, että matkalla on monia vaiheita. Jos yksikin vaihe tehdään väärin, se voi radikaalisesti vahingoittaa terapeuttisen laadun omavaa eteeristä öljyä. Mistä tiedämme, onko öljy vahingoittunut? Joka ikinen öljysatsi testataan laboratoriossa GCMS-laitteilla...mutta nyt menin jo asioiden edelle.

Käy tutustumassa Young Livingin farmisivulle. Omien farmien lisäksi Young Livingillä on muutama merkittäviä asioita, jotka yllättävät monet tällä alalla:
  1. Young Living on ensimmäinen ja ainut yritys, joka saa tuoda Sacred Frankincense eteeristä öljyä Omanista länsimaihin.
  2. Young Living on ainut amerikkalainen yritys, joka omistaa laventelifarmin Ranskassa.
  3. Young Living on ainut yritys maailmassa, joka viljelee Helichrysumia Kroatiassa.


Kumppanuusfarmit ja Osuusfarmit
Omien farmien lisäksi Young Livingillä on yhteisomistuksessa itsenäisten maanviljelijöiden kanssa monia muita tiloja eri puolilla maailmaa. Yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet noudattamaan Siemenestä Sinettiin - prosessiamme ja vaatimustenmukaisuutta valvotaan huolellisesti.

4.TOTUUS: TESTAUS
Siemenestä Sinettiin ei ole täydellinen ilman laboratoriotutkimuksia. Vaikka öljyt ovat lähtöisin Young Livingin farmeilta, kumppanuusfarmeilta jne, kunnon testaus on välttämätön varmistamaan, että käsiimme tulee terapeuttisen laadun omaavat öljyt.

Laboratorioissa on kemiallisten yhdisteiden kirjasto tallennettu kromatografiseen tietokonejärjestemään. Näitä "kirjastoja" voi ostaa laitteiden valmistajalta ja sitä voi jokainen täydentää itse ajan kuluessa, mutta laadukkaan kirjaston rakentamiseen menee vuosia. Yleensä suhteellisen uusi laboratorio sisältää ainoastaan laitteen valmistajan lataama kirjasto.Tai, he ostavat kirjaston valmiiksi räätälöitynä heille sopivaksi.

Young Livingin Laboratorio
Kaasukromatografia massaspektrometria (GCMS) on näytteen analyysilaite, jota käytetään tunnistamaan ja määrittelemään kaikki yhdisteet, joita siinä on. Kun GCMS testi tehdään, tietokone analysoi lähteen ja etsii laboratorion irjastosta samoja yhdisteitä sisältävän analyysin. Jos laboratoriolla ei ole oikeaa yhdistetä, se ei pysty antamaan oikeita tuloksia.

Esim. Otetaan esimerkiksi vaikka tietokoneen fontit. Oletko koskaan saanut Word-dokumenttia tai esitystä, jonka on joku toinen tehnyt, ja siinä käytetty fontti ei ole koneellasi. Mitä tapahtuu? Tietokoneesi etsii kaikkein lähimmän mahdollisen vaihtoehdon sen tilalle. Tiedämmehän sen, että se ei yleensä toimi, tekstistä menee väärään paikkaan, on väärän kokoinen fontti jne. Sama tapahtuu myös laboratoriossa. Jos petrokemian laboratorio yrittää analysoida piparminttunäytteen, heillä ei ole oikeaa kirjastoa antaa vastausta.

(Videolla Gary Young kertoo testauksesta)

Young Living on vanhin eteeristen öljyjen valmistaja - yritys koko maailmassa. Ja heidän laboratoriossaan on kaikkein laajin eteeristen öljyjen kirjasto. Tämä on valtava etu, kun tunnistetaan eri eteeristen öljyjen kemiallisia ainesosia. Jos laboratorion kirjastossa ei ole ladattu näytteen kemiallisia ainesosia, tulokset ovat epätarkkoja.

Young Livingin Laboratoriot
Young Livingin laboratoriossa työskentelevät asiantuntijat varmistavat eteerisen öljyn aitouden lisäksi myös sen, että omissa farmeilla sekä kumppanuusmaatiloilla tuotetut eteeriset öljyt täyttävät kaikki vaaditut standardit. Kuten jo edellä mainitsin, Young Living ei ota eteerisiä öljyjä myyntiin, jos ne eivät täytä niille laadittuja standardeja. Joskus voi mennä jotakin pieneeln istutuksessa, sadonkorjuussa, tislauksessa ja näin ollen eteerinen öljy ei tule myyntiin, koska ei ylety Young Livingin laatustandardeihin.

(alla olevassa kuvassa eteeriset öljyt ovat käyneet läpi testauksen. Seuraavaksi on pullotus)

Yksi testaus ei ole tarpeeksi
Jokainen kemisti tietää, että tarvitaan useampi testaus, kun halutaan laadukasta eteeristä öljyä. Siksi Young Living tekee 8 tai useamman testauksen tuotantoprosessin aikana. Öljyjen hintaan vaikuttaa myös tämä monipuolinen testausprosessi ja se myös lisää ainakin 10 päivää toimitusprosessiin.

Ulkopuolinen testaus
Young Living testaa kaikki eteeriset öljyt myös ulkopuolisissa laboratorioissa. Puhumme hallitus/EPA- sertifioiduista laboratorioista, jotka ovat olleet toiminnassa jo vuosikymmeniä - yksi jopa 50vuotta.

Tutkimuksiin ja testauksiin laitetaan miljoonia dollareita
Young Living käyttää miljoonia dollareita vuosittain laboratoriotutkimuksiin ja kokeisiin. Tämä on erittäin tärkeä asia Young Livingille ja se todella erottaa meidät toisista. Se tarkoittaa sitä, että joka ikinen eteerinen öljy, jota pidät käsissäsi on huippulaadukasta.


Michael Buch, PhD,  tutkimuksen ja kehityksen sekä tuotehallinnan päällikkö puhuu videoissa, kuinka he voivat tieteellisesti todistaa Young Livingin eteeristen öljyjen puhtauden ja laadun. Hän myös näyttää videolla kuinka voidaan todistaa että öljyt täyttävät Young Livingin Siemenestä Sinettiin - laatuvaatimuksen.

5.TOTUUS: MAAILMANLAAJUINEN MISSIO
Young Livingillä on oma vapaaehtoisjärjestö, joka rakentaa koteja, orpokoteja ja kouluja ympäri maailman. Young Living kattaa kaikki kulut ja palkat vapaaehtoisjärjestöstä, joten kaikki lahjoitukset joita jäsenet antavat, menevät 100% suoraan aputyöhön, ihmisille, jotka niitä tarvitsee. Niillä ei makseta palkkioita, toimistotiloja ja monia muita kuluja. Tämä on erittäin ainutlaatuista!

Täältä pääset lukemaan suomalaisen Peppiina Pitkäsen elämää Young Livingin koululla/farmilla Ecuadorissa. Peppiina oli tekemässä siellä työharjoittelua.YHTEENVETO
Tämä kirjoitus on vain pintaraapaisu, mitä Young Living on pohjimmiltaan ja miksi Young Livingiin voi luottaa 100%. Tämän tekstin kirjoittaja on Young Livingillä Diamond tasolla, ja hekin ovat päässeet näkemään läheltä, miten yritys toimii. Meillä jokaisella on mahdollisuus osallistua Young Livingin toimintaan niin paljon tai vähän kuin itse haluamme. Pääsemme käymään farmeilla, keskustelemaan yrityksen johtohenkilöston kanssa ja suunnitella yhdessä valoisampaa ja parempaa tulevaisuutta.

Young Living on yritys, joka menee eteenpäin nöyryydellä, intohimolla ja rehellisyydellä ja olen sydämestäni erittäin kiitollinen, että saan olla mukana yrityksen toiminnassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti