sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Voiko öljyjä käyttää liian paljon?

"Luen internetistä eteeristen öljyjen käytöstä ja olen huolissani mitä vastaani tulee..."

Tässä vastaukseni: Internetistä sekä myös kirjoista löytyy paljon tietoa eteerisistä öljyistä. Monet varoitukset eivät liity Young Livingin eteerisiiin öljyihin ja ravintolisiin. Young Livingin eteeriset öljyt ovat 100% kasvipohjaisia.

Eteerisiin öljyihin ei ole lisätty yhtään ainesosaa kasvin ulkopuolelta. En voi puhua kenenkään toisen yrityksen eteerisistä öljyistä, koska en ole tutustunut kenenkään muun toimintaan yhtä tarkasti kuin Young Livingin. Sen takia varoituksia löytyy kymmeniä, ellei satoja. JOS eteeriseen öljyyn on lisätty synteettistä ainesosaa, niin tällöin kannattaa olla varovainen.

Young Livingillä on farmeja ympäri maailman ja Young Living ottaa 100% vastuun kasvin siemenistä, kasvatuksesta ja tislaamisesta. Myös ne eteeriset öljyt, jotka tulevat farmimme ulkopuolelta, testataan useamman kerran eri laboratorioissa. Testauksessa käytetään erittäin tehokkaita laitteita, joka havaitsevat HETI, jos öljyssä on synteettisiä aineita. Huippuluokan laitteiden lisäksi tärkeään asemaan tulee vuosikymmenten oppi tulkita eteerisiä öljyjä - ja siinä Young Living johtaa kirkkaasti!

Voit luottaa 100% siihen, että JOKA IKINEN öljypullo, jonka tilaat Young Livingilta, on 100% puhdasta ja 100& kasviperäistä. Tämän takia ei kannata ostaa eteerisiä öljyjä muilta sivustoilta. Miksi? Ihmiset tietävät YL öljyjen laadun ja korkin vaihto sinetöintyyn korkkiin onnistuu erittäin näppärästi. Kyllä. Kuulostaa pelottavalta, mutta näin on tapahtunut.) Young Livingin eteerisiä öljyjä voidaan käyttää joka 30min, kun on akuuttinen tilanne kyseessä, mutta normaalissa tilanteissa näin usein öljyily ei ole välttämätöntä. Muista tämä sääntö: Kun laitat YHDEN tipan useaan kertaan - niin saat paremman tuloksen kuin monta tippaa kerralla. Tämä johtuu siitä, että kasvipohjaiset tuotteet poistuu elimistöstä aika nopeaan. Näin varmistetaan myös se, että ei ole vaaraa öljyjen "kertymistä" elimistöön.  Öljyjen käytössä suositellaan AINA maalaisjärjen käyttöä sekä kannattaa lukea tarkasti etiketistä käyttöohjeet.

Wintergreenistä on useasti juttua. Se sisältää metyylisalisylaattia korkeita prosentteja. Mikä tekee Young Livingin wintergreenistä turvallisemman? Koska metyylisalisylaatti on KASVISTA peräisin ja se toimii YHDESSÄ toisten kasvin molekyylien kanssa. Useat Wintergreen eteeriset öljyt sisältävät synteettistä metyylisalisylaattia ja tämä voi kertyä elimistöön. Tästäkin syystä sanon aina tämän, että opeatan AINOASTAAN miten käytän Young Livingin eteerisiä öljyjä. Suosittelen myös kuuntelemaan facebookista Ma 1.10 klo19 Lindsey Elmoren livepuhelu. Hän tulee kertomaan juuri tästä aiheesta!

Viime päivinäkin olen turvallisesti laittanut Thievesiä, RC:tä ja Raveniä lasten jalkapohjiin. Thievesin kanssa kannattaa käyttää myös laimennusöljyä, koska se voi ärsyttää ihoa, koska on niin voimakas. Kaikkia yllä mainittuja öljyjä voi käyttää yhtä aikaa ja useat ovat todenneet hyödylliseksi käyttää yhtä öljyä diffuuserissa ja kahta iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti