torstai 7. heinäkuuta 2016

Uuden ihmisen tapaaminen

Nykymaailmassa täytyy muistaa, että ihmisillä on hyvin lyhyt keskittymiskyky. Ihmiset innostuvat helposti ja menettää kiinnostuksenkin yhtä nopeasti. Sinun täytyy erottua joukosta, ja toimia nopeasti....ENNEN kuin joku muu asia kiinnittää heidän huomion.

Mainosekpertit sanovat, että ihmisen täytyy nähdä tai käyttää UUTTA tuotetta tai palvelua vähintään seitsemän kertaa, ennen kuin he ostavat. Jos tapaat muukalaisen kaupassa, niin sinulla täytyy olla suunnitelma, joka pitää SINUT ja tuotteen heidän mielessänsä.

Vaikka jotkut ei tee "täysillä" Young Livingiä, siis työkseen 100%, jokainen meistä tapaa joka ikinen päivä ihmisiä, jotka etsivät jotakin elämäänsä. Alla pari vinkkiä Young Livingin Diamondilta, Shannon Hudsonilta, joka on käynyt läpi aikamoisia terveysongelmia ja silti, koko ajan kertoo Young Livingistä eteenpäin. Miten teet nopeasti vaikutuksen uuteen ihmiseen ja miten painat Young Livingin sekä itsesi heidän mieleesi. Kun juttelet jonkun kanssa ja hän sanoo, että haluaa lisätietoa, niin....


  • Anna puhelimiesi heille ja sano, että kirjoittavat nimensä, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Kerro heille, että olet paljon etevämpi keskustelemaan kasvokkain, joten haluat ottaa heistä kuvan ja soitat heille takaisin saman tien. Puhelinnumerosi tallentuu näin heidän puhelimeen ja voit sanoa, että otetaan kuva myös minusta, niin jää sinullekkin muistiin. JOKAINEN, jonka kanssa Shannon on tehnyt näin, nauraa ja sanoo että olen itsekkin yhtä huono muistamaan nimestä. VINKKI: Otat selfieitä vain ihmisistä, jotka ovat ystäviäsi tai joita ihailet...SINÄ ET SAA sivuttaa ystäviäsi tai ihailemiasi ihmisiä. Joten, joka ikinen kerta kun soitat hänelle, kuvasi tulee näytölle ja hän muistaa kuka olet :)!
  • Kerro heille, että tykkäät tekstailla ja tulet lähettämän heille pari linkkiä katsottavaksi. Lähetän nämä linkit seuraavan 1-2h aikana ja pari lisää päivän aikana. YLEENSÄ ihmiset tykkäävät tekstaamisesta. Kyllä! Ei ole mitään väliä, tykkäätkö sinä tekstata, hei - tämä on osa liiketoimintaa!!! Jopa hyvät ystävät ja perheenjäsenet jättävät vastaamatta puheluihin...joten mitä luulet kun soitat tuntemattomalle? Lähetä nopea tekstiviesti - ÄLÄ KOKO ELÄMÄNTARINAASI! Lähetä linkki 5min videoon tai sivustolle. Usko minua, ihmiset klikkaavat linkkiä, me ei vaan voida hallita itseämme :)! Jos et tiedä, mihin videoon johdatat heidät, kysy sponsoriltasi neuvoa tai tee itse Youtubeen video!
  • Lähetä ihmisille sähköpostia seuraavana päivänä keskustelun pohjalta. VINKKI: KUUNTELE mitä he sanovat, jotta pystyt huomioimaan heidät erityisesti sähköpostissasi. Sähköpostini ovat vain 4-6 lausetta pitkiä. Kerron, miten kiva oli tavata ja laitan linkin websivulle, videoon tai kuvaan. Laitan myös tiedot, miten he saavat YL tuotteet käyttöönsä, miten avataan tili sekä tiedon, MIKSI heidän kannattaa liittyä minun tiimiini. SINUN TÄYTYY MYYDÄ ITSESI! Maailmalla on tuhansia ihmisiä ja paikkoja, joilta voi ostaa eteerisiä öljyjä. Miksi heidän kannattaisi ostaa ne juuri sinulta?
  • Seuraavana päivänä laita linkin, jossa pääsevät tutustumaan tarkemmin aloituspakkaukseen, riippuen siitä, mikä oli keskustelunne aihe (Öljyt, NingXia vai Thieves). Lähetä viesti uutisista, joita on meneillään juuri nyt ja lähetä heille taas linkin enrollaamiseen. VARMISTA, että heillä on SINUN ID-numerosi ja tietosi!
Olen todella yllättynyt, miten helpot askeleet nämä ovat uudelle ihmiselle aloittaa Young Livingin tuotteiden käyttö. Jokainen askel ottaa n. 3min aikaasi, jos kirjoitat vielä tarkemman sähköpostin. On ollut mahtavaa nähdä, miten monta viestiä, soittoa ja sähköpostia tarvitaan, jotta tuntematon tulee mukaan öljyilemään. Tällä hetkellä se on 8 yhteydenottoa Shannonilla - tavoite on 6 :)!
Tässä vielä yhteenveto:
  1. Tapaat tuntemattoman
  2. Juttelette  n.10min
  3. Vaihdetaan yhteystiedot
  4. Laitat heille n.8viestiä 3 päivän aikana (ottaa aikaa yhteensä 8-10min)
  5. Ihmiset tulevat mukaan tiimiisi!
JOKAINEN VOI TEHDÄ TÄMÄN!!!! KOKEILE VAIKKA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti