keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Mitä teet - sen takana on jotakin paljon enemmän - MIKSI TEET mitä teet

Mitä teet = Sen takana on vahvasti MIKSI TEET mitä teet - on tärkeää tietää mikä on sinun SYY tehdä verkostomarkkinointia

Yksi tärkeimmistä harjoituksista, joita voit tehdä kun aloitat Young Livingin liiketoiminnan, on ottaa selville MIKSI teet mitä teet. Mikä vaikuttaa sinun kaikkein vahvimmin? Mikä ajaa sinua eteenpäin? Sinun "MIKSI" on sinun pitkän aikajakson visio liiketoiminnassasi. Tämä auttaa sinua hallitsemaan tunteitasi ja odotuksiasi, kun menet eteenpäin.

Tahdon kysyä sinulta muutamia kysymyksiä: Jos sinulla olisi tarpeeksi rahaa ja aikaa, miltä elämäsi näyttäisi? Missä asuisit? Millä autolla ajaisit? Mitä tekisit vapaa-aikanasi? Olisiko sinulla velkaa? Toisin sanoen, mitä menestynyt liiketoiminta tuo elämääsi, perheellesi ja elämäntapaasi?

Haluan, että kirjoitat selkeästi paperille, miksi tahdot viedä Young Livingia eteenpäin. Mitä tarkemmin saat kirjoitettua - sitä voimakkaampi siitä tulee! Tee siitä vaikuttava, koska se vaikuttaa miten syvästi olet sitoutunut viemään Young Livingia eteenpäin, sekä uskallat kohdata pelkosi etkä anna periksi!

Haluatko maksaa velkoja, ostaa unelmien talon, elää omavaraisemmin, saada eläkkeelle lisätuloja, matkustella? MITÄ SINÄ HALUAT?

Olen kuullut ihmisten sanovan, että sinun MIKSI täytyy saada ihmiset itkemään. Se tarkoittaa, että sinun MIKSI täytyy olla liikuttava, tunteisiin vetoava, se täytyy antaa sulle tahtoa ja voimaa, ja pitää sinut innokkaana, kun vastaan tulee ylä- ja alamäkiä. Se auttaa sinua hyväksymään pettymykset ja auttaa sinua pysymään oikealla tiellä - ja viemään kohti unelmiasi!

Kirjoita ylös; mikä on sinun MIKSI, TÄNÄÄN. Kerro se jollekkin, omalle sponsorillesi, tukiryhmälle, kenelle haluatkin kertoa. Laita se näkyvälle paikalle, jotta näet sen aina uudestaan ja uudestaan. Kaikki on mahdollista, jos sinun MIKSI on tarpeeksi ISO!

2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen tehtävä ja ensimmäiset kyyneleet kohoavat silmiin. Tästä on hyvä jatkaa, koska tämä asia tuntuu oikealta!

    VastaaPoista
  2. Haluan jakaa hyvää oloa kanssaihmisille ja jakaa heidän kokemukset.

    VastaaPoista