torstai 7. heinäkuuta 2016

Mitä tapahtuu ENNEN aamupalaa?

Sain eilen pari viestiä...
- ei minulla ole niille tuotteille käyttöä
- ei minulla ole rahaa ostaa tuotteita
- en tiedä, mihin käyttäisin tuotteita

ENSIKSI tahdon sanoa, että Young Livingin tuotteet EIVÄT ole extraa talossa, vaan niillä tuotteilla KORVATAAN jo käytössä olevat tuotteet. Kun me kerromme ja jaamme tietoa Young Livingistä, eteerisistä öljyistä sekä muista tuotteista - kerromme siksi, koska olemme itse tehneet muutoksen tai olemme tekemässä muutosta. Ja tahdomme viedä hyvää eteenpäin - auttaa sinuakin! Tiedän itsekkin, ei minullakaan ole rahaa loputtomiin, ei minullakaan ole mahdollista täydentää kaappejani ylimääräisillä - ja siksi olen valinnut tien, joka on perheellemme paras mahdollinen niin taloudellisesti, helppoudessa kuin myös luonnonmukaisuudessa.

Mutta tahdon kertoa sinulle, että jokainen meistä tarvitsee hammastahnaa, pyykinpesuainetta, shampoota.... eikös vaan? Jokainen meistä tarvitsee rahaa, jotta pystyy ostamaan niitä. Ja jokaisella meillä on oma sponsori sekä tiimi - josta saamme tuen ja neuvon tuotteiden käyttämiseen!

Eli, kun me kerromme sinulle Young Livingistä niin kaiken takana ajattelemme SINUN PARASTASI. Meillä on luottamus Young Livingiin, tiedämme, ketkä ovat yrityksen perustajat, pääsemme mukaan toimintaprosesseihin, olemme päivittäin yhteydessä johtohenkilöstöön plus vielä olemme mukana yhteisössä, jossa jokainen auttaa toisia omien kokemusten kautta jne. Saadaanko me sitä kun ostamme jotakin marketista? EI.

Kun heräsin tänä aamuna, ajattelin ottaa kuvat tuotteista, joita käytin ENNEN aamupalaa. Kun luet läpi, mieti
- Mitä tuotetta käytät tällä hetkellä?
- Voiko sen korvata?

1. Kun heräsin - niin laitoin heti diffuuseriin pöhisemään eteeristä öljyä. Käteeni tuli Grapefruit, koska oli sitä juuri laittanut aromiksi veteen, joten laitettiin diffuuserinkin. Grapefruit on yksi sitrusöljyistä, ns."ilo öljyistä". Sen tuoksu antaa hyvää mieltä ja virkeyttä uuteen päivään sekä on ihastuttava saada ihana tuoksu levittäytymään koko taloon.
- Mille kotisi tuoksuu? Tahdotko sen tuoksuvan raikkaalle?

2. Meillä oli viime yönä aikamoista seikkailua. Siivoilin kolmen aikaan yöllä oksennuksia portaista. KYLLÄ. Ei todellakaan ollut mikään helpoin paikka siivota :)! Tänä aamuna sitten HETI leviteltiin Peppermint, DiGize ja Thieves öljyjä vatsalle ja jalkapohjiin. KAIKILLE. KYLLÄ. Jotta se mikä tuli, niin pysähtyisi ja lähtisi pois! Ei meillä ole aikaa sairastaa :)!
- Mitä sinä tekisit tässä tilanteessa? Annat sairauden jyllätä vai haluaisitko mieluummin päästä eroon niin nopeasti kuin mahdollista?

3. Hyppäsin suihkuun, ja kuorin kasvoni Mint Facial Scrubilla, jonka jälkeen puhdistin Orange Blossom Washilla. Sitten hiusten pesu jne.
- Mitä tuotteita sinä käytät kasvojen, hiusten ja vartalon pesuun? Onko ne tuotteita, joissa on käytetty vain hyviä, luonnonmukaisia ainesosia vai ihan jotain muuta?

4. Sitten laitoin pyykkikoneen jylläämään ja Thieves Household Cleaneria meni sinne :) sitä samaa ainetta, mitä käytän suihkepulloon, kun siivosin pöydältä lasten aamupalasotkuja. On muuten oikeesti näppärä tehdä itse oma sekoitus: vettä, Thieves Household Cleaner ja eteeristä öljyä (esim. piparminttu, thieves, purification jne). Edullinen ja toimiva!
- Mitä sinä käytät pyykinpesukoneeseen entäs millä peset pöydät ja keittiöluutut?

5. Ja takaisin vessaan. Deodoranttia, hampaiden pesua, kasvovettä ja kasvovoidetta.
- Käytätkö sinä deodoranttia? Entäs pesetkö hampaasi? Tai rasvaatko/kosteutatko ihoasi?

6. Aamuni ei lähde liikkeelle, jos en ota NingXia Rediä. En aina syö niin terveellisesti tai niin usein kuin pitäisi, joten olen huomannut, että NingXia Red on helppo kulauttaa suuhun liikkeellä ollessa ja saan siitä kivasti täydennystä syömisiini. Sekä tietenkin, otin Sulfurzymeä (jokaisen täytyisi käyttää MSM-rikkiä!!!), B-vitamiinit sekä Inner Defence - tukemaan puolustusjärjestelmääni.
Mitä sinä käytät energian saamiseen ja hyvinvointisi ylläpitämiseen? Älä odota enää :) en minäkään tajunnut aikaisemmin, miten suuri merkitys sillä on päivittäiseen toimintaan! Tiedän, että olen energinen :) joten jos haluat samaa - niin suosittelen että pidät itsestäsi myös huolta, vaikka näillä pikkukikoilla.

7. Ja itselleni öljyt: PPP - pakko oli laittaa. Se on meidän naisten öljy. Siitä kannattaa lukea lisää - jokainen nainen tarvitsee vähän PPP:tä, ihan varmasti! Hinghest Potential, Magnify Your Purpose ja Idaho Blue Spruce oli sellaiset öljyt, joita teki mieli. Ne ovat nyt tuossa pöydällä ja niitä mä sitten tuoksuttelen päivän aikana. Ehkä otan vielä jonkun muunkin, katotaan, mitä päivä tuo tullessaan.
- Mitä sinä käytät, tunteiden hallitsemiseen? Mitä sinä teet, kun tuntuu että kaikki ei mene putkeen? Mitä sinä teet kun tekee mieli saada rohkaisua? Piristystä? Elämään lisää sisältöä?

8. Ja sitten koru kaulaan, jossa tuoksuu Magnify Your Purpose ja menoksi.

PÄIVÄ ON VASTA ALUSSA!

Kuten huomaat, me teemme elämäämme valintoja. Tämä on minun valintani ja olen niin kiitollinen siitä, että tahdon auttaa toisiakin. Young Livingin tuotteet EIVÄT jää kaappiin lojuamaan, jos mä en tarkoituksella niitä sinne laita. Eihän siinä ole mitään järkeä - joten en halua sitä sinullekaan.

Katsotaan, mitä sinä tarvitset, mikä on sinun budjettisi, mitä tuotteita sinä haluat vaihtaa sekä etsitään sinulla paras mahdollinen tapa saada ne tuotteet! Kaikki ovat yhtä mahdollista niin sinulle kuin minullekin!

Ja tiedän, että moni laittaa viestiä ystävilleen ja kysyy, haluavatko he kokeilla joitakin tuotteita ja laittavat omaan tilaukseen mukaan, jotta saavat tilausta korkeammaksi - saavuttaen ilmaiset tuotteet ja kerryttämään ER-pisteitä - joilla saa sitten VALITA ITSE mitä tuotteita haluaa. Ja sitten jos he vielä innostuvat avaamaan tilin sinun ID-numeron alle, niin saat koko loppuelämäsi palkkion siitä, kun kerroit heille Young Livingista. Kaikki on mahdollista. Sinun täytyy vaan tarttua mahdollisuuteen.

Jos tämä herätti ajatuksia, niin laita viestiä, niin voimme vastata kysymyksiisi :) iloa päivääsi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti