keskiviikko 4. toukokuuta 2016

TOUKOKUUSSA TAPAHTUU!Toukokuussa ei ole puutetta YL-tapahtumista! Monet sponsorit järjestävät öljyiltoja ja muita tapahtumia tiimeillensä - ja niiden lisäksi on vielä yhteisiä tapahtumia! Meno virkistyy ja voimistuu, toivomme, että pääset mukaan johonkin seuraavista tapahtumista:

21-22.5 Jyväskylä Paviljonki
Suomalaisten YL jäsenten järjestämä Askel Eteenpäin-tapahtuma, jossa kasvatat tietämystäsi Young Livingiin entistä enemmän! Suosittelen osallistumaan kymmenien muitten YL jäsenten kanssa! 
Ohjelma
www.injoysuomi.com/tapahtumat

23.5 Oulu Radisson hotelli
Pii ja Lindsey jatkavat matkaa Jyväskylästä Ouluun, jossa kokoonnutaan illaksi yhteen. https://www.eventbrite.co.uk/e/accelerate-oulu-tickets-24833785521

28.5 Helsinki Radisson Blu hotelli
Celebration of Finland tai Go Finland. Nyt avataan virallisesti Suomen markkinat! Tule mukaan juhlistamaan ja oppimaan uutta koko päivän tapahtumaan - käydään läpi virtuaalitoimisto (suomenkielinen!) sekä esitysten kautta tulet oppimaan paljon Young Livingistä, tuotteista sekä myös kehittämään itseäsi!
https://www.eventbrite.co.uk/e/celebrate-finland-tickets-24951167614

Kaikkiin tapahtumiin on vielä lippuja tarjolla, joten toivon, että jokainen pääsee osallistumaan johonkin yllä olevista tapahtumista. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki - juuri öljyilyn aloittanut tai niistä kiinnostunut aina työkseen tekevään saakka. Nähdään :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti